• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telde baslayan ask.. Ve agir hatalar..

Teldeki kisiler derken ?? Faceye benzer bi programda tanistik ve kendisi memleketlim .. Kücük bi yerde yasiyoruz.. Yani tanismamizda bi gariplik yok yanlis anlamayin.. Face twitter gibi bisi

Yanlış anlaşmış olabilirim..
Ben hani arkadaşlık hattı gibi düşündümde öyle mi bişey mi ?:KK69:

Hayir hayir asla degil adini söylemem sakincalidir diye belki söylemedim face gibi bisi

Kapalı biri, başka biri için açılması..yanına açık gitmek yakışmıyor..
Çok büyük bi yalan bence...
Hayırlısı olsun hakkında ama bida kimseye yalan söyleme..
Seni seven olduğun gibi sevsin :)

Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ???? :(((((
Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ???? :(((((

Kapalı biri, başka biri için açılması..yanına açık gitmek yakışmıyor..
Çok büyük bi yalan bence...
Hayırlısı olsun hakkında ama bida kimseye yalan söyleme..
Seni seven olduğun gibi sevsin :)
Aynen..bi daha yapmam böyle hata zaten bi daha sevmem bu kadarda eminim

Yazik hemde cok yazik , Bir erkek icin acilip.gitmene cok yazik...
Kimi kandiriyosun ?
Onumu? Kendinimi? Ailenimi? Allahimi?

Bence bitir cunku gercekleri anlatigin andan sonra.daha cok kuculursun..

Bi hata olduğunu herkes biliyor bunu tekrarlamanın bir manası yok. Bence de ilk onun bi ağzını ara kapalı olsam nasl olurdu diye. Sonra her şeyi göze alarak tüm sakladklarını anlat.. Olmazsa da olmaz yol ver gitsin. eğer kapalysanda vermiş oldgun kararın arkasnda dur. Açma kimse için. Emin ol, verdğn kararın arkasnda kaldğn müddetçe sen güzelsin.iyice düşün bu konuyu yalanı devam ettirmek seni daha çok dibe çeker

Kendimi Adımı Feriha Koydum dizisi izliyorum gibi hissettim bir an:KK53:
hani kız kapıcı kızıydı da oğlana kendini fabrikatör kızı gibi tanıtmıştı

yaşınız kaç,o kaç biliyor?
yaaa bunu nasıl yapabildiniz...
gerçektleri ne zamN anlatacaksın...

Back