Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tektaslar çok çirkin değil mi ya? Beğenmemeniz çok normal. Ben bugüne kadar belki bin defa 'ayyy çok güzelmis canım' dedim ama çok samimiyim birini bile beğenmedim![]()
Aaaa olur mu bir yuzuk icin yasayanlar var.Tektaslar çok çirkin değil mi ya? Beğenmemeniz çok normal. Ben bugüne kadar belki bin defa 'ayyy çok güzelmis canım' dedim ama çok samimiyim birini bile beğenmedim![]()
Bencede ama işte demek ki bekliyor adam. Bide söylemesi ayıp benimkinin bu konularda hiç zevki yok gider alakasız bişey alır diye korkuyorum. Ömür boyu takılacak sonuçta beğendiğim birşey olsun diyorum ama yok.
Bencede ama işte demek ki bekliyor adam. Bide söylemesi ayıp benimkinin bu konularda hiç zevki yok gider alakasız bişey alır diye korkuyorum. Ömür boyu takılacak sonuçta beğendiğim birşey olsun diyorum ama yok.
Herkesin zevki farklıdır. Ama tektaş üstü alyans takıyor ya kadınlar, hiç mi kimse söylemiyor komik duruyor diye,bilmiyorum...Aaaa olur mu bir yuzuk icin yasayanlar var.
Bana kalirsa gumus bile olabilir ama tek tas, uctas, bestas olmasin lutfen.![]()
Herkesin zevki farklıdır. Ama tektaş üstü alyans takıyor ya kadınlar, hiç mi kimse söylemiyor komik duruyor diye,bilmiyorum...
Tamtur+tektaş takanlar var bir de...bilmiyorum ki , seven seviyor işte.
Ama eger cidden beğenmiyorsaniz tektaş almasın da zarif bir yüzük alsın... Dünyanın parası bir de.
Madem alacak bütçesi var tektaş alacagina Daha zarif,işlemeli bir yüzük alabilir...
Benim yüzde 3-4 evlenmeyi düşündüğüm biri var. Eğer onla Böyle bir yola girersem ne alyans ne birşey. tam da onun gözlerinin renginde bir kiymetli taş var. O taśtan bir yüzük takmak isterim:))
Mesela^^
Sizde böyle birşey düşünebilirsiniz. Siyah-ela-yeşil-lacivert... Her renkte doğal taş var.
Eki Görüntüle 2207858 Eki Görüntüle 2207859 Eki Görüntüle 2207860
Bilemiyorum ya, ben valla hiç beğenmiyorum. Bence bir parmağa iki yüzük cok fazlaTektas alyansla takilir hatta tamturla çok daha guzel durur ama incecik bir tamtur veya cok sade bir alyansla olursa.
Kafam kadar zirkon taşlı altin tektaş alıp, kalın kalın alyanslarla takılınca komik durur. Benim ilk alyansim da bir faciaydi. :)
Bilemiyorum ya, ben valla hiç beğenmiyorum. Bence bir parmağa iki yüzük cok fazla
Ama tabii ki etrafımdaki bütün arkadaslarim,hatta ablamın da beraber taktigi tektaş+alyansi var.
O yüzden gelinlik çağına geldiğimden beri müdavimiyim şu sözün:
Yaaaa çok begendiiim,çok güzeeell![]()
Nişan da çok yüzük takınca nazar değiyor bi arkadasım tektaş beştaş alyans takardı ve göze batardı sonunda nişan atıldı ondan mı oldu bilmem ama nazar var kesinlikle
Onunkilerde zirkondu canım hani hevesle takılıyor ama illa ki nişanlı diye bile yada evli diye bile nazar değiyorEsimin arkadasinin eşi de 5 taş, tektaş ve alyans takiyordu. Boşandilar ama 5 tas ve tektasin taşlari pirlanta degil zirkondu.bosuna nazar olmuş demek
Duzeltme: Anlatim bozuklugu.
Onunkilerde zirkondu canım hani hevesle takılıyor ama illa ki nişanlı diye bile yada evli diye bile nazar değiyor
Tabiki canım sonuçta evli ama benim arkadaşımın nişanı atmasında nazar baya etkili olduKiz yuzugun nazarindan insan mi bosanir kimbilir ne sorunlari vardir yahu. :) saka yaptim ben. Cidden takiyordu ama o yuzden bosanmamislardir.