Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

canim senin tesbit edilen bi durumunda yokmus kromozomlara kan pihtilasmasina rahmine ne bakildimii:26::26::26::26:

son hamileliğmi anneme bile demicektim güya ama haftasına kürtaj oldum.oyüzden kimseye hamileyim demenin anlamı yok.duysalar nolur hemen ardından kürtajı duyuyalar.söylemenin anlamı olmuyo.

aynen bende söylemiyorum sonunu bildigim icinnn

evet almanyadayimmama bu lenfositi doktorum arastirmis yapan yerede sormus o cok eski bi yöntem basarisida yok biz artik yapmiyoz demislerrr:26:

mrb kader arkadaslarım hepinize cok gecmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın inş ladygargaracım hosbulduk cnm okuyunca kostum geldim hemen bütün sayfalaraı okudum hepimizin yasadıkları birebir benziyor bende artık bundan sonra burdayım birbirimizze destek olalım bende kendimden bahsedeyim biraz 1gebeligim kendiliginden düştü parca kaldıgı için kürtaj oldum kalp atısı alınmıstı. 2.gebeliktede kalp atısları durdu kürtaj oldum 2.den sonra laparoskopi histerekopi oldum rahimde polip görünmüş ve alınmıs diger hersey normal pıhtılasmatestlerim mthfrler heterezigot esşimle kromozom analiziiz normal 3.gebelik doktor kontrolü altında asılamayla oldu hemen ignelere basladım düşük engelleyici igneler ilaclar yine aynı oldu bu 4.gebelikte sübyan muskasıda taktım yine olmadı yine aynı zman yine aynı tedaviler sanki kurulu saat gibi aynı zmanda aynı senaryoo rabbim sabır versin hepimize simdi yine histereskopi olucam kürtaj olalı 1ay oldu adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı hepimzin hakkında hyırlsıı neyse o olsun

Son düzenleme:

sende hiçbişi bulamamışlar cnm.bizde kanpıhtılaşması bulunca ona sığınıyolar.başka araştırma yapmıyolar.iğnede bir işe yaramıyor.ben 8gün önce 4.kürtajimi oldum.3ay bekleyip tekrar denicem.folıkasitle coraspirin kullanmak istiyorum.gen araştırmasını bekliyorum.1ay sonra belli olcak.inşallah iyi çıkar.sen kürtajdan sonra genetik araştırma yaptırdınmı cnm.

görüyomusun birbirimizden yeni yeni şeyler duyuyoruz.bunları bilmiyodum.doğum kontrol hapı rahmi inceltiyomuş.oyüzden kullnmıyorum.

Son düzenleme:

10günde 1,5kiloyu nasıl verdin cnm.yediklerime dikkat etcem.hareketli olcam.başka bişi gelmiyo aklıma.benim sorunum çok iştahlıyım.ve tembelim.başka ne olsunki:)

bağışıklık sistemiyle ilgili değilmi?

valla bazen kk ya sizan erkekler oluyo gecen birini kovaladim süpheelendim sikayet ettim yönetimeee

aslında bazı siteler var böyle sızıntıları önlemek için tc. no ile kayıt oluyor burasıda öyle olsa keşke erkek olduğundan bende şüphe ediyorum açıkcası

hoşgeldin cnm ve yazdıklarını üzüntüyle okudum.

aslında bazı siteler var böyle sızıntıları önlemek için tc. no ile kayıt oluyor burasıda öyle olsa keşke erkek olduğundan bende şüphe ediyorum açıkcası

kızlar çok alemsiniz bırakın garipler merak ediyor işte ayrıca bir erkek durup dururken niye girsin bu siteye bizim oturumlarımıza kesin eşide bizim gibi şeyler yaşıyordur belki eşi eğitimsiz biridir bakmayı yada araştırmayı bilemiyordur falan filan neticede ihtiyacı olup bizimle aynı kaderi paylaşan herkes girebilir bence....... naçizane düşüncem......

hoşgeldin cnm ve yazdıklarını üzüntüyle okudum.

hoşgeldin canım şuan bu sitede bulunan arkadaşların çoğunluğu aynı süreçlerden geçiyor eğer bi başarabilirsek hepimiz aynı zamanlarda hamile olabiliriz ön çalışmalar bitince:)

ne işleri varmış burda.eşleri içinmi giriyolar acaba?

vala merak ediyolar bide kiz arkadaslariyla yasadiklarini gelip burda kis gibi anlatiyolarr yok böyle sürtünme yoluyla biseyler yasadim hamilemiyim ne diye buna benzer seyler yaziyolarr..kis arkadaslarinin hamile olup olmadigini anlamak icingecen süphelendim birinden gelip hep ayni tuhaf soru yönetime sikayet ettim pasif üye yaptilar hemen

yok alperayim ya sapiklik icin geliyolarrr tuhaf tuhaf soru soruyolar yok sürtündüm ic camasirim vardi hamilemiyimmmm test yaptim negatif yine hamilemiyim biktim yaw bu tüe sorulardannn bu sorulari soranlarin cogu erkek

Son düzenleme:
hoşgeldin canım şuan bu sitede bulunan arkadaşların çoğunluğu aynı süreçlerden geçiyor eğer bi başarabilirsek hepimiz aynı zamanlarda hamile olabiliriz ön çalışmalar bitince:)

bu linkte yazan bütün arkadaşlarım.hamile kalıp çocuğunuz olduğunda bizi bırakmayın.bizim gibi olup çocuk sahibi olanları duyunca moral olur bize.ben daha yeni kürtaj olduğum için şuan hamile kalmayı düşünmüyorum.hamile kalsamda gene kürtaj olcağımı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar

aynen doru birbirimizi ve tedavilerimizi paylasim birbirimizle baglantiyi kesmeyelimmmhemen hep yazarimm zatennn

bende varım 4 düşük
3 tanesi kürtaj en,son 23 gün oldu kürtaj olalı.SEBEPLERİ?KOCAMAN Bİ BİLİNMEZLİK...NE DİYİM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Son düzenleme:

bende 10 gün önce düşük yaptım ve hala beta hcg değerim sıfıra düşmedi haftaya yine kan vercem bu bi sonlansın haziranda yeniden denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…