- Emoji Skoru
- 32.772
- Puanlar
- 798
suan oyle bi kafadayımki en son dusugumden sonra cok degistim :)) olumlu anlamda .. rabbim ne zaman isterse o zaman .... ama yinede bos boss beklemiyorum cabalıyorum en azından dusmesin diye sonuncusunda :
PROGESTERON SABAH AKSAM ALDIM VAJINADAN
PKO OLDUGU ICIN GLİFORUMU ALDIM
FOLIK ASIT
PROLUTAN DEPOT VURULDUM HAFTADA BIR
amayınede dustu .. canlı canlı yasadım .. suan basımaa gelen tum olumsuzluklara sukredıyorum .. !!! sasırmayın kafam degıstı dedım ja belkide daha kotu acılar yasayacaktım ılerde dusseydı belkı sakat olucaktı ve en kotu deneyım bu olurdur.. ne bılım bu aralar sadece ınandıgım ve guvendıgım tek yol tek kapı RABBİM :) bu arada arkadasım nıckin altındaki el halik ve digeri esmaul husnadan bende her gun tesbih cekerek zikrediyorum anlamları nedir ? soylermisin YA EVVEL YA VARİS ... netten buldum bbebek isteyenlerin yaptıgı dualardan iki haftadır zikrediyorum :)gonulden ve inananarak .. ve sunuda paylasayım nihat hatiologunu dinlemistim gecen rabbine dua ederken olmayacak diye hissderek dua etme .. olacak diye dua et umutla ve ümit ederek dua et isteee rabbinden .. demisti ... umuttla bekiyoruzz saglıklı bebislermizi :))))
son hamileliğmi anneme bile demicektim güya ama haftasına kürtaj oldum.oyüzden kimseye hamileyim demenin anlamı yok.duysalar nolur hemen ardından kürtajı duyuyalar.söylemenin anlamı olmuyo.
canım sen almanyadansın demi? bu lenfosit asısını uygulayan birinin yazısıyla karsılasmıstım uygulamıss ve kucagıa almıs bebegını ama ıste sans mı dıyım kader mı dıyım bılmeıyorum % 50 % 50 cnaım kımse bılemez tutar mı tutmazmı bende istanbuldan lenfositi tup bebek merkezinde uygulayan seval hanım var eger karar verirsek ona gitcez ama kararsızım
onceki linkten tanıyan arkadasım aysima geldi hosgeldin sende canım :)
istanbuldayım : 5 yıllık evliyim 4 dusugum varteki mol gebelikti 3 kurtaj ve sonuncusu kendilingeden dustu
cok doktor gittim bu asamada en son gittigim iki doktorda aynı fikirde sebebsiz tekrarlayan dusukler testlerin hepsi temiz.. aklınıza gelen herseyi yaptık test bakımından suan sadece histereskopi isteniyor .. lenfositi arastırma asamasındayız? en sonuncusu asılamaydı digerleri kendiliginden...aklıma geleni yazıyorum suan cok acılar cektim internnetten bu konuda cok doktor ve aynı durumda olanları arastırdım ama sonuc sıfır ... doktorlar denemeye devam diyorlar doktora diyorumki .. kaca kadar dusuk yasayacam ? bu sayı nekadar artıcak dıyınce bı afalladı :) ama napalım bızimde kaderimiz bu sebebsizlık !!
bu arada daha once hic coraspin kullanmamıstım 1 aydır iciyorum ayrıca folik asiti 3 aydır iciyorum diger gebeliklerimde icmemistim insallah bunlar bile olumlu sonuc almamaı saglar ayrıca.. ben dusugumu yurtdısındayken yasadım ordaki doktor benımde senın gıbı hastalarım vardı ve kan sulandırıcı ıgneler sayesinde saglıklı gebelık yaptı dedı<< burdaki profa dedik gerek yok dedi sende testlerinde ciddi derecede pıhtılasma yok ki kullanasın dedii<< neyse...
gecenlerde seval tasdemire gittik oda ... hernakdar testlerin temiz cıksada ben her hastama coraspin folıkasıt clexane veriyorum dedii bunlar rutinler uygulamalar diyor.. bakalım ahh keskee bu ayki denememizz tutar cunku iki uc aydır deniyoruz 25 inde regl olcakmıyım bakalım
bu arada linkin ılk sayfasında bı arkadasın yazısını okudum KIRKI KARISMAK NE DEMEK ? aslı var mıdır hurafemidir.. acıkcası ılk defa duydumm bilen varsa yazarmı cok merak ettim 7 yıl dusuk olur felan yazmıs..
evet ultrasonda belli oluyor ama rahim filmine tüplerin durumu rahim zarı ve rahim ağzında olabilecek tüm olumsuzlukların tespit edilmesini sağlıyor.ben biliyosun hiçbir hamileliğimde ( 7 kez) kalp atışı doyamadım ama rahim kalınlığı ve rahim zarının sağlıklı olması bebeğin tutunmasını ve gelişmesini sağlıyormuş bu arada rahim duvarının çok kalın olmasıda bir sorun o zamanda bebeğin kalp atışı olsa bile bu sefer de anneden beslenemediği için ölüyormuş
insallah once bi toparlanda arkadasım gerisi geliyor ben suan cok hırslıyım cunku aylardır yazdan buyana hep aynı kilomu korudum ve benım ıcın buyuk bı basarıydı esim bu sure icinde yazdan sonra 4 kılo aldı gecen sene yazın beraber degistirdik bazı seyleri ... aslaa meyve suyu icmıyorumm fabrikasyon urunler almıyorum ozellıkle hazır corba yemıyoruz .. saglıklı beslenmeyı ogrendık artık .. kısın genelde insan kılo alır ve ozellıkle pko varsa :) bununla bıle mutlu oluyorum bebiss olasaya kadar vermeliyim bir daha o kilolu zamanlara donmekk istemyorum.. 10 gundur 1.5 kılo vermısım ıınsallah boyle devam eder..eger gercekten vermek ıstıyorsan azımlı olup verırsın canım burdan yazarsın kızlar sukadar verdım sunu yedim felan dıye hem benım ıcınde ıyı olurr zayıflama yolunda destek oluruz :))
lenfosit bi tür asi eslerden kan alinip biseyler yapilip hem hamile kalmadan hemde hamilleikte yapiliyomuss,belirli aylarda..ama doktorum yapan hastaneye sormus bi bilimsel gecerliligi yok bizde artik yapmiyozzz bi basarida elde demiyoz demis ondan vazgectikk umut olmayincaa:26::26::26::26:
valla bazen kk ya sizan erkekler oluyogecen birini kovaladim süpheelendim sikayet ettim yönetimeee
valla bazen kk ya sizan erkekler oluyogecen birini kovaladim süpheelendim sikayet ettim yönetimeee
mrb kader arkadaslarım hepinize cok gecmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın inş ladygargaracım hosbulduk cnm okuyunca kostum geldim hemen bütün sayfalaraı okudum hepimizin yasadıkları birebir benziyor bende artık bundan sonra burdayım birbirimizze destek olalım bende kendimden bahsedeyim biraz 1gebeligim kendiliginden düştü parca kaldıgı için kürtaj oldum kalp atısı alınmıstı. 2.gebeliktede kalp atısları durdu kürtaj oldum 2.den sonra laparoskopi histerekopi oldum rahimde polip görünmüş ve alınmıs diger hersey normal pıhtılasmatestlerim mthfrler heterezigot esşimle kromozom analiziiz normal 3.gebelik doktor kontrolü altında asılamayla oldu hemen ignelere basladım düşük engelleyici igneler ilaclar yine aynı oldu bu 4.gebelikte sübyan muskasıda taktım yine olmadı yine aynı zman yine aynı tedaviler sanki kurulu saat gibi aynı zmanda aynı senaryoo rabbim sabır versin hepimize simdi yine histereskopi olucam kürtaj olalı 1ay oldu adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı hepimzin hakkında hyırlsıı neyse o olsun
aslında bazı siteler var böyle sızıntıları önlemek için tc. no ile kayıt oluyor burasıda öyle olsa keşke erkek olduğundan bende şüphe ediyorum açıkcası
hoşgeldin cnm ve yazdıklarını üzüntüyle okudum.
ne işleri varmış burda.eşleri içinmi giriyolar acaba?
aslında bazı siteler var böyle sızıntıları önlemek için tc. no ile kayıt oluyor burasıda öyle olsa keşke erkek olduğundan bende şüphe ediyorum açıkcası
kızlar çok alemsiniz bırakın garipler merak ediyor işte ayrıca bir erkek durup dururken niye girsin bu siteye bizim oturumlarımıza kesin eşide bizim gibi şeyler yaşıyordur belki eşi eğitimsiz biridir bakmayı yada araştırmayı bilemiyordur falan filan neticede ihtiyacı olup bizimle aynı kaderi paylaşan herkes girebilir bence....... naçizane düşüncem......
hoşgeldin canım şuan bu sitede bulunan arkadaşların çoğunluğu aynı süreçlerden geçiyor eğer bi başarabilirsek hepimiz aynı zamanlarda hamile olabiliriz ön çalışmalar bitince:)
bağışıklık sistemiyle ilgili değilmi?
bu linkte yazan bütün arkadaşlarım.hamile kalıp çocuğunuz olduğunda bizi bırakmayın.bizim gibi olup çocuk sahibi olanları duyunca moral olur bize.ben daha yeni kürtaj olduğum için şuan hamile kalmayı düşünmüyorum.hamile kalsamda gene kürtaj olcağımı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
bu linkte yazan bütün arkadaşlarım.hamile kalıp çocuğunuz olduğunda bizi bırakmayın.bizim gibi olup çocuk sahibi olanları duyunca moral olur bize.ben daha yeni kürtaj olduğum için şuan hamile kalmayı düşünmüyorum.hamile kalsamda gene kürtaj olcağımı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?