ah cankusum bi bilsem napacagimizi sasirdim kaldim canim yaniya kayiplarima bisey yapadan gözümüzün önünde kaybediyoruz rabbim ne zor rabbim inslalah bi yol gösterir
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
benimde bes hamilleigim oldu ikisi kendiliginden düsük ve 3 kürtajim var...
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
sende muskada ise yaramamis bende onu düsünüyodum :26:bende öyle diyorum bi tane bari olsa bizde o duyguyu bi tatsakk
ama yilmiycaz hamile kaldikca devam edecezzz
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
bide aklimda kortizon var bi kizinda ayni bizim gibi 6 düsügü olmus bi prof kortizon kullandirmis yawrum simdi kucagimda diyo.banada hemotoloji doktorum bi deneyim dedi bakalim insalah hamile kalirsam belki deniycemm:26:insallah bu sinavdan basariyla cikacaz rabbimde bizim yüzümüzü güldürür insalalhhh
bide cevremde benden baska bu kadar düsük yapanda yok o yüzden anlayanda yok gibi
annem yanimda saolsun hep teselli ediyo
bi cok soru soruyo cevre neden niye iyi dr gitmiyon laf vuranlar oluyo saglam agacin meyvesi olur gibi
rabbim sen görüyosun diyorum sifami istiyorumm sabrediyorummm baskada elimden bisey gelmiyo bide bi bebk görsem gözüm kaliyo gözlerim doluyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorumm ...calisamiyorumda hep kanamli oluyo hamileiklerim uzun süre yatinca is yeriylede sorunum oluyo o yüzden evdeyim suan