• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

biliyomusun kimi kınarsa küçük görürsen başına gelir.onunda çoluğu çocuğu var.Allah yaşatmasın ama insanlar böyle davranarak kendi kuyularını kazıyolar.yüce rabbim çok büyüktür.destek olcaklarına bari köstek olmasınlar.çeneleri sussun.bu konuda aşırı hassasım.

var 5 tane cocugu var elifim hepsini evlendirdi hepsininde cocugu varya ici rahatt ama kocaman kadin sunu bimiyo rabbim isterse ellerinden hepsini alirrr:14:rabbim herseyi görüyo sabrediyom tevekkül ediyorumm baskada elimden bisey gelmiyooo:25:

haklısın canım malesef heterezigot olunca pek önemsenmiyor benimde gebeliklerimde az lekelenmem oldu ama aynı yerlesme kanaması gibi onun haricinde kanamam olmadı gerci igneler ilaclarda bunu engellemiş olabilir yine hamile kalınca yine kullaıcam igneyi en önemlisi bi hematoloji uzmanına gitmeyi düşnüyorum hiç gitmedim cünkü hem kadın dogumcular bu ignelerde deneme yanılmayı deniyorlar dozda yani ayrıca bi ramatoloji uzmanına görünmeyi düşünüyorum bagısıklıgıma baktırmak için.

benimkide basta hep leke sonra kanamaya dönüsüyodu anladimki kan pihtilasmasi olanlarin ortak noktasi lekelenme olmasii:26:aynen aysimama hemotoloji bul kendine kesinlikle sana igne sarttt.onlarin cani yanmiyo igneye yok diyenlerin tabii :4:ben tam 4 hemotoloji dr gittimmm.birinden su an memnunum onla devam edecem yine hamile kalirsam artik nasip biz elimizden geleni yapalimda rabbim bilir artikk:6::6::6::6::6:

negüzel onun öyle bir şansı var.inşallah olur.

insalalh bizde yine hamile kalip igneyle deniycez elifim rabbimden umut kesilmez bide bol bol ya varis cekelim dua edelim yasin okuyalim sürekliii:26::26:

benimkide basta hep leke sonra kanamaya dönüsüyodu anladimki kan pihtilasmasi olanlarin ortak noktasi lekelenme olmasii:26:aynen aysimama hemotoloji bul kendine kesinlikle sana igne sarttt.onlarin cani yanmiyo igneye yok diyenlerin tabii :4:ben tam 4 hemotoloji dr gittimmm.birinden su an memnunum onla devam edecem yine hamile kalirsam artik nasip biz elimizden geleni yapalimda rabbim bilir artikk:6::6::6::6::6:

kızlar ben kadın doğumcudan başka bir dktra gitmiyorum.siz hemotoloji romotoloji dktrlarınada gidiyosunuz.benimde gitmem gerekiyomuki.kan sonuçlarımı gösterip nekadar dozda iğne kulanmam gerektiğnimi söylicek.kadın doğumcular anlamıyolarmı.

off cnm ya kendi derdimiz yetmiyormus gibi birde milletin lafına üzülüyoruz kendini bilmez insanların lafına banada birkere kaynanam senin kanında bozukluk var ondan oluyorr demişti pıhtılasmadan bahsetmitim kendisine hemen bu tanıyı koydu bana off

yaw bunlarin böyle düsünenlerin agizlari bi büzülse keske:4::4::4:pihtilasmanin ne oldugunu bilmezler konusurlarr o lafi diyosa kaynanin kendi kani bozuk bence lafini bilmeden konusuyo cahil kadinnn:6::6::6::6:

bakalım bir arastırma hastanesine gidicem ne dicekler bide canım sen ramatolojiye gitmişsin okumustum öyle hatırlyorum ne dediler bende gitmeyi düşünüyorum kan tahlilimi yaptılar sadece bide benim en son yaptırdıgım tahlillerde lupus antiguan die bir test vardı o cok az düşük cıkmıs bu lupusa ramatoloji bakyor demi bir bilgin varmı?

kızlar ben kadın doğumcudan başka bir dktra gitmiyorum.siz hemotoloji romotoloji dktrlarınada gidiyosunuz.benimde gitmem gerekiyomuki.kan sonuçlarımı gösterip nekadar dozda iğne kulanmam gerektiğnimi söylicek.kadın doğumcular anlamıyolarmı.

bence elifim bi hemotoloji dr sartt.. kan pihtilasmasinda uzman doktor onlar kadin dogumcu anlamaz pihtidanda igne dozundanda :26::26::26::26::26::26:valal ben heryere gidiyom bi doktorda kalmiyomm simdi hormonlarim icin endokrinolojiyede gidecemmmm:10::10::10::10:bi doktorda kalmayalimm bizim derdimiz cok farkliii cünküüü:26::26::26:

bakalım bir arastırma hastanesine gidicem ne dicekler bide canım sen ramatolojiye gitmişsin okumustum öyle hatırlyorum ne dediler bende gitmeyi düşünüyorum kan tahlilimi yaptılar sadece bide benim en son yaptırdıgım tahlillerde lupus antiguan die bir test vardı o cok az düşük cıkmıs bu lupusa ramatoloji bakyor demi bir bilgin varmı?

evet ben gititm onlarda sükür temiz ciktiiii bagisiklikta romatizmada ve lupusta bisey cikmadiii:16::16:kislar onlarada baktirin bakilmadik bisey kalmasinnn:31::31:lupus önemli bi hastalik aysima canim bak düsükte olsa sende cikmis bunun üstüne git:10::10::10:romotoloji bakiyo doruu teldede sor hem randevu alirken lupusa romatizmaya bagisikliga baktiracam düsüklerim var dee:26::26::26::26:

bence elifim bi hemotoloji dr sartt.. kan pihtilasmasinda uzman doktor onlar kadin dogumcu anlamaz pihtidanda igne dozundanda :26::26::26::26::26::26:valal ben heryere gidiyom bi doktorda kalmiyomm simdi hormonlarim icin endokrinolojiyede gidecemmmm:10::10::10::10:bi doktorda kalmayalimm bizim derdimiz cok farkliii cünküüü:26::26::26:

5hemotoloji uzmanına gittim.birinde çok memnunum dedin.istanbuldaysa ismini alma şansım varmı:(

tekrar hamileliği nezaman düşünüyosun cnm.

elifim tirodiim yükselmis onu bi önce düsürmeliyim kadin dr dedi.o önemli dedi ..nisanda endokrinolojiye gidip hap yazdiracam en az iki ay bi kulanmaliyim eger istedigimiz gibi düserse haziranda birakirim korunmayi diyorummm:26:

yaw bunlarin böyle düsünenlerin agizlari bi büzülse keske:4::4::4:pihtilasmanin ne oldugunu bilmezler konusurlarr o lafi diyosa kaynanin kendi kani bozuk bence lafini bilmeden konusuyo cahil kadinnn:6::6::6::6:

öyle canımı sıkıyorki bazı lafları düşüncesizce ettigi lafları en son kaybımda bana örnekleme yapmıstı bi kadının bilmem kaccocugu düşmüş kocasına acımıs bosamıs adam baskasıyla evlenmiş cocugu olmus kadında baskasıyla evlenmiş cocugu olmus varmı böyle bir söz yaa aklıma geldikce kafama atıyor o acımla idrak edememişim şimdi düşününce sinir oluyorum keske bi cıngar cıkarsaydım o acımlada agzına tıkılsaydı lafı ama eşimle sükür iyiyiz o benim arkamda şükür diyoruz herhalimize daha kötüleride var biz elimizden geleni yapıcaz geriye kalanı taktiri ilahi...

öyle canımı sıkıyorki bazı lafları düşüncesizce ettigi lafları en son kaybımda bana örnekleme yapmıstı bi kadının bilmem kaccocugu düşmüş kocasına acımıs bosamıs adam baskasıyla evlenmiş cocugu olmus kadında baskasıyla evlenmiş cocugu olmus varmı böyle bir söz yaa aklıma geldikce kafama atıyor o acımla idrak edememişim şimdi düşününce sinir oluyorum keske bi cıngar cıkarsaydım o acımlada agzına tıkılsaydı lafı ama eşimle sükür iyiyiz o benim arkamda şükür diyoruz herhalimize daha kötüleride var biz elimizden geleni yapıcaz geriye kalanı taktiri ilahi...

kuzum benimm kendini bilse öyle demez:4::4::4::4: zate ama yine ayni hatayi yaparsa gerekeni söyle icine atmaaa yada esin uyarsinn kendine gel anne diyeee:6::6::6:

kislar simdi cikiyom iyi aksamlar yemek zamani geldi aksam yine gelirimmm kuzucuklarrr :10::10::10::10: simdilik hoscakalinn:16::16::16:

evet ben gititm onlarda sükür temiz ciktiiii bagisiklikta romatizmada ve lupusta bisey cikmadiii:16::16:kislar onlarada baktirin bakilmadik bisey kalmasinnn:31::31:lupus önemli bi hastalik aysima canim bak düsükte olsa sende cikmis bunun üstüne git:10::10::10:romotoloji bakiyo doruu teldede sor hem randevu alirken lupusa romatizmaya bagisikliga baktiracam düsüklerim var dee:26::26::26::26:

canım söyle cıkmıs sonuc LUPUS ANTİKOAGÜLAN (LA1)30.5 sn normal degerler 31 / 44 Doğrulama Testi Negatif 0 0 acaba bu doogrulama tsti lupusunmu ben bunu göstermedim doktora bunu arastırmayı düşünüyorum en kısa zamanda ramatolojiye gidicem

kuzum benimm kendini bilse öyle demez:4::4::4::4: zate ama yine ayni hatayi yaparsa gerekeni söyle icine atmaaa yada esin uyarsinn kendine gel anne diyeee:6::6::6:

içime atmıcam zaten bidaa derse içime ata ata dert sahibi oldum eşimede söledim annen böle dedi noluyor bu, eşim o kadar iyi niyetlidirki hiç kötü düşünmez ama acımın üstünede öyle bir sey söylerse düşnürm elbet zaten ailesine sölemiş sölediniz laflara dikkat edin diye ama anlayan kim:50::50::50:

misafirlerim vardı ancak gittiler giremedim yogunluktan ve benden sonra yazdıklarınızın hepsini okudum acıkcası
bazı dar goruslulerr yada dusuncesiz insanlar vızzz gelirr tırısss gider benim icin :)))

bende yasadım ve yasıyorum o insanlar bilmiyorlar bilee nelerrr gecirdigimi sayısını bile tam bilmeyenler var sonradan konusu acılınca diyorum ... ve samimi olduguna yada benim icin gercekten uzuldugune inanmadıgım akrabalarım olsun yada arkadasım bi MESAFE Koyuyorum .. artık boylee uzuldum cok uzuldum zamanında cok agladım duyduklarım icin ama degistim gucluyum artık :)) onlar nerden bilcekler benim hangi flmleri cektirdigimi acaba hsg yi aanlatsammmm detaylı mideleri kaldırmazz yada her gun gobekktennn zortt zorttt diyee igneleri vururkenn cektigim gerginligi nerden bilcekk ...

ben inanıyorumki bu hayattaa rabbim bana diger insanlardan;daha merhametli ( yasadıklarım yuzunden daha hassas ince dusunceli oldum)
daha dayanıkllı ( cunku bebegim dusmesin diye 3 hafta boyunca gobegim delik desik oldu asılamadan sonra ignenin ucu kalındı batırması zordu cıkarmasıayrı dert) olmayı ders almayı ve bir gun bebegimee sahipp olduktannn sonraa dahaa kıymet bilen olmam icin yasadım ..boyle bana gore

ben artık bundan sonra her gun girerim buraya kızlar :) iyiki diger arkadaslarımda geldi sayımız artsın yaptıkalrımızdanb bahsedelim ve buarada unutuyordum sormayı bu hematolojiye hic gitmedim ben ve prof.ta hic yonlendirmedi ? gitsemmi acaba kendim.. ve devlet hastanesi cok yogun olmuyormu capa mesela? anadolu yakasında gittiginiz devlet hastanesi varmı benim buldugum marmara ve zeynep kamil ?

elifim tirodiim yükselmis onu bi önce düsürmeliyim kadin dr dedi.o önemli dedi ..nisanda endokrinolojiye gidip hap yazdiracam en az iki ay bi kulanmaliyim eger istedigimiz gibi düserse haziranda birakirim korunmayi diyorummm:26:

inşallah düşer cnm.bende haziranda düşünüyorum korunmayı bırakmayı.bende genetiği bekliyorum.inşallah iyi çıkar.

Back