- Emoji Skoru
- 32.772
- Puanlar
- 798
suan oyle bi kafadayımki en son dusugumden sonra cok degistim :)) olumlu anlamda .. rabbim ne zaman isterse o zaman .... ama yinede bos boss beklemiyorum cabalıyorum en azından dusmesin diye sonuncusunda :
PROGESTERON SABAH AKSAM ALDIM VAJINADAN
PKO OLDUGU ICIN GLİFORUMU ALDIM
FOLIK ASIT
PROLUTAN DEPOT VURULDUM HAFTADA BIR
amayınede dustu .. canlı canlı yasadım .. suan basımaa gelen tum olumsuzluklara sukredıyorum .. !!! sasırmayın kafam degıstı dedım ja belkide daha kotu acılar yasayacaktım ılerde dusseydı belkı sakat olucaktı ve en kotu deneyım bu olurdur.. ne bılım bu aralar sadece ınandıgım ve guvendıgım tek yol tek kapı RABBİM :) bu arada arkadasım nıckin altındaki el halik ve digeri esmaul husnadan bende her gun tesbih cekerek zikrediyorum anlamları nedir ? soylermisin YA EVVEL YA VARİS ... netten buldum bbebek isteyenlerin yaptıgı dualardan iki haftadır zikrediyorum :)gonulden ve inananarak .. ve sunuda paylasayım nihat hatiologunu dinlemistim gecen rabbine dua ederken olmayacak diye hissderek dua etme .. olacak diye dua et umutla ve ümit ederek dua et isteee rabbinden .. demisti ... umuttla bekiyoruzz saglıklı bebislermizi :))))
canim senin tesbit edilen bi durumunda yokmus kromozomlara kan pihtilasmasina rahmine ne bakildimii:26::26::26::26: