15günde çıkmış senin.bana 1 ayı geçer dediler.ben genede sorim bakim çıkmışmı?kanpıhtılaşması olanların sayfasına baktımda doğuranlar bayağı var.onları görünce moral oldu bana.Allah nasip eder hayırlı sağlıklı evladımız olmasını inşallah
hımm hayırlısı canımamin inşallah canım hepimizin kucagı dolar bu topik cok sakin canım sen de benm oldugum topiğe gel orda da senin benm gibi olan kızlar varr cok kafa insanlar valla super moral oluyo birbirimize dualar da ediyoz valla çok hoş oluyo tabi istersen .. topiğimizin adı " hengi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun"..gorusuruz canım
evet ya kimse girmiyo.ilk günlerde canlıydı.sonra bıraktılar.kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım alanına bakayım diyorum orasıda öyle kalabalıkki takip edemiyorum.senin dediğne bir bakim nasılmış ama burayıda bırakmayalım arkadaşlar.herkez gitti yaw
hımm hayırlısı canımamin inşallah canım hepimizin kucagı dolar bu topik cok sakin canım sen de benm oldugum topiğe gel orda da senin benm gibi olan kızlar varr cok kafa insanlar valla super moral oluyo birbirimize dualar da ediyoz valla çok hoş oluyo tabi istersen .. topiğimizin adı " hengi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun"..gorusuruz canım
evet ya kimse girmiyo.ilk günlerde canlıydı.sonra bıraktılar.kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım alanına bakayım diyorum orasıda öyle kalabalıkki takip edemiyorum.senin dediğne bir bakim nasılmış ama burayıda bırakmayalım arkadaşlar.herkez gitti yaw
bence de buraya dr a gidenler falan yani tecrubeliler herseyi adım adım yazmalı bence ki biz de ogrenelim
kızlar aklıma bir sey takıldı ? bu pıhtılasmayı onleyici igneler illa hamile kalınca mı baslanıyor ? yoksa gebe kalmadan da baslanabılıyormu ? olmadı seval hanıma giderim yazdırırım igneleri kendimiz deneriz son kez bu ay yanında sulandırıcı igneleri vurulurum diye gecirdim aklımdan ama mantıklı mı bu dusuncem bilemiyorum :))))
ben yazarim en son durumu yazmistim haftaya tiroid hapina basliycammmmbide hemotoloji dr önceden baska bi kan inceltici hap kulaniyodum onu degistirdi 100 lük aspirin kullanmaya basla dedi...
düşük yapanlara soruyorum :yaptığınız düşüklerden sonra hangilerinizin kürtaj parçası genetiğe yollandı ve sonucu ne çıktı.
yanlız pataloji raporunu demiyorum çünkü o rutin zaten yapılıyo sorduğum genetik raporu
canım o bi arkadaş benim...bu arada benimde 4 düşük, sonuncusu benimde bebek görünmedi kürtaj oldum sıvı gönderildiii...umarım senin sonucun iyi çıkar
bende genetiği bekliyorum.herkez hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizle olsundasınız.ayol şuan ben bebiş düşünmüyorumki.daha yeni kürtaj oldum.artık 3ay sonra bakarım oraya.kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların paylaşım alanı var.ora biraz daha iyi ama ben burayı çok sevmiştim.gelen giden yok.kurucu alperay bile meydanda yok(
canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...
kızlar ayrıca bu gün bir şok yaşadım biliyosunuz tüp bebek denemiştim ve doktor beta hcg değerim gerilemeye başlayınca ilaçları bırak düşük yapacaksın demişti bende ilaçlarımı bıraktım çok az kanamam geldi yani doktorun dediği gibi yoğun kanamam gelmemişti neyse kanamam bitince doktora gittim alttan muayene etti tamam rahimin temiz düşük yapmışsın dedi yinede beta hcg değerini kontrol edelim sıfıra inmesi lazım demişti kan verdim 108 düşümüşti değerim bir hafta sonra yeniden kan verdim 63 çıktı dün yine kan verdim 909.51 çıktı ŞOKLARDAYIM anlamadım şimdi bu değer neden bu kadar yükseldi yarın yeniden kan vericem pazartesi doktora gidicem......: offff offff hep beni bulmak zorundamı bu istisnai durumlar .......:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evet yine şokum devam ediyor bu gün kan verdim ve değerim 1213 lere yükselmiş doktorumu aradım yarın sabah kontrole gidicem ama sonucun böyle çıkması hamile olduğunu gösterir dedi böyle olabilirmi dedim nadir bir durum ama olabilir dedi yarın ultrasonla bakıcak hadi hayırlısı ne ilaç kullanıyorum nede dikkat ediyodum napcam ben şimdi yaaaaa ne hissedeceğimi bilemiyorum benim için dua edin arkadaşlar noluuuuuurrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?