• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

15günde çıkmış senin.bana 1 ayı geçer dediler.ben genede sorim bakim çıkmışmı?kanpıhtılaşması olanların sayfasına baktımda doğuranlar bayağı var.onları görünce moral oldu bana.Allah nasip eder hayırlı sağlıklı evladımız olmasını inşallah

hımm hayırlısı canım :34: amin inşallah canım hepimizin kucagı dolar:14::14: bu topik cok sakin canım sen de benm oldugum topiğe gel orda da senin benm gibi olan kızlar varr cok kafa insanlar valla super moral oluyo birbirimize dualar da ediyoz valla çok hoş oluyo :34:tabi istersen .. topiğimizin adı " hengi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun"..gorusuruz canım :16:

hımm hayırlısı canım :34: amin inşallah canım hepimizin kucagı dolar:14::14: bu topik cok sakin canım sen de benm oldugum topiğe gel orda da senin benm gibi olan kızlar varr cok kafa insanlar valla super moral oluyo birbirimize dualar da ediyoz valla çok hoş oluyo :34:tabi istersen .. topiğimizin adı " hengi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun"..gorusuruz canım :16:

evet ya kimse girmiyo.ilk günlerde canlıydı.sonra bıraktılar.kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım alanına bakayım diyorum orasıda öyle kalabalıkki takip edemiyorum.senin dediğne bir bakim nasılmış ama burayıda bırakmayalım arkadaşlar.herkez gitti yaw

evet ya kimse girmiyo.ilk günlerde canlıydı.sonra bıraktılar.kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım alanına bakayım diyorum orasıda öyle kalabalıkki takip edemiyorum.senin dediğne bir bakim nasılmış ama burayıda bırakmayalım arkadaşlar.herkez gitti yaw

bence de buraya dr a gidenler falan yani tecrubeliler herseyi adım adım yazmalı bence ki biz de ogrenelim :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kislar ben bakiyom buraya unutmadimmmm bi haber ne alirsam paylasirimmmm isimize yarayacakkk :46:

bence de buraya dr a gidenler falan yani tecrubeliler herseyi adım adım yazmalı bence ki biz de ogrenelim :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

ben yazarim en son durumu yazmistim haftaya tiroid hapina basliycammmm:1:bide hemotoloji dr önceden baska bi kan inceltici hap kulaniyodum onu degistirdi 100 lük aspirin kullanmaya basla dedi...

Son düzenleme:
kızlar aklıma bir sey takıldı ? bu pıhtılasmayı onleyici igneler illa hamile kalınca mı baslanıyor ? yoksa gebe kalmadan da baslanabılıyormu ? olmadı seval hanıma giderim yazdırırım igneleri kendimiz deneriz son kez bu ay yanında sulandırıcı igneleri vurulurum diye gecirdim aklımdan ama mantıklı mı bu dusuncem bilemiyorum :))))

ben istedim hayir gereksiz dedi önce baslamakk . her zaman kulanilacak bi igne degilmis..ne zamaan hamile kalcaginda belli degil ..hemen ögrenir ögrenmez yine basliycan dedi:44:cünkü kemik erimesi ne yaptigi icinn zaten 9 ay kulanacaz bide bunun öncesii kanda iyice inceliyo bi yerimiz kesilse kanda durmazz korkuyolar galiba doktorlar o yüzden ..aslinda kullanilsa bilmiyorum isimize yarardi belki ama iste doktor izin vermeyincede olmuyo...:6:

Son düzenleme:
düşük yapanlara soruyorum :yaptığınız düşüklerden sonra hangilerinizin kürtaj parçası genetiğe yollandı ve sonucu ne çıktı.
yanlız pataloji raporunu demiyorum çünkü o rutin zaten yapılıyo sorduğum genetik raporu

ben yazarim en son durumu yazmistim haftaya tiroid hapina basliycammmm:1:bide hemotoloji dr önceden baska bi kan inceltici hap kulaniyodum onu degistirdi 100 lük aspirin kullanmaya basla dedi...

bende genetiği bekliyorum.herkez hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizle olsundasınız.ayol şuan ben bebiş düşünmüyorumki.daha yeni kürtaj oldum.artık 3ay sonra bakarım oraya.kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların paylaşım alanı var.ora biraz daha iyi ama ben burayı çok sevmiştim.gelen giden yok.kurucu alperay bile meydanda yok:((

Son düzenleme:
düşük yapanlara soruyorum :yaptığınız düşüklerden sonra hangilerinizin kürtaj parçası genetiğe yollandı ve sonucu ne çıktı.
yanlız pataloji raporunu demiyorum çünkü o rutin zaten yapılıyo sorduğum genetik raporu

ben 4kürtaj oldum.ne yazıkki 3.kürtajı olduktan sonra gittiğim profösör bidaha kürtaj olursan genetiğe gönder dedi.geç öğrendim anlican.4.hamileliğimde sadece kese vardı.bebiş hiç görünmedi.doktoru aradım.bu şekilde genetiğe gönderilirmi diye.gönderilir dedi.parça gönderilmedi.sıvı gönderildi.oyüzden şüpheliyim.sadece sıvıyla genetik belli olurmu diye.1ay sonra belli olcak.daha beklemedeyim cnm.sonuç çıkınca yazarım.inşallah iyi çıkar.bir arkadaşın down sendromu çıkmış.oyüzden korkuyorum.

canım o bi arkadaş benim...bu arada benimde 4 düşük, sonuncusu benimde bebek görünmedi kürtaj oldum sıvı gönderildiii...umarım senin sonucun iyi çıkar

Son düzenleme:
aslında bunun kesinliğinede inamıyorummm.ben öğretmenim dün bi velim geldi 4 yaşındaki oğlunu çapaya götürmüş çok hareketli hiperaktivite falan varmı diye....zeka testleri falan yapılmış zekası üst seviyede çıkmış hemen iyibi kurumda eğitim aldırmaya bakın falan filan demişler herneyse niye anlatıyorum bunu şöyleki velimin bana dediği hocam hamileliğim boyunca ağladım butun testlerde down sendronu çıkmış ultrason amniyosentez vs..aldırmadım hem çok geçmişti hemde kıyamadım falan dedi sonuuuççç..sapasağlam hemde çok zeki bir çocukk.kaldıki bu raporları sanki ihtimal dahilindemi diye yazıyorlar bilmiyorummm..buarada elif senin yaş kaçtı?

canım o bi arkadaş benim...bu arada benimde 4 düşük, sonuncusu benimde bebek görünmedi kürtaj oldum sıvı gönderildiii...umarım senin sonucun iyi çıkar

Malesef yaşım 36 canım.çok unutkanım cnm ya.kusura bakma.sende benim gibiymişsin.4kürtajımız var:(( genetiğe gönderileli 17gün oldu.senin 15günde çıkmış.bana 1ayı geçer dedikleri için sormadım daha.hala sancılarım geçmedi. tekrar hamilelik için 3ay beklicem.hayırlısını istiyorum Allahımdan.

Son düzenleme:

kızlar merhabalar bende uzun zamandır giremedim ama çalışıyorum gündüzleri pc ye giremiyorum akşamları yorgun argın bide yatılı misafirim vardı ondan işte ama burda amaç sadece sohbet etmek yada rutin hayatımızı paylaşmak değil ki amaç tedavi ve düşük sonrasında yaptıklarımızı yapacaklarımızı paylaşacağımız bir site... ben diğer topiklere bakıyorum artık ana konudan o kadar uzaklaşmışlarki aradığım bilgiye ulaşmak çok insan zor durumda ve çaresiz kaldığı zaman kendisi ile benzer sorunları yaşayanların neler yaptığını hangi aşamalardan geçtiğini merak ediyor zateayrılmayalımn bu sayede bulmadık mı birbirimizi o yüzden bence arada bir girip neler yaptığımızı ve tedavi ile gelişmeleri paylaşmalıyız birbirimize ihtiyacımız var

kızlar ayrıca bu gün bir şok yaşadım biliyosunuz tüp bebek denemiştim ve doktor beta hcg değerim gerilemeye başlayınca ilaçları bırak düşük yapacaksın demişti bende ilaçlarımı bıraktım çok az kanamam geldi yani doktorun dediği gibi yoğun kanamam gelmemişti neyse kanamam bitince doktora gittim alttan muayene etti tamam rahimin temiz düşük yapmışsın dedi yinede beta hcg değerini kontrol edelim sıfıra inmesi lazım demişti kan verdim 108 düşümüşti değerim bir hafta sonra yeniden kan verdim 63 çıktı dün yine kan verdim 909.51 çıktı ŞOKLARDAYIM anlamadım şimdi bu değer neden bu kadar yükseldi yarın yeniden kan vericem pazartesi doktora gidicem......: offff offff hep beni bulmak zorundamı bu istisnai durumlar .......:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...

bende genetiği bekliyorum.herkez hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizle olsundasınız.ayol şuan ben bebiş düşünmüyorumki.daha yeni kürtaj oldum.artık 3ay sonra bakarım oraya.kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların paylaşım alanı var.ora biraz daha iyi ama ben burayı çok sevmiştim.gelen giden yok.kurucu alperay bile meydanda yok:((

elif canim bende düsünmüyorum su an ama o topikte iyi en azindan ordada yeni bilgiler ögreniyosunn:27:kan pihtilasma yerine bende bakiyomda ordada hep ayni konular cogunun dr farkli faktörü farkli igne dozu farkli karsilastirma bile yapamiyosunnn..yapsan bile bi bakiyosunn kucagina alanda var düsük yapanda...:26:ne yapacagimizi sasirdik valla iyisimi biz dertlerimizi burdan paylasalimm diger yerlerede bakalim arasiraa:10::10::10::10:

canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...

kislar ben yazarim tüm yasadiklarimii simdilik pek bi degisiklik olmadigi icin yazamiyorumm su an tiroid sorunum var önce onu hallaedip tekrar 3 ay sonra ne gebelikkk düsünecemm:26:

kızlar ayrıca bu gün bir şok yaşadım biliyosunuz tüp bebek denemiştim ve doktor beta hcg değerim gerilemeye başlayınca ilaçları bırak düşük yapacaksın demişti bende ilaçlarımı bıraktım çok az kanamam geldi yani doktorun dediği gibi yoğun kanamam gelmemişti neyse kanamam bitince doktora gittim alttan muayene etti tamam rahimin temiz düşük yapmışsın dedi yinede beta hcg değerini kontrol edelim sıfıra inmesi lazım demişti kan verdim 108 düşümüşti değerim bir hafta sonra yeniden kan verdim 63 çıktı dün yine kan verdim 909.51 çıktı ŞOKLARDAYIM anlamadım şimdi bu değer neden bu kadar yükseldi yarın yeniden kan vericem pazartesi doktora gidicem......: offff offff hep beni bulmak zorundamı bu istisnai durumlar .......:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet yine şokum devam ediyor bu gün kan verdim ve değerim 1213 lere yükselmiş doktorumu aradım yarın sabah kontrole gidicem ama sonucun böyle çıkması hamile olduğunu gösterir dedi böyle olabilirmi dedim nadir bir durum ama olabilir dedi yarın ultrasonla bakıcak hadi hayırlısı ne ilaç kullanıyorum nede dikkat ediyodum napcam ben şimdi yaaaaa ne hissedeceğimi bilemiyorum benim için dua edin arkadaşlar noluuuuuurrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

evet yine şokum devam ediyor bu gün kan verdim ve değerim 1213 lere yükselmiş doktorumu aradım yarın sabah kontrole gidicem ama sonucun böyle çıkması hamile olduğunu gösterir dedi böyle olabilirmi dedim nadir bir durum ama olabilir dedi yarın ultrasonla bakıcak hadi hayırlısı ne ilaç kullanıyorum nede dikkat ediyodum napcam ben şimdi yaaaaa ne hissedeceğimi bilemiyorum benim için dua edin arkadaşlar noluuuuuurrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

ana sen yine hamilesin alperayy:46:kuzucuk ultrasonda ne baktirmistin demi parca ne kalmasi imkansiz demii:44::hadi hayirlisi olsunnnn :16::16:

Son düzenleme:
Back