anladim canim yani test yaptirdim diyosun kediden bulasan bir virus olmadigina eminsin
onunla alakası yok canım bi türlü şu diyemiyorlar çıldırtıyorlar beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim canim yani test yaptirdim diyosun kediden bulasan bir virus olmadigina eminsin
Alperaycığım senin gittiğin doktor ultrosanda bakıp bide düştü demiş bebiş için.ben hiçbişi anlayamadım yaw.hadi hayırlısı cnm.
layd hoşgeldin canım nerelerdesin evet bi ara herkes dağıldı sonra gene kürkçü dükkanı buraya toplandı.bize ey uygun topik burası..
bitkiisel ilaçları soran arkadaşım elife gelince :eşim kullanmıyo çünkü eşimdede bi sorun yok ama ben bu düşükleri yumurtaların yada spermlerin kalitesiz denk geşmesine bağlıyorum artık..bi müddet incir yaptım kürtajdan sonra..ablamın bi arkadaşı en son memorıalda tüp yapıyo çünkü bütün doktorlar normal yolla olmaz demiş gerçi onun eşindenmiş buyuk oranda tüp bebkte olmuyo ve bu ilaçları duyuyo ve kullanmaya başlıyo umutsuzca ve 2. ayında hamile..ve böyle 7-8 arkadaşını yönlendirmiş bu adama.ben konuştum kızla peki dedim benim gibi olup yani sebepsiz düşük yapıp sonuç alan oldumu diye?evet oldu dedi...adamı aradım yani bu bitkisel karışımları yapan kişi öncelikle tahlil sonuçlarına ve sorununa göre karışık ve çaylar hazırlıyo..
bana özellikle yumurta kalitesini artırıcı biı macun ,hanım çayı,ve birde stres çayı verdi..kullanıyorum şuan...ne yapayım bide bunu deniyeyim dedim sonuçta kaybedecek bişeyim yok.yanlız şunu farkettim hanı şu yumurtlama akıntısı vardır ya o bende pek hissedilir oranda olmazdı yada ben anlayamazdım iki gündür çok kıvamlı bu akıntı geliyor..hayırlısı bakalım
slm kızlar nasılsınız girmiyordum ne zmandır kayınvalidenin yanına gitmiştik evime geldim size yazim dedim morallerimi boozdu yine yüzüm asık halde geldim neysee kendimden haberler veriyim yarın ayaklarmdan ultrasona çekilecek ayak parmagımda hafif renk degişikligi vardı kalp damara gittim venöz yetmezliginden süphelendi ultrasona giricem yarın bakalım bu arada kürtaj olalı 40 gün oldu 1haftadır lekelenme seklinde kanamam oluyor sökuülemiyormu bilmiyorum adet sancım oluyor olucam herhalde diorum yokk ona takmış vaziyetteyim su aralar bi problemmi oldu niye böle oldu prsembe kadın dogumcuya randevu aldım ona gidicem onla görüşücem ve son olarak ramotolji doktoruna gidicem benden haberler simdilk böle canlarım...
evet yine şokum devam ediyor bu gün kan verdim ve değerim 1213 lere yükselmiş doktorumu aradım yarın sabah kontrole gidicem ama sonucun böyle çıkması hamile olduğunu gösterir dedi böyle olabilirmi dedim nadir bir durum ama olabilir dedi yarın ultrasonla bakıcak hadi hayırlısı ne ilaç kullanıyorum nede dikkat ediyodum napcam ben şimdi yaaaaa ne hissedeceğimi bilemiyorum benim için dua edin arkadaşlar noluuuuuurrrrrrrr![]()
hiçte hayırlı çıkmadı elif canım çok sıkkın mol gebelik tekrarı gibi dediler kemoterapide kullanılan bir iğne yaptılar bana beta hcg mi düşürmek için![]()
hoşgeldin cnm.bizi bırakma gelişmelerden haberdar et.kürtajdan sonra oluyo öyle adette gecikmeler ama yakında olursun cnm merak etme.hiç kürtajdan sonra genetik araştırma yaptırdınmı?
KADER YİNE BANA BİR NİSAN ŞAKASINI YAPTI MALESEF....bu gün yine kan verdim ve doktora gittim kan sonucum 1240 larda çıktı muayenede rahim boş rahmin dış cephesinde de bişey yok ama bir yerlerde tutunmuş ve sağlıksız bir gebelik oluşumu var dedi doktor bana hamile olabilirsin derken düşükten sonra eşimle birlikte olduğumu ve yeni bir hamilelik belirtisi sandığını söyledi. şu anki durumumuda mol gebelik olabilir belki dış gebelik de olabilir falaln filan bir an önce beta hcg değerini düşürmeliyiz dedi. O yüzden Metotreksat diye kemoterapide kullanılan bir kürlük (100 cc) iğne yaptılar hamilelik hücrelerini öldürebilmek için.... çok pişmanım bu anadolu sağlık hastanesine ve aydın arıcıya gittiğim için çok ilgisiz bir doktor hiç birşeyi net açıklayamıyor hep yuvarlak konuşuyor sonuçte tüp bebekte bu durumun yaşanma ihtimali bin de birmiş ve o da beni buldu O kadar korktum ki bu gün hastanede şimdi bir an önce bu anlamsız gebelikten kurtulmak istiyorum
biliyomusun alperaycığım bana başta sorun var diyolarsa ondan ben artık hayır beklemem.mesela son gebeliğimde çapada kese çok küçük deyince şüphelendim ve hemen profösöre gittim.sanki o beni kurtaracakmış gibi.oda doğruladı.5.haftalığa göre dörtte biri kadar dedi.gebeliğin devam etmeyebilir dedi ve dediğide çıktı.kese 5gün sonra aynıydı.birgün sonra gittim büyümüş ama içini kan toplamıştı.gebeliğin bozulmuş alınması lazım dedi.gidim çapada kürtaj olim orada genetik araştırmada yapılıyo dedim ama asistan hiçbişi anlamadı.1hafta sonra gel deyip beni başından savınca bende özele gittim yaptırdım.neyse uzattım bu gebeliğinde doktor ilacı kes düşsün demiş demek iyi görmediki öyle demiş.bide düşmemiş kürtajda yapmamışlar.günlerdir sorun yaşamana sebep olmuşlar.ah bu dktrlar.karşımız hayırlı doktorlar çıkarsın Allahım.yüce yarabbim bir daha böyle kötü olaylarla karşılaştırmasın.duadan başka yapacağımız bişi yok cnm.çok geçmiş olsun.
çok gecmiş olsun cnm sorunsuz bir sekilde atlatırsın inş
sağol canım benim
canım topiklerde sacmalıyolar demişsin de bence biraz kaba bi tabir kullanmışsın. diğer topiğe de bak die ben önermiştim arkadasa(elife) hani biraz kafası dagılsın diye cunku burası bayağı tenha.gecerken ugranılan cinsten... evet tedavi sürecine girmedik çünkü beklediğimiz sonuçlar randevular var..bilmeden konuşmayalım.sonucta burda herkes dertli ve derdine derman arıyor.surekli tedavi ilaç doktor ...sadece bunlardan konusulursa zaten bi derde bin dert eklenir..biraz rahat olalım kafa dagıtalım bence tabii bu benm gorusum sizinkilere de saygım var ama aynı hassasiyeti ben de diger arkadaslarım da bekler..kim hangi topiği istiyosa orda kalsın ama yazdıklarına da dikkat etsinn..sevgilerrr
SAYIN aynur KULLANICISI
sana bu mesajını çok kısa konsantre 3 başlıkta açıklıyım..sana açıklamam soru cümlelerimle olacak
1-saçmalandığını söylediğim topiklerin hangisi olduğunu nereden biliyorsun(binlerce topik halihazırda var iken)
2-siz nedden üzerinize alındınız onuda anlayamadım sizin kime hangi topiği önerdiğinizi bilemem(gerçekten bunu takip etmiyorum)
3-İsteyen istediği şekilde eyvallah kafasını dağıtabilir..buda tarz karakter ve yaşanmışlıkla doğru orantılı bi durum..değilmi aynur hanım?
4-isteyen istediği yerde elbet kalsın siz bukadar üzmeyin yıpratmayın kendinizi..strese gerek yokkk bence
İNANIN KAFAYI YORACAK OKADAR ŞEY VARKİ BU YAZDIKLARINIZZZZZ?????*
VESSELAMM
KADER YİNE BANA BİR NİSAN ŞAKASINI YAPTI MALESEF....bu gün yine kan verdim ve doktora gittim kan sonucum 1240 larda çıktı muayenede rahim boş rahmin dış cephesinde de bişey yok ama bir yerlerde tutunmuş ve sağlıksız bir gebelik oluşumu var dedi doktor bana hamile olabilirsin derken düşükten sonra eşimle birlikte olduğumu ve yeni bir hamilelik belirtisi sandığını söyledi. şu anki durumumuda mol gebelik olabilir belki dış gebelik de olabilir falaln filan bir an önce beta hcg değerini düşürmeliyiz dedi. O yüzden Metotreksat diye kemoterapide kullanılan bir kürlük (100 cc) iğne yaptılar hamilelik hücrelerini öldürebilmek için.... çok pişmanım bu anadolu sağlık hastanesine ve aydın arıcıya gittiğim için çok ilgisiz bir doktor hiç birşeyi net açıklayamıyor hep yuvarlak konuşuyor sonuçte tüp bebekte bu durumun yaşanma ihtimali bin de birmiş ve o da beni buldu O kadar korktum ki bu gün hastanede şimdi bir an önce bu anlamsız gebelikten kurtulmak istiyorum
SAYIN cokemel KULLANICISI
ben üzerime alınmadım ama bundan bi kaç sayfa öncesinde artık bu topiğe kimsenin gelmediğini istersen ... topiğine gel diye bi arkadaşa öneride bulundum gelsin kafa dağıtsın diye.zaten bu topiğe sık gelen biri olsaydın bu yazdıklarımı da gorurdun ki çok geçmişte kalan konusmalar değil...işte ben de buraların tenhalığından bahsediyodum sen de onaylamıs tescillemiş oldun..daha ne konusuldugunu goremeyecek kadar az gelmekleeeeee...ve bide üstüne yorum yapmaklaa...
kesinlikle bu tür seylerle ilgilenecek ne zamanım var ne de gücüm ..sadece biraz dikkatli ve bilinçli konuşmanı önerdim..bilmeden degil ama işte bu da bi tarz demek kii... anlıyorum ki gercekten tarzlarımız cok farklıı..
evet kafayı yormaya DEGECEK cok sey var..emin ol ki sana ve dediklerine kafa yormam.... tarz meselesi... EYVALLAH![]()
sağol canım benim nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum sanırım biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var psikolojim de çok bozuldu kendimi hazır hissettiğimde yeniden başlıcam elbette umarım en kısa sürede atlatırız bu zor günleri sana da bol şans ve sabır diliyorum canım benim
SAYIN cokemel KULLANICISI
ben üzerime alınmadım ama bundan bi kaç sayfa öncesinde artık bu topiğe kimsenin gelmediğini istersen ... topiğine gel diye bi arkadaşa öneride bulundum gelsin kafa dağıtsın diye.zaten bu topiğe sık gelen biri olsaydın bu yazdıklarımı da gorurdun ki çok geçmişte kalan konusmalar değil...işte ben de buraların tenhalığından bahsediyodum sen de onaylamıs tescillemiş oldun..daha ne konusuldugunu goremeyecek kadar az gelmekleeeeee...ve bide üstüne yorum yapmaklaa...
kesinlikle bu tür seylerle ilgilenecek ne zamanım var ne de gücüm ..sadece biraz dikkatli ve bilinçli konuşmanı önerdim..bilmeden degil ama işte bu da bi tarz demek kii... anlıyorum ki gercekten tarzlarımız cok farklıı..
evet kafayı yormaya DEGECEK cok sey var..emin ol ki sana ve dediklerine kafa yormam.... tarz meselesi... EYVALLAH![]()
üçüncü kişiye bilmem ne düşermiş:)) ama birbirimize alınmayalım.yanlış anlaşılmalar olabiliriz.zaten çok hassas dönemdeyiz.biri gözünün üzerinde niye kaşın var dese laf söyleyemem alınırım.hepimiz okadar psikolojimiz berbat.banada alınıp bişi yazmayın sakın.kader beni tekme tokat hırpalamış zaten.arkadaşımın tüpbebeği tutsada biraz sevinsem ne iyi olurdu.
üçüncü kişiye bilmem ne düşermiş:)) ama birbirimize alınmayalım.yanlış anlaşılmalar olabiliriz.zaten çok hassas dönemdeyiz.biri gözünün üzerinde niye kaşın var dese laf söyleyemem alınırım.hepimiz okadar psikolojimiz berbat.banada alınıp bişi yazmayın sakın.kader beni tekme tokat hırpalamış zaten.arkadaşımın tüpbebeği tutsada biraz sevinsem ne iyi olurdu.
canım sen hiç üstüne alınma. ben de bunu anlatıyodum da ....neysee....hayatta kafa yormaya ""degecek "" seyler var diye ..... inan ki bu degmeyenlerinden...evet zor bi süreç yaşıyoruz..Rabbim yardımcımız olsun inşallah Rabbim tez vakitte gönlune gore versin canım![]()
hepimiz cnm.biraz toparlan kendine gel.bu sefer tüpbebek yaptırırsan kesinlikle emriyoların genetiği incelensin.arkadaşım 3.tüpbebeği yaptırdı.ilk ikisinde genetiğe yollamamıştı.bunda bakıldı.13 emriyodan sadece birinin genetiği iyi çıktı.düşünebiliyomusun sadece biri.cuma günü tutup tutmayacağı belli olcak.