• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

kızlar merhabalar bende uzun zamandır giremedim ama çalışıyorum gündüzleri pc ye giremiyorum akşamları yorgun argın bide yatılı misafirim vardı ondan işte ama burda amaç sadece sohbet etmek yada rutin hayatımızı paylaşmak değil ki amaç tedavi ve düşük sonrasında yaptıklarımızı yapacaklarımızı paylaşacağımız bir site... ben diğer topiklere bakıyorum artık ana konudan o kadar uzaklaşmışlarki aradığım bilgiye ulaşmak çok insan zor durumda ve çaresiz kaldığı zaman kendisi ile benzer sorunları yaşayanların neler yaptığını hangi aşamalardan geçtiğini merak ediyor zateayrılmayalımn bu sayede bulmadık mı birbirimizi o yüzden bence arada bir girip neler yaptığımızı ve tedavi ile gelişmeleri paylaşmalıyız birbirimize ihtiyacımız var

aynen cnm.diğer yerlerden ben bişi anlayamıyorum.asırı kalabalık.zaten aşırı unutkanım.kim kaç düşük yapmış.ne rahatsızlığı varmış.ne tedavi yapıyolar takip edemiyorum.burası iyi burayı unutmayın.gelişmeleri yazın.ben bugün genetik belli olmuşmu bakim dedim.14nisanda gel dediler.daha 2hafta var anlicanız.

canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...

BENCEDEEE.senin düşüncelerinle aynıyım cnm.sana katılıyorum.

elif canim bende düsünmüyorum su an ama o topikte iyi en azindan ordada yeni bilgiler ögreniyosunn:27:kan pihtilasma yerine bende bakiyomda ordada hep ayni konular cogunun dr farkli faktörü farkli igne dozu farkli karsilastirma bile yapamiyosunnn..yapsan bile bi bakiyosunn kucagina alanda var düsük yapanda...:26:ne yapacagimizi sasirdik valla iyisimi biz dertlerimizi burdan paylasalimm diger yerlerede bakalim arasiraa:10::10::10::10:

ben kadınlar kulübüne üye oldum.gözümü burda açtım:))başka yer nedense bana sıcak gelmiyor.ilk başladığı günden beri burayı gördüğüm için herhalde.

evet yine şokum devam ediyor bu gün kan verdim ve değerim 1213 lere yükselmiş doktorumu aradım yarın sabah kontrole gidicem ama sonucun böyle çıkması hamile olduğunu gösterir dedi böyle olabilirmi dedim nadir bir durum ama olabilir dedi yarın ultrasonla bakıcak hadi hayırlısı ne ilaç kullanıyorum nede dikkat ediyodum napcam ben şimdi yaaaaa ne hissedeceğimi bilemiyorum benim için dua edin arkadaşlar noluuuuuurrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

inşallah hayırlı güzel haberler verirsin cnm.gelişmeleri yaz.dualarımız seninle cnm.

dün bitkisel kürlerim geldi dün akşam başladım tatları epey acı...ama yiyorum içiyorum valla..Hey güzel Allahım neler yapıyorum valla denemediğim bi bu kaldı hayırlısı..Artık pazar günleri dışarı çıkmak istemiyorum içim bi tuhaf oluyo heryerde çocuklarıyla ellele dolaşan aileler.. tarifi zor bi duygu kıkançlık değil haset hiç değil....olsa olsa adı GIPTAA..

valla canım bende çok şaşırdım kurtaj sonrası kazayla olmuş olabilirmi acaba? biraz özel oldu sorum ama!!!!

yok canım imkansız çünkü eşimle birlikte olmadık herşey çok yeni diye.... bide ben kürtaj olmadım bana kendiliğinden düşer dedi yoğun kanama geçirirsin demişti kanamam oldu ama çok az oldu normal adet döneminde bile daha fazla oluyodu ama ben düştü diye çok önemsemediydim ya bilmiyom

aynen cnm.diğer yerlerden ben bişi anlayamıyorum.asırı kalabalık.zaten aşırı unutkanım.kim kaç düşük yapmış.ne rahatsızlığı varmış.ne tedavi yapıyolar takip edemiyorum.burası iyi burayı unutmayın.gelişmeleri yazın.ben bugün genetik belli olmuşmu bakim dedim.14nisanda gel dediler.daha 2hafta var anlicanız.

elif senin kürtajdan sonra bebeğin genetiğini bekliyosun dimi

canim sen kucukken kedi besledinmi acaba

nergis banamı sordun anlamadım ama evet ben çocukkende hep kediler haşır neşirdim ve şimdide bir kedim var ama onunla hiç alakası yok bir sürü testler yaptırdım onun için bağışıklılığımı taaa çocukken kazanmışım

seninle aynı fikirdeyim .....bu arada elif bişey merak ediyorum normalde eskiden hafızama çok güvenirdim ama şimdi o kadar unutkanım ki çok iyi tanıdığım insanların bile bazen isimlerini unutuyorum acaba gördüğümüz tedavilerin ve ilaçların yan etkilerimi bunlar kaş yapalım derken gözümüzden mi oluyoruz dersin:)

arkadaslarr en son kaldıgım yerden okumaya basladım nihayet son sayfaya ulastım .. evet bende girememisstim baska sayfalara bakmısnız sonra burda karar kılmısınız cooook iyi yapmısınızz cunku ben sizleri buldugum icin sanslı gormustum kendimi sık giremedim bu aralar regl olmustum suan cok sukur bittii gibi bir sey .. agrım varken giremedim ... iyikiii kızlar baska sayfalara gitmedinizz YOKSA NERDEN BULCAKKTIM SİZLERİ YİNEE BOSS BOSSS SAYFALARI GEZİCEKTİM en azından aynı durumda oldugu bildigim arkadaslarım var.. cok girmesemde biliyorum birbirimizlee paylasıcazz yasadıklarımızıı ...

ben bu ay son kezz kendimiz denemeye kararr verdik esimlee insallahh saglıklı olurda bu ay tutarrr.. coraspine folik asite devam .. onun dısında baska birsey dusunmuyoruz .. artık mayısta asılama dusunuyoruz beraberinde bu sulandırıcı igneleri hic denemedik tuatarsaaaa onları deniyecez :)))

dün bitkisel kürlerim geldi dün akşam başladım tatları epey acı...ama yiyorum içiyorum valla..Hey güzel Allahım neler yapıyorum valla denemediğim bi bu kaldı hayırlısı..Artık pazar günleri dışarı çıkmak istemiyorum içim bi tuhaf oluyo heryerde çocuklarıyla ellele dolaşan aileler.. tarifi zor bi duygu kıkançlık değil haset hiç değil....olsa olsa adı GIPTAA..

bu bitkisel kür ne için cnm.erkeklerin kullandığını duymuştumda bayanda duymamıştım.anlatırsan sevinirim.

yok canım imkansız çünkü eşimle birlikte olmadık herşey çok yeni diye.... bide ben kürtaj olmadım bana kendiliğinden düşer dedi yoğun kanama geçirirsin demişti kanamam oldu ama çok az oldu normal adet döneminde bile daha fazla oluyodu ama ben düştü diye çok önemsemediydim ya bilmiyom

Alperaycığım senin gittiğin doktor ultrosanda bakıp bide düştü demiş bebiş için.ben hiçbişi anlayamadım yaw.hadi hayırlısı cnm.

elif senin kürtajdan sonra bebeğin genetiğini bekliyosun dimi

evet cnm.14martta kürtaj oldum.dün belli olmuşmu diye gittim.14nisanda gel dediler.daha 2hafta var.çoook merak ediyorum.4kürtajım var.ilk defa genetiğe yolladım.ne çıkcak acaba diye.sen hiç genetiğe yolladınmı cnm.belki ondan bişi çıkardı.ben hep hamile kalınca doktora gidiyodum.şimdi genetik belli olunca hemen gitmek istiyorum.aslında gittiğimde olduda bana hamile kalda gel dediler.bu sefer bir profösöre gitcem.belki bir tedavi programı yapar.yada kös kös dönerim.bakalım denicem napim.3ay sonra tekrar düşünüyorum.böyle kös kös bekleyemem canım arkadaşlarım.

Son düzenleme:
seninle aynı fikirdeyim .....bu arada elif bişey merak ediyorum normalde eskiden hafızama çok güvenirdim ama şimdi o kadar unutkanım ki çok iyi tanıdığım insanların bile bazen isimlerini unutuyorum acaba gördüğümüz tedavilerin ve ilaçların yan etkilerimi bunlar kaş yapalım derken gözümüzden mi oluyoruz dersin:)

sanmıyorum cnm.kan sulandırıcı iğne kemik erimesi ve kalp büyümesi yaptığnı duydum.onla alakalı değildir bence.cnm benim bu unutkanlığım 30uma gelemeden bile vardı.28yaşında nörolojiye gittim.ozaman B12 vitamin eksikliği çıktı bende.ben kırmızı et yiyemiyorum malesef.ölene kadar her ay B12 vitamin iğnesi vuruncan dedi ama 2yıldır ihmal ediyorum.aile hekimim tutturdu iğne yemicen et yicen diye.bende yemiyorum.iğnede vurunmuyorum.öyle beyni sulanmış insanlar gibi dolanıyorum.bide kafamda öyle şeyler varki.bu çocuk meselesine hayatımı adadım diyebilirim.hep onu düşünüyorum.napsam ne etsem.niye olmuyo.acaba olcakmı.başka bir rahatsızlığım varda benmi bilmiyom.öyle saçma salak şeyler.hatta eşimden daha fazla ilgi bekliyom.oda vınlamıyo.ona takıyom.kaynanamla oturuyorum ona takıyom.anlican kafama takmadığım bişi yok.oyüzden kafam dolu olduğu için yeni şeyler almıyo galiba.

Son düzenleme:
arkadaslarr en son kaldıgım yerden okumaya basladım nihayet son sayfaya ulastım .. evet bende girememisstim baska sayfalara bakmısnız sonra burda karar kılmısınız cooook iyi yapmısınızz cunku ben sizleri buldugum icin sanslı gormustum kendimi sık giremedim bu aralar regl olmustum suan cok sukur bittii gibi bir sey .. agrım varken giremedim ... iyikiii kızlar baska sayfalara gitmedinizz YOKSA NERDEN BULCAKKTIM SİZLERİ YİNEE BOSS BOSSS SAYFALARI GEZİCEKTİM en azından aynı durumda oldugu bildigim arkadaslarım var.. cok girmesemde biliyorum birbirimizlee paylasıcazz yasadıklarımızıı ...

ben bu ay son kezz kendimiz denemeye kararr verdik esimlee insallahh saglıklı olurda bu ay tutarrr.. coraspine folik asite devam .. onun dısında baska birsey dusunmuyoruz .. artık mayısta asılama dusunuyoruz beraberinde bu sulandırıcı igneleri hic denemedik tuatarsaaaa onları deniyecez :)))

sağol cnm.bizi bırakmican için.Allah yardımcın olsun.inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalabilirsin.düşüklerin çoksa iğneye kullanmanı öneririm cnm.sadece kan pıhtılaşması olanlara vermiyolar çünkü.

layd hoşgeldin canım nerelerdesin evet bi ara herkes dağıldı sonra gene kürkçü dükkanı buraya toplandı.bize ey uygun topik burası..
bitkiisel ilaçları soran arkadaşım elife gelince :eşim kullanmıyo çünkü eşimdede bi sorun yok ama ben bu düşükleri yumurtaların yada spermlerin kalitesiz denk geşmesine bağlıyorum artık..bi müddet incir yaptım kürtajdan sonra..ablamın bi arkadaşı en son memorıalda tüp yapıyo çünkü bütün doktorlar normal yolla olmaz demiş gerçi onun eşindenmiş buyuk oranda tüp bebkte olmuyo ve bu ilaçları duyuyo ve kullanmaya başlıyo umutsuzca ve 2. ayında hamile..ve böyle 7-8 arkadaşını yönlendirmiş bu adama.ben konuştum kızla peki dedim benim gibi olup yani sebepsiz düşük yapıp sonuç alan oldumu diye?evet oldu dedi...adamı aradım yani bu bitkisel karışımları yapan kişi öncelikle tahlil sonuçlarına ve sorununa göre karışık ve çaylar hazırlıyo..
bana özellikle yumurta kalitesini artırıcı biı macun ,hanım çayı,ve birde stres çayı verdi..kullanıyorum şuan...ne yapayım bide bunu deniyeyim dedim sonuçta kaybedecek bişeyim yok.yanlız şunu farkettim hanı şu yumurtlama akıntısı vardır ya o bende pek hissedilir oranda olmazdı yada ben anlayamazdım iki gündür çok kıvamlı bu akıntı geliyor..hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız girmiyordum ne zmandır kayınvalidenin yanına gitmiştik evime geldim size yazim dedim morallerimi boozdu yine yüzüm asık halde geldim neysee kendimden haberler veriyim yarın ayaklarmdan ultrasona çekilecek ayak parmagımda hafif renk degişikligi vardı kalp damara gittim venöz yetmezliginden süphelendi ultrasona giricem yarın bakalım bu arada kürtaj olalı 40 gün oldu 1haftadır lekelenme seklinde kanamam oluyor sökuülemiyormu bilmiyorum adet sancım oluyor olucam herhalde diorum yokk ona takmış vaziyetteyim su aralar bi problemmi oldu niye böle oldu prsembe kadın dogumcuya randevu aldım ona gidicem onla görüşücem ve son olarak ramotolji doktoruna gidicem benden haberler simdilk böle canlarım...

canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...

canım topiklerde sacmalıyolar demişsin de bence biraz kaba bi tabir kullanmışsın. diğer topiğe de bak die ben önermiştim arkadasa(elife) hani biraz kafası dagılsın diye cunku burası bayağı tenha.gecerken ugranılan cinsten... evet tedavi sürecine girmedik çünkü beklediğimiz sonuçlar randevular var..bilmeden konuşmayalım.sonucta burda herkes dertli ve derdine derman arıyor.surekli tedavi ilaç doktor ...sadece bunlardan konusulursa zaten bi derde bin dert eklenir..biraz rahat olalım kafa dagıtalım bence tabii bu benm gorusum sizinkilere de saygım var ama aynı hassasiyeti ben de diger arkadaslarım da bekler..kim hangi topiği istiyosa orda kalsın ama yazdıklarına da dikkat etsinn..sevgilerrr

Back