canim sen kucukken kedi besledinmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabalar bende uzun zamandır giremedim ama çalışıyorum gündüzleri pc ye giremiyorum akşamları yorgun argın bide yatılı misafirim vardı ondan işte ama burda amaç sadece sohbet etmek yada rutin hayatımızı paylaşmak değil ki amaç tedavi ve düşük sonrasında yaptıklarımızı yapacaklarımızı paylaşacağımız bir site... ben diğer topiklere bakıyorum artık ana konudan o kadar uzaklaşmışlarki aradığım bilgiye ulaşmak çok insan zor durumda ve çaresiz kaldığı zaman kendisi ile benzer sorunları yaşayanların neler yaptığını hangi aşamalardan geçtiğini merak ediyor zateayrılmayalımn bu sayede bulmadık mı birbirimizi o yüzden bence arada bir girip neler yaptığımızı ve tedavi ile gelişmeleri paylaşmalıyız birbirimize ihtiyacımız var
canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...
elif canim bende düsünmüyorum su an ama o topikte iyi en azindan ordada yeni bilgiler ögreniyosunnkan pihtilasma yerine bende bakiyomda ordada hep ayni konular cogunun dr farkli faktörü farkli igne dozu farkli karsilastirma bile yapamiyosunnn..yapsan bile bi bakiyosunn kucagina alanda var düsük yapanda...:26:ne yapacagimizi sasirdik valla iyisimi biz dertlerimizi burdan paylasalimm diger yerlerede bakalim arasiraa
![]()
evet yine şokum devam ediyor bu gün kan verdim ve değerim 1213 lere yükselmiş doktorumu aradım yarın sabah kontrole gidicem ama sonucun böyle çıkması hamile olduğunu gösterir dedi böyle olabilirmi dedim nadir bir durum ama olabilir dedi yarın ultrasonla bakıcak hadi hayırlısı ne ilaç kullanıyorum nede dikkat ediyodum napcam ben şimdi yaaaaa ne hissedeceğimi bilemiyorum benim için dua edin arkadaşlar noluuuuuurrrrrrrr![]()
valla canım bende çok şaşırdım kurtaj sonrası kazayla olmuş olabilirmi acaba? biraz özel oldu sorum ama!!!!
aynen cnm.diğer yerlerden ben bişi anlayamıyorum.asırı kalabalık.zaten aşırı unutkanım.kim kaç düşük yapmış.ne rahatsızlığı varmış.ne tedavi yapıyolar takip edemiyorum.burası iyi burayı unutmayın.gelişmeleri yazın.ben bugün genetik belli olmuşmu bakim dedim.14nisanda gel dediler.daha 2hafta var anlicanız.
aynen cnm.diğer yerlerden ben bişi anlayamıyorum.asırı kalabalık.zaten aşırı unutkanım.kim kaç düşük yapmış.ne rahatsızlığı varmış.ne tedavi yapıyolar takip edemiyorum.burası iyi burayı unutmayın.gelişmeleri yazın.ben bugün genetik belli olmuşmu bakim dedim.14nisanda gel dediler.daha 2hafta var anlicanız.
anladim canim yani test yaptirdim diyosun kediden bulasan bir virus olmadigina eminsin
dün bitkisel kürlerim geldi dün akşam başladım tatları epey acı...ama yiyorum içiyorum valla..Hey güzel Allahım neler yapıyorum valla denemediğim bi bu kaldı hayırlısı..Artık pazar günleri dışarı çıkmak istemiyorum içim bi tuhaf oluyo heryerde çocuklarıyla ellele dolaşan aileler.. tarifi zor bi duygu kıkançlık değil haset hiç değil....olsa olsa adı GIPTAA..
yok canım imkansız çünkü eşimle birlikte olmadık herşey çok yeni diye.... bide ben kürtaj olmadım bana kendiliğinden düşer dedi yoğun kanama geçirirsin demişti kanamam oldu ama çok az oldu normal adet döneminde bile daha fazla oluyodu ama ben düştü diye çok önemsemediydim ya bilmiyom
elif senin kürtajdan sonra bebeğin genetiğini bekliyosun dimi
seninle aynı fikirdeyim .....bu arada elif bişey merak ediyorum normalde eskiden hafızama çok güvenirdim ama şimdi o kadar unutkanım ki çok iyi tanıdığım insanların bile bazen isimlerini unutuyorum acaba gördüğümüz tedavilerin ve ilaçların yan etkilerimi bunlar kaş yapalım derken gözümüzden mi oluyoruz dersin:)
arkadaslarr en son kaldıgım yerden okumaya basladım nihayet son sayfaya ulastım .. evet bende girememisstim baska sayfalara bakmısnız sonra burda karar kılmısınız cooook iyi yapmısınızz cunku ben sizleri buldugum icin sanslı gormustum kendimi sık giremedim bu aralar regl olmustum suan cok sukur bittii gibi bir sey .. agrım varken giremedim ... iyikiii kızlar baska sayfalara gitmedinizz YOKSA NERDEN BULCAKKTIM SİZLERİ YİNEE BOSS BOSSS SAYFALARI GEZİCEKTİM en azından aynı durumda oldugu bildigim arkadaslarım var.. cok girmesemde biliyorum birbirimizlee paylasıcazz yasadıklarımızıı ...
ben bu ay son kezz kendimiz denemeye kararr verdik esimlee insallahh saglıklı olurda bu ay tutarrr.. coraspine folik asite devam .. onun dısında baska birsey dusunmuyoruz .. artık mayısta asılama dusunuyoruz beraberinde bu sulandırıcı igneleri hic denemedik tuatarsaaaa onları deniyecez :)))
canım katılıyorum diğer topiklere baktım özellikle bazı topikler ..tamamen saçmalıyorlar muhabbetler çok basit ve gereksiz saçma saçma konuşma ağızları....valla bana göre değil...çoğu daha tedavi sürecine bile girmemiş...bana orada yaşadıklarıma ışık tutabilecek hiç bir yazışma bulamadım aslında bizim topiğimiz burası bizler artık tedaviyi geçmiş farklı alternatif çareler arar durumdayız..alperay sana katılıyorummmm doğrusu ...buradan devam edelim bence...