Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan kimyasal gebelik, sürekli kimyasal gebelik geçirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o bahsettiğin metil folatı doktorun mu tavsiye etti kendin mi başladın bi de pekmez karışımını nasıl yapıyosun suyla mı karıştırıyosun
Bizim gibi tekrarlayan gebelik kayiplari olan kisilere genelde tavsiye edilir bende suan prowomen promen ve ari sutu kullaniyorum. Osende 2m var metilfolat ve b12 içeriyor bi doktor önermişti bana da internetten temin etmiştim

Ben gecen sene bir kere kimyasal gecirdim doktor bidaha tekrarlamaz dedi.simdi ilk cocugum dogurdum
Ne güzel ilk kimyasalı geçirdiğimde doktorum bazıları sürekli kimyasal geçirir ve sebep bulamayız demişti sonra hep kimyasal oldu

Bağışıklık baskılayıcıyı bu virüsten önce bende denedim ama 10 gün kadar kullanabildim bırakmak zorunda kaldım kimi doktor mantıklı olabileceğini söyledi ama verdikleri ilaçlarda ağır sonuçlar bırakabilecek ilaçlar sanırım kimi doktor bunu nasıl verdiler sana bile dediler ama açıkçası bana da mantıklı geldi bağışıklığın bi sebep olması çünkü sağlıklı insanlarda gebeliği hastalık gibi Kabul edip vücudun Kabul etmiyor antikor geliştirip atıyor ama hasta bi insansan gebelik için vücudun zaten antikor geliştirimiyor onu da hastalık sayıyor Gebelik yürüyüp gidiyor

Hmm anladım cnm sağol benim doktora bunları anlatıyorum böyle böyleymiş diye diyo ki bunları ben bile bilmiyorum
Canım benim doktor da bilmiyor kadın doğumlar pek bilmiyor malesef biz kendi cirpinislarimizla bir çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Canım benim doktor da bilmiyor kadın doğumlar pek bilmiyor malesef biz kendi cirpinislarimizla bir çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Tüp bebek doktorundan başka bu konuyu tam anlayan bi doktor ben görmedim 3.5 senede baya bi doktor değiştirmek zorunda kaldım ilgilenmedikleri icin

Aynen öyle Kendi vücudumuzu yine kendimiz biliyoruz aslında Ordan biraz bi şey burdan biraz bi şey bişeyler yapmaya çalışıyoruz

Tüp bebek doktorundan başka bu konuyu tam anlayan bi doktor ben görmedim 3.5 senede baya bi doktor değiştirmek zorunda kaldım ilgilenmedikleri icin
Evet ilgilenmiyorlar kimyasal ile.3kere kimyasal oldu diyorum normal olabilir diyor her gittiğim kadin dogum

bebe aspirininin kan sulandirici etkisi var mi acaba? bende 1 kimyasal yasadim folik asit ve bebe aspirini iciyorum

Ben 3. Kimyasalda iğneye başladım ama yine leelenme başlayınca apar topar ünlü bir profa gittim o da bana kim verdi sana bu ilaçları kes bunları sadece aspirin ve folik asit al dedi sonra romatizma ve bazı hastalıklarda vucut tutmuyor atıyor dedi ve tahlil istedi ,ANA testi, romatoid faktör bunlara baktı çünkü bunlardan pozitif çıkan olursa bazı hastalarında olmuş düşük düzey kortizonla hamile kalmışlar ama benim negatif çıktı bir tedavi yapmadık ben de gitmedim çok sıkılmıştım bu ay yine kimyasal oldu Şu süreç geçsin bir daha gideyim ben de artık bağışıklık mı diye şüphe ediyorum çünkü 4 etti

Kortizonu bana da tavsiye etti bi profesör doktor onun bazı yan etkileri olduğu için prograf önerdi bağışıklığı baskılaması için ama o üniversite hastanesi olduğu için oraya gidemiyorum şuan haliyle bizde ecopirin iğne tedavisine başladık şu süreçler bi bitsin bakalım

Henüz sadece prednol kullandım oda 4mg sonuncu gebelikte 2 ay önce malesef ilk defa diş gebelik yaşamış oldum ki oda anormal bir diş gebelikti. Aslında yapmamız gereken tüp bebekte pgt su aşamada ki belki gerçekten bağışıklık belki gerçekten embriyomuz saglik li degil belkide hiç bi sıkıntı yok net bi şekilde öğrenmenin en iyi yolu

Yani düşük düzeyde kullandım o yüzden etki etmemiste olabilir o kısmını net bilemiyoruz malesef

Tüp bebekte önermiyorlar bizim durumumuzda olanlara gebe kalabildiğimiz için aşılama öneriyorlar

Tüp bebekte önermiyorlar bizim durumumuzda olanlara gebe kalabildiğimiz için aşılama öneriyorlar
Yok kız kim demiş onu. Bana iki kere aşılama yapıldı ama doktorumun amacı tup bebek raporu çıkarmaktı. Bide normalde iyi gidiyordu ama amh değerim düştü rezervin azaldı artık hepsi mecbur tüp bebek diyo yine bu değerle hamile kalabiliyorum çok şükür ama sonuç degismiyo malesef

Bana gittiğim doktorlar öyle söyledi gebe kalmanda sorun yok tüp bebek olmaz dediler bilmiyorum

Bana gittiğim doktorlar öyle söyledi gebe kalmanda sorun yok tüp bebek olmaz dediler bilmiyorum
O gittiğin doktorlar sana bi çarede bulamadılar hep diyorum ve yineliyorum iyi doğurtan doktor değil bizim aradığımız anlamıyorlar çünkü. Çok basit bi şekilde izah edeyim kimyasal gebeliği gebelik saymiyorlar aynı zamanda kendiliğinden hamile kaldın diyorlar. Bu bence bi tezattır. O yüzden infertilite üzerine bir doktor bulmalısın cunlu biz bu alana giriyoruz ne kadarlık evlisin?

Canım iğneye gebelik öncesi mi başlıyorsun bana da hamilelik öncesi coraspirin ve folikasit hamile kalırsan iğne dediler ve başladılar gerçi sonuç değişmedi ama

Aynen katılıyorum çok sevdiğim bir bayan doktorum vardı kendisi aşılama tüp bebek hepsini denemiş ve 42 yaşında normal yolla gebe kalmış bana aynen şunu söyledi genetik sıkıntı çıkmayınca sen gebe kalıyosun kimyasalı hiç birimiz tam olarak açıklayamıyoruz ama ben sana git tüp bebek dene diyemem çünkü gebe kalmanda değil senin sıkıntı onda da aynı süreci yaşamayacağının garantisi yok demişti en son gittiğim profta artık herşeyin bakılmış sıkıntı yok rahim filmi çekelim dedi çektik ilk yaşadığım sanırım kiyasal ya da dış gebelik hala emin değilim sağ tüpü tıkamış o yüzden tüp deneyebiliriz dedi ama ben rahim çekildiğim ay yine gebe kaldım ama yine kimyasal 4 olunca şimdi neyin doğru olduğunu sapıtmış durumdayım tüpte de döllenmiş ebriyo yerleştiriyor eğer tutunmada sıkıntı varsa yine tutmaz önce bunu bulmalılar ama kendimiz buralarda çözüm arıyoruz maalesef o yüzden bağışıklığa takıldım son günlerde

Inan benimde kafam çok karışmıştı bu konularda. Neden tüp bebek olduğunu aciklayim embriyonuzun genetiğini öğrenmemiz lazım artı belki yapışıklık var ya da rahimde görülmeyen bise var bu yüzden çizik attırmak da faydalı olabilir. Belki eşimizden gelen bir hücreyi vücut yabanciliyor bu yüzden atıyor gebeliği lenfosit ise yarayabilir. Belki rahimde çok fazla katıl hücre var ve embriyo rahme geldiğinde anında vücut onunla savaşıyor olabilir cd56 yaptırıp ıntralipit serum gerekebilir. Belki eşimizden gelen sperm de dna sorunu var mikroçip deneyebiliriz başka şeylerde olabilir bilemiyorum belki de hiç bir sorun yok. Plânlı bir gebelik oluşturup bu müdahaleleri yaptırıp olmuyorsa yine sonuç aynıysa kabulum olay biter bende ama denemek gerekiyor. Özellikle de benim için çünkü yumurtam üzüntüden çok fazla azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…