Hepsi farklı hepimizinki farklı o kadar çok ornek varki bazısında gecikti bazısında ilaç kullanmak için takip yaptık erken farkettik falan filanKimyasal olduğunu nasıl anladınız? Kanamanız adetten önce mi başladı? Kan tahlili vermeden anlaşılır mı
InşallahBenimde 2 dış gebelik 1 kimyasal varumarım hayırlı haber alırız
Benimki sebepsiz çoğumuzun sebepsiz önümüzdeki aylarda tüp bebek kararı aldım inşallahBende de 4. Oldu bu ay. Ne yaptınız peki sorununuz varmı tahliller falan?
Sen hangi aşamadasın şuan? Hangi testleri yaptınBende de 4. Oldu bu ay. Ne yaptınız peki sorununuz varmı tahliller falan?
Ben genetik testleri yaptım, kan sulandırıcı kullanıyorum, hafif pko görüntüsü var adetlerim düzenli ama Bi türlü sağlıklı gebelik yaşayamadımSen hangi aşamadasın şuan? Hangi testleri yaptın
Pihtilasma sorunun varmiymis?Ben genetik testleri yaptım, kan sulandırıcı kullanıyorum, hafif pko görüntüsü var adetlerim düzenli ama Bi türlü sağlıklı gebelik yaşayamadımbende 1 2 aya kadar rahim filmi ve aşılama istiyorum gerekirse tüp bebek.
Evet buyüzden kan sulandırıcı hap kullanıyorumPihtilasma sorunun varmiymis?
Yani bu bile iyi bise. Benim pıhtılaşma sonucum temiz çıktığında üzülmüştüm şaka gibiEvet buyüzden kan sulandırıcı hap kullanıyorum
Sebepsiz yere böyle bişey yaşamak çok zor sorun olsada üstüne gidilse diye düşünüyor insanYani bu bile iyi bise. Benim pıhtılaşma sonucum temiz çıktığında üzülmüştüm şaka gibi
Inşallah birdahaki sefere kan sulandırıcı kullanırsın ve durum düzelir tatlımMerhaba ben de 2 kimyasal geçirdim 1 ay ara ile .birdaha da gebe kalamadim isteyeli 8 ay oldu. Pıhtılaşma varmış düşük düzeyde. Inş bu ay güzel haberi alırsam igneye başlayacağız büyük ihtmal
Inşallah canım sağolInşallah birdahaki sefere kan sulandırıcı kullanırsın ve durum düzelir tatlım