Üzülme canım mutlaka Allah gönlüne göre verecektir bak beni düşün 38 yaşımda evlendim 1 yılda 4 kez geçirdim şu söylediklerinin hepsini denesem tek tek en az 1 1,5 yıl sürer yaş olur 41 yani artık nasip diyeceğim şu süreç geçsin herşey normale dönsün olmadı bir de tüp bebek deneriz yine iletişimde kalalım hangimiz bir çare bulursa hemen paylaşalım dualarım sizlerleInan benimde kafam çok karışmıştı bu konularda. Neden tüp bebek olduğunu aciklayim embriyonuzun genetiğini öğrenmemiz lazım artı belki yapışıklık var ya da rahimde görülmeyen bise var bu yüzden çizik attırmak da faydalı olabilir. Belki eşimizden gelen bir hücreyi vücut yabanciliyor bu yüzden atıyor gebeliği lenfosit ise yarayabilir. Belki rahimde çok fazla katıl hücre var ve embriyo rahme geldiğinde anında vücut onunla savaşıyor olabilir cd56 yaptırıp ıntralipit serum gerekebilir. Belki eşimizden gelen sperm de dna sorunu var mikroçip deneyebiliriz başka şeylerde olabilir bilemiyorum belki de hiç bir sorun yok. Plânlı bir gebelik oluşturup bu müdahaleleri yaptırıp olmuyorsa yine sonuç aynıysa kabulum olay biter bende ama denemek gerekiyor. Özellikle de benim için çünkü yumurtam üzüntüden çok fazla azaldı