Kanamam 4 gün önce başladı ve dün yani 3gunluk regli iken değerim 15 çıktı bugün de 35.7 çıktı ve benim de başıma hiç normal birşey gelmez o yüzden çok iyi anlıyorum seniKanama ne zaman oldu? Sen ne zaman 15 değerini gördün? Benim üç kimyasalım dakanamayla beraber değerim arttı kanama tamamen bitince düşmeye başladı. Ama bu ben ve benim basima pek normal seyler gelmiyor. Kanamayla beraber degeri artan normal gebelige donen de var
Benim durumlara fazla benziyo ama dediğim gibi belki normal gebeliğe döner inşallah da döner. Şu durumda sürekli degilde biraz daha zaman geçsin öyle test yap en azından 4 gün sonra falan biraz bekle derim malum virüs var. Inşallah ya tek seferde düşsün ugrastirmasin ya da sağlıklı tutunsunKanamam 4 gün önce başladı ve dün yani 3gunluk regli iken değerim 15 çıktı bugün de 35.7 çıktı ve benim de başıma hiç normal birşey gelmez o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Ayyy canım ağzından bal damliyorr inşallahBenim durumlara fazla benziyo ama dediğim gibi belki normal gebeliğe döner inşallah da döner. Şu durumda sürekli degilde biraz daha zaman geçsin öyle test yap en azından 4 gün sonra falan biraz bekle derim malum virüs var. Inşallah ya tek seferde düşsün ugrastirmasin ya da sağlıklı tutunsun
Canım değerim 90 a çıktı doktor gebesin dedi ama tabiki risk de var dediAyyy canım ağzından bal damliyorr inşallahişte 2 gün sonra kana gircem sonrası ne zaman olur bilmiyorum
Yaa sevindim hayırlısıyla devamı da gelsin inşallahCanım değerim 90 a çıktı doktor gebesin dedi ama tabiki risk de var dedi
Amin canimm insallah darısı tüm isteyenlerin başınaYaa sevindim hayırlısıyla devamı da gelsin inşallah
Merhaba acaba doktorunuzu bana da özelden yazabilir misiniz ? İstanbulda ya da yakın şehirlerdeyseTeşekkür ederim canım. Cevapları özelden yazıyorum.
Malesef istanbulda değil yakınlarında da değil yaaarkadas baya uzaktaMerhaba acaba doktorunuzu bana da özelden yazabilir misiniz ? İstanbulda ya da yakın şehirlerdeyse
Hangi şehirde acaba ?Malesef istanbulda değil yakınlarında da değil yaaarkadas baya uzakta
Artvin tatlımHangi şehirde acaba ?
Hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş hepinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Öncesinde kimyasal mı geçirmiştiniz? Ben de 1 kimyasal yaşadım tedbir amaçlı düzenli olarak coraspin içiyorumMerhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş hepinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Evet 3 kimyasal gebeliğim vardı ecopirin de içiyorum iğneyle birlikteÖncesinde kimyasal mı geçirmiştiniz? Ben de 1 kimyasal yaşadım tedbir amaçlı düzenli olarak coraspin içiyorum
Merhaba gebelik oncesinde mi igne kullandiniz acaba ? Bendede pihtilasma ve kimyasal dusuk var daMerhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş hepinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Gebelik öncesi ve gebelikte devam ediyorum evet iğneyeMerhaba gebelik oncesinde mi igne kullandiniz acaba ? Bendede pihtilasma ve kimyasal dusuk var da
S9n durumunuz nedir acaba bende diyabetliyim ve 8 dusuk yaptm deltacortil i doktorunuz keseyi gordugu icinmi kesti benim doktorum gebelik surerkende kullandiriyordu sonucu merak ettim deDaha önce prograf ve deltacortil vs kullanmama rağmen doktoruma gittiğimde vajinal ultrason ile keseyi minikte olsa gördüğü için o ilaçları kullandirtmadi. Vücut kabul etmiş görünuyor dedi. Çok şükür bir sıkıntı olmadi. Diyabet ve hashimoto ilaclarim dışında oksapar ve progestan kullanmamı önerdi. Ama ondan önceki aylarda düşük olmasın diye iki ay ustuste clioneik serum tedavisi görmüştüm acaba bağışıklık sistemini baskiladi mı gebelik sağlıkla devam etti diye düşünmüyor değilim ama cevabını ogrenemeyecegim için bosverdim.
Bende bu sorunun cevabıni arıyorm bulabildinizmiiio zaman ilerleyen haftalarda düşenler niye düşüyor bilemiyorum ama dediklerine tamamen katılıyorum iyi bir ımmunolog tıbbı genetikçi hemotolog ve k. dogum birlikte calışmalı bu süreçte. ben de iyi bir immunoloji dr u arıyorum senin doktorun hangi şehirde ve adı ne canım?