Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan kimyasal gebelik, sürekli kimyasal gebelik geçirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha Hangi vitaminleri kullandınız acaba isimleri nedir

Arkadaşlar ben de 4 kez kimyasal gebelik geçirdim tüm testler yapıldı genetik pıhtılaşma ANA testi hepsi normal çıktı çok az bir pıhtılaşma eğilimi çıktı onun için hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez 2 hamilelikte de oksopar ve pregesteron kullandım ki yaklaşık 4 aydır coraspirin içiyorum ama sonuç değişmedi bağışıklıkla ilgili olabilir mi yaşayan tecrübesi olan var mı acaba

Çok ama çok sevindim Allahım inşallah bizlere de nasip eder ben de 4. Kaynımı yaşadım hep değerler yükseliyor 7-8 gün sonra aniden düşüyor henüz hiç kese bile görmedik coraspirin oksopar iğne ve progesteron kullandım yine olmadı ben de yaş galtörü de var 39 yaşındayım tüp yaptırayım diyorum ama aynısı olaak diye korkuyorum ben de bağışıklık baskılayıcı mı iatesem diye düşünürken bu yazıyı gördüm hem korktum hem de sonunun güzel olmasına sevindim

Canım ben de 3 kere geçirdim kimyasal.11 ayda.simdi ilk kez keseyi gördüm sağlıklı hcg artışı gördüm ilk kez.insallah kalp atışını da duyabiliriz daha yeni. Bende de düşük düzeyde pihtilasma çıktı. Ama coraspin kullandığım aylarda hamile kalamadim ben.zaten kimyasal larda ilk haftalarda pek etkisi yokmuş piht.Bu ay farklı olarak yaptığım tek şey sabahları 1 su bardağın 1 çorba kaşığı pekmez ve yarım limon sıkıp her gün içtim.Onun mu etkisi oldu bilmiyorum. Coraspin ve iğneye hcg yüksek çıkınca başladık.progesteron vermedi doktor.

Ne güzel canım inşallah Allahım bana da nasip eder ağlamaktan helak oldum 39 yaşıma geldim şimdi tüp denesem yine aynı olacak diye korkuyorum çünkü bir şekilde hamile kalıyorum ama sonuç hep aynı ben de pıhtılaşmayla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü son 2 düşükte hemen pozitifi görür görmez iğne ve pregesteron başladılar ama sonuç aynı çaresiz kaldım hatta en sonuncuda ilişkiden 8 gün sonra pembe iki gün lekem geldi sonra da hiç adet olmadım bu kez tuttu kesin yerleşme kanaması dedim yine olmadı maalesef

Canım bence hiç durma kimyasal yaşayanlarda benim burda gördüğüm illaki birinde tutuyor sperm yumurta ile ilgili belki bilmiyorum.yalniz folik asit metil folat olan kullanmak gerekiyormus eğer mthfr genlerinde sorun varsa.bizim vücudumuz normal folik asiti kullanamiyormus. Ben bu sefer öyle yaptım.bak metil folat,(osende2m genelde kullaniyorlar) balık yağı, ve sabahları limon pekmez yap.bir de eşinle sık değil 2 3 günde birlikte ol benim hatta ilk denemede yum zamani 4 5 günlük bekleme ile spermler daha olgun olabilir. Benim burada öğrendiklerim bunlar.

40 yaşında doguran çok tanıdığım var bir sagliklisi tutsa olur gider inşallah .tupde de aynısı olma ihtimali oluyor malesef.ama doğal yolla hamile kalıyorsun illaki biri tutar inşallah.

Tamam canım bu ay deneyeyim yine bu ay forumdan okuyup aldığım inofolic combi diye bir folikasit vardı onu deneyeyim demiştim ama pekmez limon yaparım aç karnına mı içicem keçiboynuzu pekmezi olur dimi ya da özütü dua edin lütfen

40 yaşında doguran çok tanıdığım var bir sagliklisi tutsa olur gider inşallah .tupde de aynısı olma ihtimali oluyor malesef.ama doğal yolla hamile kalıyorsun illaki biri tutar inşallah.
İnşallah canım insan korkmuyor değil hiç olmasa idi tüpte belki diyecek insan ama döllenmede sıkıntı yaşamadım hep tutunmada yaşandı belli ki hep kimyasal geçirdim doktor bu ay da olmazsa tüp deneyelim dedi ama şimdi corona çıktı belki herşeyde bir hayır vardır bu süreçte inşallah dediğin gibi biri tutar belki Allah büyüktür

Canım valla en beklemedigin zamanda oluyor hep, biz de corona yüzünden korunmaya başlayalım demiştik hiç beklemedigin zamanda Allah veriyor

Canım normal üzüm pekmezi idi benim .yani ben sebebi o mu bilmiyorum inan ki.ve onu içmemin sebebi de demir değerim biraz düşük çıkmıştı kendim için bu sebeple içtim çocuk olsun diye değil.ki geçen aylarda macuna kadar ovu testlerine kadar yapmadığım şey kalmadı ve olmadı tabi.Sadece farklı olarak bu vardı yaptığım bu ay belki sebebi o yada değil bilemiyorum gercekten

Sabah ac karna ictim evet denir değerim yükselsin diye.kecibiynuzu bilmiyorum.dua edicem canım inşallah sağlıkla en kısa sürede hamile kalirsin

Sabah ac karna ictim evet denir değerim yükselsin diye.kecibiynuzu bilmiyorum.dua edicem canım inşallah sağlıkla en kısa sürede hamile kalirsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah Sen de inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun söylediklerini deneyeceğim inşallah güzel haberlerle görüşürüz

Hepimizin olcak inşallah biraz daha sabır. Ne kadar kaybettik ne kadar yıprandık ama güzel haberler alanda var bizimde olcak inşallah

o bahsettiğin metil folatı doktorun mu tavsiye etti kendin mi başladın bi de pekmez karışımını nasıl yapıyosun suyla mı karıştırıyosun

o bahsettiğin metil folatı doktorun mu tavsiye etti kendin mi başladın bi de pekmez karışımını nasıl yapıyosun suyla mı karıştırıyosun
Hayır benim gibi sorunu olanların doktorları söylemiş ayrıca bir çok makelede de yazıyor. Benim mthfr genlerim heterozigot paı 4g4g yani homozigot.bu sebeple normal folik asit değil metil folat kullanmam gerekiyormuş bir de balık yağı. Sabah ac kar na 1kasik pekmez yarım limonu bir bardak suya karıştırıp içiyorum hem kanı da sulandiriyor

Hmm anladım cnm sağol benim doktora bunları anlatıyorum böyle böyleymiş diye diyo ki bunları ben bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…