Hee olur inşallah tatlım o zaman beslenmeme dikkat et vitamin eksiklerin falan varsa tamamla ama tabi yine de bi araştır belki basit bi sebeptirCanım 2. Çocuk için ugrasiyoruz biz 1. De hiçbir sorun olmamıştı ilk demede oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee olur inşallah tatlım o zaman beslenmeme dikkat et vitamin eksiklerin falan varsa tamamla ama tabi yine de bi araştır belki basit bi sebeptirCanım 2. Çocuk için ugrasiyoruz biz 1. De hiçbir sorun olmamıştı ilk demede oldu
Bilemiyorum canım vitaminler de normal.ekere olmasının bir sebebi vardır ama ben bilmiyorum malesef. Şu bağışıklık sistemi olayını bilen var mı acaba vücut kabul etmiyormus falanHee olur inşallah tatlım o zaman beslenmeme dikkat et vitamin eksiklerin falan varsa tamamla ama tabi yine de bi araştır belki basit bi sebeptir
Yaaaa yasasının böyle haberlere ne çok ihtiyacımız var yazın yazın görsün bizim gibiler umut dolsunlar
Darısı başımıza inşallahYaaaa yasasının böyle haberlere ne çok ihtiyacımız var yazın yazın görsün bizim gibiler umut dolsunlar
Canım inşallah biliyor musun ben yine hamile olduğumu öğrendim inşallah 4. De bebeğim gelir kucağıma.insallah hepimiz sağlıkla hamile kalir dogururuzDarısı başımıza inşallah
Canım çok mutlu olduk senin için çok inşallah bize kucağına aldığın zaman da yazarsin Allah'ın mucisesi bu başka bir şey değil. Ben de 11 ayda 3 kimyasal geçirdim en sonuncusu geçen ay dusurdum.Simdi tekrar hamile olduğumu ogrendim.Bu sefer hcg 3 günde 158 den 1027 ye yükseldi hiç bukadar yükseldiğini görmedim.Belki geliyordur bu sefer mucizem diyorum.simdilik coraspin enox ve folik asit kullaniyorum.doktora da gidemiyorum rahat.insallah sağlıkla olur hepimizinBiraz bu süreçten bahsedebilirim biraz uzun olacak ama yaşadığım süreçi cabami anlatmak için yaziyorum. Tip1 diyabet ve hashimoto hastasıyım. Endokrin doktorum gebe kalmamda bir problem yok dedi. Korunmayı bıraktığım ilk ay adet gecikmesi yaşadım ama gebe kalabilecegimi dusunmedigimden tahlil falan vermedim adet gecikmesinin bir on gün geçince test yaptirdim 160 çıkmıştı ama ertesi gün kanamam oldu ve düşük oldu. Bir ay sonra ikinci gebelik oldu fakat kanamam oldu.İkinci kimyasal gebelikten sonra doktor beni genetik testler vermem için üniversite hastanesine yönlendirdi. Degerim düşmemesi sebebiyle histeroskopi oldum. Doktorum rahimde de gebeliğe engel bir durum olmadığını söyledi. Pıhtılaşma eğilimim çıktı. Doktorum kalp atışını duymadan önce sulandirici iğne vermeme taraftarı olduğu için bir sure kullanmadim. Klomenle üçüncü gebelik oluştu progestan ve bağışıklığı baskılanması için deltacortil kullandım yine kimyasal oldu. Sonrasında aşılama yaptırdım aynı tedaviyi uyguladık ama yine kimyasal oldu. Sonrasında ertesi ay doğal yolla gebe kaldım bu sefer deltacortil ve progestan a ekstra oksapar iğne kullandım yine kimyasal oldu. Ertesi ay tekrar doğal yolla gebe kaldım aynı tedaviyi uyguladık ama kimysal oldu. Dört ay içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım.
Sonrasında biraz ara verdik. Ve ikinci kez aşılama yaptırdim. Bu aşılamadan önce doktorum beni tekrardan genetiğe ve immünoloji doktoruna yönlendirdi. Diyabet ve hashimoto olması sebebiyle genetik doktoru bana sebebin bağışıklık kaynaklı olduğunu belirtti. İmmünoloji doktoruna gittm bir sürü test verdim kesin bir sebep çıkmadı ama bana immünolojik sebeplerin şu an bir çoğunun aciklanamadigini testlerde anormallik olmaması sebep olmuyor gibisinden düşünülmez vs dedi. Kan sulandırıcı kullanmamı önerdi.
Bu aşılama tedavisinde intralipid serum tedavisi gördüm ve organ nakli tedavisinde kullanilan prograf ilacını kullandım vücudun embriyoyu kabul etmesi için. Ama gebe kalamadim. Sonrasında doğal yolla gebe kaldım aynı tedavileri yine uyguladık ama gebelik devam etmedi. Sonrasında dedim genetik tanili bağışıklık tedavili bir tüp bebek yaptırmak şart vücudumu hazırlamak için vitamin ilaçları sipariş ettim. Sonrasında mucizemizin haberini aldık.
Bence tutmuş buda hadi inşallahCanım çok mutlu olduk senin için çok inşallah bize kucağına aldığın zaman da yazarsin Allah'ın mucisesi bu başka bir şey değil. Ben de 11 ayda 3 kimyasal geçirdim en sonuncusu geçen ay dusurdum.Simdi tekrar hamile olduğumu ogrendim.Bu sefer hcg 3 günde 158 den 1027 ye yükseldi hiç bukadar yükseldiğini görmedim.Belki geliyordur bu sefer mucizem diyorum.simdilik coraspin enox ve folik asit kullaniyorum.doktora da gidemiyorum rahat.insallah sağlıkla olur hepimizin
Canım benide etiketlermisin bildiğim kadarıla 3 kimyasalım var
Inşallah canım. Biz virüs sebebi ile ara verdik aslında tek ilişki oldu adetin 12.gunu .onun da tutmasını hiç beklemezken böyle oldu.Diyorum bunu ben tamam olmuyor derken Allah gönderdi.insallah sağlıkla devam ederse bana umut olan bir sürü düşük yapan ve saglikla hamile kalan arkadaşlarim gibi ben de çok yere yazıp umut olurum diyorum.Bence tutmuş buda hadi inşallah
maşallah allah kucağınıza aldırsın :) enox u ne için kullanıyorsunuz benim de geçen ay kimyasal gebeliğim oldu folik aiste ek olarak coraspine başlamıştım önlem amaçlıCanım çok mutlu olduk senin için çok inşallah bize kucağına aldığın zaman da yazarsin Allah'ın mucisesi bu başka bir şey değil. Ben de 11 ayda 3 kimyasal geçirdim en sonuncusu geçen ay dusurdum.Simdi tekrar hamile olduğumu ogrendim.Bu sefer hcg 3 günde 158 den 1027 ye yükseldi hiç bukadar yükseldiğini görmedim.Belki geliyordur bu sefer mucizem diyorum.simdilik coraspin enox ve folik asit kullaniyorum.doktora da gidemiyorum rahat.insallah sağlıkla olur hepimizin
Sağolun inşallah pihtilasma çıktı enox iğne kullaniyorum bu sebeplemaşallah allah kucağınıza aldırsın :) enox u ne için kullanıyorsunuz benim de geçen kimyasal gebeliğim oldu folik aiste ek olarak coraspine başlamıştım önlem amaçlı
biz de virüs sebebi ile korunuyorduk sadece 2 kere korunmasız ilişki oldu regl bitiminden sonra fakat hamilelik belirtileri+3 gün süren kahverengi küçük küçük lekelenme yaşadım şüpheye düştüm bat 10 nisan daha test yapmadımInşallah canım. Biz virüs sebebi ile ara verdik aslında tek ilişki oldu adetin 12.gunu .onun da tutmasını hiç beklemezken böyle oldu.Diyorum bunu ben tamam olmuyor derken Allah gönderdi.insallah sağlıkla devam ederse bana umut olan bir sürü düşük yapan ve saglikla hamile kalan arkadaşlarim gibi ben de çok yere yazıp umut olurum diyorum.
Bekleyin adet gününüzü test için belki de tutmuştur kim bilirbiz de virüs sebebi ile korunuyorduk sadece 2 kere korunmasız ilişki oldu regl bitiminden sonra fakat hamilelik belirtileri+3 gün süren kahverengi küçük küçük lekelenme yaşadım şüpheye düştüm bat 10 nisan daha test yapmadım
bekliyorum canım bakalım hayırlısı :)Bekleyin adet gününüzü test için belki de tutmuştur kim bilir
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallahCanım çok mutlu olduk senin için çok inşallah bize kucağına aldığın zaman da yazarsin Allah'ın mucisesi bu başka bir şey değil. Ben de 11 ayda 3 kimyasal geçirdim en sonuncusu geçen ay dusurdum.Simdi tekrar hamile olduğumu ogrendim.Bu sefer hcg 3 günde 158 den 1027 ye yükseldi hiç bukadar yükseldiğini görmedim.Belki geliyordur bu sefer mucizem diyorum.simdilik coraspin enox ve folik asit kullaniyorum.doktora da gidemiyorum rahat.insallah sağlıkla olur hepimizin