kan uyusmazligi ile erken dusugun bir ilgisi yok ki...kan uyusmazligi sadece gebeligin ileri devresinde gekli igne olmadiginiz zaman sorun olur...
bende 3 düşük yaşadım biride ikiz hamileydim(
benimde 2 düşüğüm var kızlar...
İkiside kendiliğinden düşük olarak sonuçlandı, kürtaj olmadım... Ama böyle bir acı, ağrı görmedim hayatımda... Düşük ağrısı başka şeye benzemez derler ya, aynen öyle...
ve tekrarlayan düşükle ilgili bisürü test yapıldı... Sorun çıkmadı, artık tesadüf, şans dicez dedi doktor... Ama yinede çok tedirginim aynı şeyler olucak diye...
hayırlısı artık...
istanbuldaysan marmara üni pendik arastırmada tevfik yoldemir var
ben mail attım ilgilendi
19 nisanda müsaitmis hatta ameliyatı yokmus ama ben sehir dısında olacagımdan gidemicem
sen müsaitsen ve istanbuldaysan randevunu al git
ben üni hastanesini aradıgımda genetik tanı bolumunu
once kadın doguma gidin onlar sizi bize yonlendirecek dediler
benim hastanede alındı ilk 300 kusur milyonda bir para ödedim kese genetige gidicekti
carsamba kontrolum var bakalım ne cıkacak
ben en cok rahmimde bulunan septumdan süpheleniorum
ki insallah da odur nedeni dicem ki cözmesi kolay olsun
bazen her sey yapılıyormus hic bir sey cıkmıyormus
Canım bende 2 düşük yaşadım ilki kimyasaldı gebeliğimi öğrendikten3 gün sonra düşük yaptım,ikinci aynı senin gibi kese bebek ve yolk sac görüldü 9.haftaya kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı maalesef.Zaten kesemde gelişmiyordu aynı şekilde 5.5-6 haftalık büyüklükteydi,lekelenmelerimde 6.haftada başlamıştı.Benim midemde hiç bulanmamıştı,bi anormallik olduğunu hissediyordum.Bebek sağlıklıysa mide bulanır diyorlar.Sonuç itibariyle maalesef kürtaj oldum.Bugün bende testlerimi yaptırdım,bakalım inşallah temiz çıkar.Bende şu an aynı şeyi bir daha yaşamaktan korkuyorum ama doktorum pes etmememi söyledi,bebeğimizi kucağımıza alana kadar denemekten başka bi çaremiz yok..Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın bizlere ve inşallah tez zamanda bebişlerimizi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alalım..Ben tüp bebek yöntemiyle 3 kez hamile kaldım üçünde de kalp atışları duyulmadı,5 buçuk 6 haftalıkken gelişimleri duruyor.hcg ölçümlerim iyi başlıyor kese ve içinde bebekte görünüyor ama kalp atımlarını duyamadan gelişim duruyor.düşüklerden dolayı bazı tahliller yaptırdım hafif pıhtılaşma çıkmıştı onunda önlemini aldım kan sulandırıcı iğne kullanmıştım yine aynı sonuç.kromozom testi de normal çıktı.son gebeliğimde önlem için kortizon hapında kullanmıştım.bu düşüklerin sebebini çok merak ediyorum.artık insan çaresiz kalıyor
Senin tüp bebekmiydi?birde doktorun kendiliğinden düşmesi için süre vermemişmiydi?yaşadığın durumu okadar iyi anlıyorumki! Artık insan bir iki üç aynı şeyi yaşamaktan üzülüyor yoruluyor.bu hayal kırıklığı çok acı bir tecrübe.evet keşke birileri düşüklerden sonra bebeklerine kavuşma tecrübelerini paylaşsaCanım bende 2 düşük yaşadım ilki kimyasaldı gebeliğimi öğrendikten3 gün sonra düşük yaptım,ikinci aynı senin gibi kese bebek ve yolk sac görüldü 9.haftaya kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı maalesef.Zaten kesemde gelişmiyordu aynı şekilde 5.5-6 haftalık büyüklükteydi,lekelenmelerimde 6.haftada başlamıştı.Benim midemde hiç bulanmamıştı,bi anormallik olduğunu hissediyordum.Bebek sağlıklıysa mide bulanır diyorlar.Sonuç itibariyle maalesef kürtaj oldum.Bugün bende testlerimi yaptırdım,bakalım inşallah temiz çıkar.Bende şu an aynı şeyi bir daha yaşamaktan korkuyorum ama doktorum pes etmememi söyledi,bebeğimizi kucağımıza alana kadar denemekten başka bi çaremiz yok..Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın bizlere ve inşallah tez zamanda bebişlerimizi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alalım..
Bu arada geçen sene bu konuyu açıp konuşan arkadaşlardan bebeklerine kavuşanlar var mı acaba,varsa yazıp bize biraz olsun moral olabilirler mi?
Benim tüp bebek değildi.Doktor çok kanaman olur bide bazen içerde parça kalma ihtimali olabiliyor dedi bende kürtaj olmayı kabul ettim.Rahim filmi çekildin mi hiç canım?Testler temiz çıkarsa ben çekilcem inşallah.Bazen bi perde mi ne oluyomuş düşükler ondan kaynaklanabiliyormuş.Doktorum 15 düşük yaşayan hastam var ama şu an sağlıklı 2 çocuğu var demişti,umudumuzu kaybetmeyelim..[/QUOTE
Doktora gittinmi umarım hayırlı güzel haberler getirirsinMerhaba ben yeni katıldım aranıza.Bende 9 ve 10 haftalık 2 bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim 5. hafta yemekten sonra ayağa kalkmamla kan boşaldı birden ne yapacağımı bilemeden deli gibi ağlamaya başladım. Sanki insan korktukça aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyor dr. keseden büyük kan birikintisi olduğunu ve yaşama olasılığının %1 ve ya 2 olduğunu söyledi ilaç ve istirat verdi.Allah tan ümit kesilmez çaresiz bekliyorum pazartesi kalp atışlarını duyamazsak son vericez dedi ( Rabbim kokuları ve sesleriyle bizlerinde evlerini şenlendirir inş.
umarım tahlillerin temiz çıkar, bu arada düşük durumlarının yaklaşık yüzde ellisi sebebsizmiş.inşallah bizde düşüklerimizden sonra tez zamanda hayırlı bir şekilde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
On bes gun once ıkıncı jez beebegımı kaybettım suan adet agrısı gıbı agrım ve kanamam basladı normalmı bu arkadaslarıkı gundur boyleyım
Merhaba ben yeni katıldım aranıza.Bende 9 ve 10 haftalık 2 bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim 5. hafta yemekten sonra ayağa kalkmamla kan boşaldı birden ne yapacağımı bilemeden deli gibi ağlamaya başladım. Sanki insan korktukça aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyor dr. keseden büyük kan birikintisi olduğunu ve yaşama olasılığının %1 ve ya 2 olduğunu söyledi ilaç ve istirat verdi.Allah tan ümit kesilmez çaresiz bekliyorum pazartesi kalp atışlarını duyamazsak son vericez dedi ( Rabbim kokuları ve sesleriyle bizlerinde evlerini şenlendirir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?