• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yaşayan arkadaşlar

iğne olmana ragmen mi yaşamıyorlaR CANIM ??
evet son 3 hamileligimdede ignelerimi oldum ilk 2 sinde hic birsey kullanmamistim 3. bebegim 22 haftaya kadar yasadi digerleri ise 2-2 bucuk aylik olunca kalp atislari durdu ne yapacagimi sasirdim artik

evet son 3 hamileligimdede ignelerimi oldum ilk 2 sinde hic birsey kullanmamistim 3. bebegim 22 haftaya kadar yasadi digerleri ise 2-2 bucuk aylik olunca kalp atislari durdu ne yapacagimi sasirdim artik
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YA. ben de seviyonudum çözümü var diye. iğneleri olunca artık düzelir diyordum. ama sen iğne kullanmana ragmen düştü diyorsun. acaba dozunu mu ayarlayamadılar. yada başka bir şey mi var acaba. Allah bir daha yaşatmasın canım. vardır bir bildiği Allah ın. yaşayan çocuk var mı hiç daha öncesinde ve hemen hamile kalabiliyormu sun canım ?? çünkü daha once konuştuk burada rahimdeki bazı bozukluklarda sebepmiş buna. belki bir film falan çekilebilirsin.

merhabalar arkadaşlar.
kimyasal geblik geçirdiğim gün yani kanamanın başladığı gün bhcg 11 di ve 7 gün adetim sürdü. tabi zaten sıfırlanmıştır diye ben bir daha baktırmadım seviyesine. dün idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. idrarım kanlı geldi. röntgen istediler, ben korunmadığım için çekilmedim. ozaman bhcg ye bakalım ona göre antibiyotik vericem dedi dr. aşırı eritrosit ve lökosit vardı çünkü. bhcg seviyem 98 çıktı biz şok olduk. kanama normal adet gibiydi ve 7 gün sürdü. bittiğide tam 7 gün oldu. şuan yumurtlama günlerim ama seviye 98 nedir bu bileniniz var mı ?

Kızlar hepinize geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın !! Ben de 3 gebelik kaybı yaşadım. Hepsi de çok erken düşüklerdi... İkinci kaybımdan sonra kan pıhtılaşması tespit edildi ve üçüncü gebeliğimde iğne olmama ve destek tedavilerime ragmen yine kaybettik. Ne zor oldugunu neler yasadıgımı hiç unutmuyorum.. En sonunda şükürler olsun dördüncü hamileliğimde önce Allahın izniyle ve tabii doktormun desteğiyle oğlumu sağ sağlim kucağma aldım. Lütfen umudunuzu yitirmeyin. Doktormun hep söylediği birşey var önemli olan hamile kalabilmek, hamile kalabildiğin sürece biri biri mutlaka duracaktır. Tabii her kayıp hem fizyolojik hem de psikolojik olarak zarar veriyor.. Mutlaka gebelik beklediğiniz her ay adete 1 hafta kala kan değerlerinize baktırın ve erken tedaviye başlayın. Bir de totemim vardı benim son gebeliğimde dedim ki kimseye söylemeyeceğim insanlar karnım şiştikçe anlasınlar. Hiçbirşey almayacagım uzun bir süre, kek çikolata oda takımı bakmayacagım.. Koca karı lafları gerçekten bazen tutuyor.. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve gönlünüze göre versin inşallah...
Çilekli senin düşükler kaçıncı haftada oluyordu?benimde üç düşüğüm oldu hiçbirinde kalp atışı duyulmadı,düşüklerinin sebebi bellimiydi,son hamileliğinde tedavi olmuşmuydun?

Çilekli senin düşükler kaçıncı haftada oluyordu?benimde üç düşüğüm oldu hiçbirinde kalp atışı duyulmadı,düşüklerinin sebebi bellimiydi,son hamileliğinde tedavi olmuşmuydun?
Benim de üç düşük var canım ya sen korunuyor musun?

merhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum malsef bebeğimin güm güm atan kalbi duruvermiş:KK43:zonguldaktayım doktor ankara yada istanbula sevketmek istiyor.ben ankaraya gidecem hangi hastane iyi zübeyde hanımı duydum ama bilgisi olan varmı?3.düiüğüm benimde 4 senelik evliyim
Ben tüp bebek yöntemiyle 3 kez hamile kaldım üçünde de kalp atışları duyulmadı,5 buçuk 6 haftalıkken gelişimleri duruyor.hcg ölçümlerim iyi başlıyor kese ve içinde bebekte görünüyor ama kalp atımlarını duyamadan gelişim duruyor.düşüklerden dolayı bazı tahliller yaptırdım hafif pıhtılaşma çıkmıştı onunda önlemini aldım kan sulandırıcı iğne kullanmıştım yine aynı sonuç.kromozom testi de normal çıktı.son gebeliğimde önlem için kortizon hapında kullanmıştım.bu düşüklerin sebebini çok merak ediyorum.artık insan çaresiz kalıyor
[/QUOTE bebeğin var mı acaba??aynı şeyleri bende yaşıyorum şimdi

merhaba kader arkadaslarim. soyle bir konuya goz attimda galiba benim kadar kayip yasayan yok gibi ben sali gunu 5. bebegimide kaybettim hepsinin kalbi duruyor karnimda. butun testlerim genetiklerim yapildi 3 bebegime hamile kalmadan. kan pihtilasmasi cikti, igneleremide yapiyordum ama yinede melek oldu bebeklerim. bu son bebegime ozel bir klinikte genetik yapilacak neden olduguna dair. artik doktorlarda ne yapacaklarini sasirdilar bilinmeyen bir nedenmis. cocuk yasayana kadar deneyecekmisim . ama ben cok yoruldum bedenimde cok yoruldu her sene 2 kere kurtaj oluyorum isallah birdaha yasamayiz boyle bir aci:KK43:
Canım benim de 5 kaybım var neler yaptın bu süreçte anlatır mısın. Çözüm bulamıyorum bende

Merhabalar,

20 hafta öncesinde 2 veya daha fazla düşük yaşayan arkadaşlar burda bu süreci beraber atlatmada birbirimize yardımcı olalım lütfen.
Ben 1 sene içerisinde 2 defa düşük yaşadım
ilki haziran 2012de 6 haftalık başlayan 1 hafta süren kanama süreci
diğeri ise mart 2013te daha 10 günce önce 8 hafta 4 günlükken embriyo gelişimi olmadığı için .
İlkinde kalp atışı duymuştum 5 hafta 4 günde ama 3 gün sonra kanama başlamıştı
ikincide ise en başından beri gelişim geriliği vardı va 8 hafta 4 günde en küçük akıntı sorunu dahi yaşamadım ama artık içi kanamalı kese görünce doktor kürtaj olmak zorunda kaldım.

Burda bir çoğumuz var bu süreçten geçen ya da bu süreçten gecmiş olup sağlıkla bebeklerini kucaklarına almış olanlar..

Bu süreci yaşayan /atlatmış arkadaşlar Ne gibi testler yaptırdınız , hangi doktorlara hastanelere gittiniz , hangi teşhisler konuldu nasıl tedaviler geçirdiniz yazabilirseniz herkes çok güzel bir paylaşım olur..

Benim ilk düşükte zaten hiç bir test yapılmadı normal diye..

Bu sefer kürtaj sırasında alınan kese genetiğe gitti sonuç daha çıkmadı .
Haftaya ilk kontrolüm var.

Rahmimde kelebekleşme olduğunu söylemişti bu sefer gittiğim perinatolog
İyileştikten sonra 2 ay kadar sonra histeroskopi yapmak istediğini söyledi.
Şimdilik sadece bu kadarını biliyorum.
Her türlü tecrübe , bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kese kan doldugu icin mi kurtaj oldunjz?

Merhabalar arkadaslar Yillar once yazmissinuz bunlari..Benim basima birkac olay geldi sizlerden bilgi almak istiyorum.3 yillik evliyim ve 3 gebelik kaybi yasadim 16.haftada 9.haftada ve 5.haftada.
İlk bebeginde 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim ve Asiri kanamalarim basladi tam 16.haftaya kadar.Daha sonra suyum patladi bebek düsük oldu dogdu yani...Ikinci gebelikte cok korkuyorduk kanama olacak diye bukez tambtersi oldu hersey iyiydi 9.haftada bianda kalbi durdu..Son gebelikte ise bebek olustu kalp atisi olusmadu gelisne geriligi oldu.Yibe düsük.. Tabi ben 3 kez kürtaj oldum.her gebeliktw birkez

Back