Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

tuğcal canım çok sağol allah hepimize bu duyguyuyu yaşamayı nasip etsin. Yiğit bebeğe çok üzüldüm allah hayırlısını nasip etsin herkese

tualina canım çok sevindim inşallah hep böyle devam eder ve sağlıklıca alırsın meleğini kucağına. Rabbim isteyen herkese bu dyguyu yaşatsın sağlıcakla. değerlerin kaçtı canım

saolun kızlar yarın sabah yolcuyum allahın izniyleeee

tuğçecim follbilol 1 tane kullanman yeterli canım
keçiboynuzunu 1 hafta sabah akşam yapıosun ,sonra sadece akşamları. ramazana 1 hafta kala başlarsan olur.sonra sadece yatarken içecek.şimdiden başlanman daha iyi olur die düşünüyorum
gerçektende faydalı canım

yasmiiiiiiiiiiiiin endişelenme kuzu herşey çok güzel olcak inanıyorum :)

çiçeğim güle güle git gel...ay heyecenlandım lütfü hocamla tanışacaksın...inşallah herşey yolunda giderse haftaya bizde gideceğiz lütfü hocama :)))

selam kızlar ben 3 düşük yaptım 3. sü 3 hafta oldu daha hemde sonucusu ikizdi.kaybettim bebeklerimi.ilkinde kalp atışları duyulmadı hiç .8 haftalıkken alındı.2. sinde kalp atışlarını duyduk.sonra 8 haftada doktor sağlıklı olmadıgını söyledi ve sonrada kalp atışları durdu yine kürtaj.sonucusunda yine hamile kaldım ve tek yumurta ikizidi.8 haftaya kadar hyerşey normaldi.ikisini de kalp atıışları vardı.9 haftada az kanama geldi.doktora gittik herşey yolundaydı yine de yatış verdiler vesabah tekrar ulrtasonda baktıgında ikisinde kalp atışları ypk dedi ve yine yıkıldım.şimdi genetik araştırma yapılıyo.sonuç17ağustosta çıkacak....çok korkuyorum kötü bişey çıkmasından...

sersöz çok geçmiş olsun canım... yaşadıklarım çok zor... çok iyi anlıyorum seni... aynı şeyler geçti benim de başımdan... genetik sonuçlarında birşey çıkarsa bile korkma canım... benim de son düşüğüm de genetik analize yolladık... genetik sorun çıktı... eşimle bana test yapıldı bizde herhangi bir sorun çıkmadı.... gebelik kayıplarında olabiliyor maalesef....kan pıhtılaşmana falan baktırdın mı canım??? hormonlara tiroid falan yapılmıştır heralde....

çok geçmiş olsun tatlım yaa üzülme hayırlısı olsun hepimiz aynı yollardan geçtik tatlım

canım çook geçmiş olsun senin acını çok iyi anlıyorum bende 2 kez yaşadım aynı duyguyu 1 dogal hamile kaldım 2 tüp bebekle kalmıştım hamile genetiklere bakılıyor bizimde şuan ünüversite hast. yaptıryoruz en erken 3 ayda çıkar dediler bizede benimde kalp atışı görülmedi ikisindede allah yardıcımız olsun

sersöz çok geçmiş olsun canım hepimiz aynı duyguyu yaşadık Allah yardımcımız olsun inş tahlil sonuçların iyi çıkar bu bi süreç sabırla bekle canım Rabbaim inş hayırlısını nasip eder.

tesekür ederim arkadaşlar kan pıhtılaşmasına baktırdım normaldi.hormonlarımda normal troidler falan .genetik açıdan bişey varmı bilmiyorum.bebeklerin genetik sonuçları 17 ağustosta çıkacak bakalım

düşükten sonra genetik baktırıpta herhangi bir problemi olan çıktımı arkadaşlar tedavisi varmı?genetik problemlerin...
pgt yöntemiyle tüp bebek yapıyorlar eşindek isağlıklı spremleri ve sendeki en kaliteli yumurtayı alıyorlar o şekilde genetik problem başka allah ın dediği olmak üzere aşılabiliyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…