yasemin inşallah daha da katlanıcak canım değerlerin... stress yapma sakın... herşey çok güzel olacak inşallah bu sefer....a.s.
çok geçmiş olsun tatlım yaa üzülme hayırlısı olsun hepimiz aynı yollardan geçtik tatlımselam kızlar ben 3 düşük yaptım 3. Sü 3 hafta oldu daha hemde sonucusu ikizdi.kaybettim bebeklerimi.ilkinde kalp atışları duyulmadı hiç .8 haftalıkken alındı.2. Sinde kalp atışlarını duyduk.sonra 8 haftada doktor sağlıklı olmadıgını söyledi ve sonrada kalp atışları durdu yine kürtaj.sonucusunda yine hamile kaldım ve tek yumurta ikizidi.8 haftaya kadar hyerşey normaldi.ikisini de kalp atıışları vardı.9 haftada az kanama geldi.doktora gittik herşey yolundaydı yine de yatış verdiler vesabah tekrar ulrtasonda baktıgında ikisinde kalp atışları ypk dedi ve yine yıkıldım.şimdi genetik araştırma yapılıyo.sonuç17ağustosta çıkacak....çok korkuyorum kötü bişey çıkmasından...
selam kızlar ben 3 düşük yaptım 3. sü 3 hafta oldu daha hemde sonucusu ikizdi.kaybettim bebeklerimi.ilkinde kalp atışları duyulmadı hiç .8 haftalıkken alındı.2. sinde kalp atışlarını duyduk.sonra 8 haftada doktor sağlıklı olmadıgını söyledi ve sonrada kalp atışları durdu yine kürtaj.sonucusunda yine hamile kaldım ve tek yumurta ikizidi.8 haftaya kadar hyerşey normaldi.ikisini de kalp atıışları vardı.9 haftada az kanama geldi.doktora gittik herşey yolundaydı yine de yatış verdiler vesabah tekrar ulrtasonda baktıgında ikisinde kalp atışları ypk dedi ve yine yıkıldım.şimdi genetik araştırma yapılıyo.sonuç17ağustosta çıkacak....çok korkuyorum kötü bişey çıkmasından...
düşükten sonra genetik baktırıpta herhangi bir problemi olan çıktımı arkadaşlar tedavisi varmı?genetik problemlerin...
pgt yöntemiyle tüp bebek yapıyorlar eşindek isağlıklı spremleri ve sendeki en kaliteli yumurtayı alıyorlar o şekilde genetik problem başka allah ın dediği olmak üzere aşılabiliyor cnmdüşükten sonra genetik baktırıpta herhangi bir problemi olan çıktımı arkadaşlar tedavisi varmı?genetik problemlerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?