• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

hepinize teşekkür ederim kızlar yeni uyandım çok yorgundum.sie bi haber vermedenn güne başlıyamadım

öncelikle yasmin canım arkadaşım dediğin herşeyi birebir aşadım ve çok memnun kaldım tavsiyen ve desteğin için çok teşekkür ederim bitaneeeeeeeeeeeeeeeeem

histereskopi de ,
daha önce geçirdiğim kürtajlardan yapışıklık oluşmuş kızlar hocam onu açmış b
bide enfeksiyondan şüphelenmiş ve rahim duvaından parça alıp biyopsiye göndermiş 1 haftaya kadar çıkar dedi
bu operasyonu yaptırdığım için çok iyi hissediorum kendimi iyiki yasemini dinlemişim
kızlar tavsiye ederim sonuçta ultrsonda herşey görülmüo ama bu hem tanı hemde tedavi yapıo
bende tek incelenmeyen şey enfeksiyondu
artık bişi kalmadı kızlar
deniyerek yola devam dedi
ama sonucu bekliyelim bakalım

hepinizi seviyorum desteğiniz için teşekkür ederim

çiçekcim çok geçmiş olsun canım... iyi haberlerle dönmene çok sevindim.... şimdi enfeksiyonda da birşey yoksa sen de normal mi deniceksin... tüp bebek diyordun... rahimde mi yapışıklık varmış.... iyi olmuş yaptırman....

çiçek canım çook geçmiş olsun inş sorun ufak yapışıklıktır başkada bi sorun yokturdur ve hemen hamile kalırsın inş sağlıklı bir bebek alırsın kucağına. Allah hepimize iylik versin bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin

çiçeğim balım benim çok sevindim cnmmmmm yaa iyiki yaptırmışsın belkide son kaybın bu yapışıklılık yüzünden oldu neyseki çok şükür oda dzeldi inş enfeksiyonal bir sorunda yoktur tatlım kaça yaptırdın ssk karşılıyormu bende yaptırmak istiyorum şimdi yaaa

canlarım hepinize tekrar teşekkür ederim

tuğçecim enfeksiyon çıksada çıkmasada bi süre daha beklemeyi düşünüyoruz.sanada tavsiyem çok acele etme lütfü hocam bununda önemli olduğunu söledi.kendimize her açıdan çok yüklenmiyelim
tüp bebeğe gelince hala düşünüyoruz.çünkü bebeğin yerleştiği yeri hallettik ama bu seferde bi daha sağlıksız embriyo denk gelir die korkuorum o yüzden pgt yaptırcaz galibaa

Son düzenleme:
nazlııııııııııııım

şiddetle tavsiye ederim canım helede bi daha hamile kalmadan önce kesin yaptırmalısın
kafam öle rahatladı ki anlatamam doktor doktor gezip ultrasona girmekten iyidir
bi kere oluo ama detaylı

bundan öncekine yapışıklık sebap oldumu bilmiorum ama eğer histereskopi yaptırmadan hamile kalsaydım bundan sonkilerde sorun çıkarcağı kesindi canım
en azından önlemimizi aldık
sürekli rahimde bişi yok dedi doktorlar gerekte yok dediler
ama sonuç hiçte öle görünmüo
dosyama yazmış canım kürtajlardan oluşan yapışıklık die
eğer enfeksiyonda çıkarsa tamam dicem çünkü onada bişi demiolardı

bu işlem için tecrübeli bi hocanın olması en büyük etken canım
bende çok araştırdım hatta özel tüp bebek mer. yaptırcaktım ama sağolsun yasemin de yardımcı oldu
hacettepe mükemmel bi hastane gerçekten
lütfü hocanın muaynanesine gittik 300 lira muayne olduk testlerimiz gösterdik
ertesi günü hacettepede hist. yaptı orda siorta geçtiği için hiç para vermedik
eşim özelde olsun ısrarcıydı ama hiç pişman diilim gerçekten
kesinlikle yaptır bitanem
kafan rahatlar.ayrıca akıntılara da yapışıklık ve enfeksiyon sebep olabiliomuş
şu an hiç bi şikayetim yok allaha şükür

Son düzenleme:
çiçek canım çook geçmiş olsun inş sorun ufak yapışıklıktır başkada bi sorun yokturdur ve hemen hamile kalırsın inş sağlıklı bir bebek alırsın kucağına. Allah hepimize iylik versin bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
benim biraz daha dinlenme sürem var canım
güzel dileklerin için teşekkür ederim
bebiş nasıl bu arada :emir_bebek:

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkidişim nerelerdesin
ankaradayken hep aklımdaydın
eşime hep söledim herşey yaseminin anlattığı gibi çıktı
her aşamayı anatmışsın canım teşekkür ederim
bebeğimiz nasıl
kendini nasıl hissediosun bitanem

nazlııııııııııııım

şiddetle tavsiye ederim canım helede bi daha hamile kalmadan önce kesin yaptırmalısın
kafam öle rahatladı ki anlatamam doktor doktor gezip ultrasona girmekten iyidir
bi kere oluo ama detaylı

bundan öncekine yapışıklık sebap oldumu bilmiorum ama eğer histereskopi yaptırmadan hamile kalsaydım bundan sonkilerde sorun çıkarcağı kesindi canım
en azından önlemimizi aldık
sürekli rahimde bişi yok dedi doktorlar gerekte yok dediler
ama sonuç hiçte öle görünmüo
dosyama yazmış canım kürtajlardan oluşan yapışıklık die
eğer enfeksiyonda çıkarsa tamam dicem çünkü onada bişi demiolardı

bu işlem için tecrübeli bi hocanın olması en büyük etken canım
bende çok araştırdım hatta özel tüp bebek mer. Yaptırcaktım ama sağolsun yasemin de yardımcı oldu
hacettepe mükemmel bi hastane gerçekten
lütfü hocanın muaynanesine gittik 300 lira muayne olduk testlerimiz gösterdik
ertesi günü hacettepede hist. Yaptı orda siorta geçtiği için hiç para vermedik
eşim özelde olsun ısrarcıydı ama hiç pişman diilim gerçekten
kesinlikle yaptır bitanem
kafan rahatlar.ayrıca akıntılara da yapışıklık ve enfeksiyon sebep olabiliomuş
şu an hiç bi şikayetim yok allaha şükür
cnm peki şuan normal yollamı düşünüyorsun

Ya acaba bendede yapışıklıkmı var hsg de çıkadı ama k.rengi akıntımda hiç kesilmedi yaa yaptırsammı ankaraya gidicek imkanım yok şuan iş yerinden izin alamam bide netten araştırdım rahimin delinme reski varmış nasıl güvenicez burdaki doklara yaa

Bide çiçeğim ben şunu anlamadaım rahimde küçük yapışıklıkda hani diyelim o bölgeye tutunacak ama işte olmadı yapışıklıktan dolaı böyle bi durumda bebek keseyle birlikte düşmezmi sonuçta bizler düşük yapmadıkkı kürtajla alındı senin kalp atımının durmasıyla bunun bi ilgisi varmıymış sonuçta böyle bi durumda bizim keseyide düşürmemiz gerekmezmi sonuçta kese yerşebiliyorsa düşmüyorsa demekki mühim bir sorun değil o zmn kese içindeki bebekleri kaybetmemiz bence buna bağlı değil çünkü benim kanımca o zmn bizim bildiğimiz kanamalı düşük yapmamız gerekir

Yanlışmıyım yasemincim sen daha ii bilirisin bu arada meleğimiz nasıl hcg değerlerin nasıl artış iimi kese görebilecekmisin bu hafta

slm kızlar yeni üye oldum bende bir düşük yaşadım 2.bebeğim de herşey normal giderken birden kalbi durdu daha 2 gün oldu kürtaj olalı çok acı allahım inşallah birde daha yaşatmaz dr kan pıhtılaşması olabilir dedi ama daha yolun başındayım hiç test felan yaptırmadık sizden bilgilenmeye çalışıyorum

slm kızlar yeni üye oldum bende bir düşük yaşadım 2.bebeğim de herşey normal giderken birden kalbi durdu daha 2 gün oldu kürtaj olalı çok acı allahım inşallah birde daha yaşatmaz dr kan pıhtılaşması olabilir dedi ama daha yolun başındayım hiç test felan yaptırmadık sizden bilgilenmeye çalışıyorum
cnm çok geçmiş olsun rabbim tekrarlatmasın bi daha inş bence bütün testlerini yaptırmalısın bende 3 düşük yaptım kan pıhtılaşması var

nazlım kafan çok karışmış canım

sorularına cevap vermeye çalışim

ileri derecede yapışıklıklarda hamile bile kalamıosun böle bi sorunumuz yok allaaha şükür
ileri derecede olunca histeroskopinin yan etkilerini görebilirsin ama buda çok küçük bi ihtimal
sonuçta her işlemin riskleri var
kürtajın bile
sen en kötüsünü okumuşsun ki bu ihtimal gerçekten çok az
aama dediğim gibi iy bi hocaya yaptırman lazım
yasemin bunun için uzun bi araştırma yaptı ki bende öle
iyi bi prof istanbuldada rahatlıkla bulabilirsin ankaraya gitmek zorunda diilsin canım

ben ilk önce bu işlemin bizim için ne kadar gerekli olduğunu anladım hiç bi doktor gerek görmesede istedim
yani inanmakta önemli herşeyde olduğu gibi

bide benim son bebeğin bundan kalbi durduğuna dair kesin bi sonuç yok elimizde ama oladabilir
en azından bundan sonraki bebekte sorun çıkarabilirdi o ortadan kalkmış oldu
bebeğin yerleştiği yerde yapışıklık varsa bebeğe kanla yeterli besin gitmediği için ölüo canım
ve gelişmesi duruyo.illa keseyle düşmesine yol açmıooo

nasıl gidip kan testleri yaptırıp kan pıhtılaşmasını öğrendik buda öle
yani bizim gibi tekrarlayan düşüklerde yapılması gereken tedaviymiş canım
bilseydim daha önce gitmezmiydim

canım ben herşeye rağmen riske atmak istemiyorum
yani az önce tuğçeyede yazmıştım
rahimi hallettik ama yine sağlıksız embriyo oluşur die korkuyorum
o yüzden pgt yaptırmayı düşünüyoruz ama bi süre daha dinlencem
şu enfeksiyon sonucuda çıksın belki bi süre ilaç kullanmam da gerekir

zemini düzelttik sağlıklı bide embro yerleşince iğnede kullanınca umarım bişi olmaz diyorum allah yardımcımız olsun

Back