nazlı sağol desteğin için arkadaşım...inşallah dilediğin gibi olur....
canım bebeğin hayırlı olsun hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin güzel rabbim biraz araştırdım değerin 2 katına çıkması şart değil yüzde60 artması yeterli canım rahat ol yaşadığın stres bebeişini olumsuz etkiler dualarım seninle canım
kızlar kanda baktırdım değerime pozitif çıktı :))))hamileyim allahın izniyle....
Medıcal parka gidicem kızlar bu kahverengi akıntıların iltihapla alakaı yok anladığım kadaryla adetim sökülemiyor bir türlü 6 aydır böyle olmasını adete bağlıyorum artık çünkü rabbime hamd olsun ki rahim ve yumurtalıklar temiz
tuğçecim aynen canım sapıttı benim vücudum 2 kere adet oldum delikafadulden
pzt randevu almayı düşünüorum bakalım ne olcak
histereskopi ye uygun değilsem de muayne için gidecem
eğer uygun derse hoca,peşembeye olurum heralde ama bunlar düşünce tabi
arayıp kesinleştirmem lazım.sizede haber veririm canım
yiğit bebeğede allah güç versin hayata tutunsun iyice
bize haber ver canım
canım 10.07.2010 da ilk testim 219,30 du 15.07.2010 da 1560 çıkmıştı kadın yükseliş iyi dedi ama kese bozuk dedi doktoru değiştim keseyi görmeden başlasaydın canım banada başlamayalım kesenin şekli bozuk dedi hayır dedim kaybım nolucak dedim şimdi bugün başlamak istiyorum dedim başladım yoksa banada başlatmayacaktı.iyi başlamışım.inşallah canım sorun çıkmaz kaygılarını anlıyorum ben hergün ultrasona girmek istiyorum kalp atışı ne alemde acaba diye ama allahtan hayırlısı elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi rabbime kalmış içini rahat tut inş 2 gün sonra güzel haberlerle dönersin canım.benimde kontrolüm 1 hafta sonra o haftaya kadar nasıl dayanıcam bi sorun varmı yokmu diye düşünüyorum ama napalım allah hayırlısını nasip etsin hepimize
tuğçecim histereskopi için rahim duvarının ince olması lazım
o yüzden adetten sora yapılıyo
benimde 1 hafta oldu uygun olduğunu düşünüyorum ama kesin olmadığı için öle diyorum
bu arada kızlar çarşamba sabah yola çıkacam 5 te randevu aldım muayne olcam
eğer okeylerse perşembe de histeroskopi olcam
dualarınıza ihtiyacım var
OYYYYYYYYYYYYYY YAVRUM BENİM MELEK OLDU ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN İNŞ.... İÇİM PARÇALANDIkızlar yiğit bebek geçen hafta cuma günü vefat etti maalesef... 3 gün yaşayabildi.... Allah Rahmet eylesin... inşallah annesine babasına şefaatçi olur...
DUALARIMIZ SENİNLE BEBEĞİM İNŞ TEMİZ ÇIKAR TATLIM CNM İÇİNİ FERAH TUT Şeniztuğçecim histereskopi için rahim duvarının ince olması lazım
o yüzden adetten sora yapılıyo
benimde 1 hafta oldu uygun olduğunu düşünüyorum ama kesin olmadığı için öle diyorum
bu arada kızlar çarşamba sabah yola çıkacam 5 te randevu aldım muayne olcam
eğer okeylerse perşembe de histeroskopi olcam
dualarınıza ihtiyacım var
canım gittim nazlıcığım çok şükür 2 ye katlamış , akşam dr umla görüşeceğim güzelim...inşallah herşey yolunda gider bu sefer :)))
inş cnm bildiğim kadarıyla değerlerin 1,500 olmadan kese görünmez inş dahada katladığınıda görücez hepbirlikte cnmcanım gittim nazlıcığım çok şükür 2 ye katlamış , akşam dr umla görüşeceğim güzelim...inşallah herşey yolunda gider bu sefer :)))
cnm bence korunmayı bırakınca başla yani ramazandan sonra çünkü incir kürü yumurta kalitesini artırıyor eşinede keçi boynuzu yedir oda sperm kalitesi için çok etkili şifa allah tan tabiki ama falic asiti bence şimdilik günde bir olarak başla hamiş olunca doktor tavsiyesine göre artırırsın cnmkızlar bişey sorucam size... Ben geçen ay soğan kürü yaptım faydasını da gördüm galiba bu ay adetim çok rahat geçti... Bugün temizlendim bitti çok şükür... şiimdi incir kürüne başlamak istiyorum... Ama bu incir kürü kaç ay yapılıyor... Biz ramazandan hemen sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz... Bebek aramaya başlıcaz.... Ama malum ramazan da geliyor... Ramazanda nasıl yapıcam ben bunu... Saraçoğlunun sitesinde sabah akşam yazıyor ama oruçlu olucaz... Sahurda içsem mi yoksa iftardan sonra mı içsem hepsini... Bide eşime de keçi boynuzu kürüne başlıcam... O kür de sabah akşammış... Sizler yaptınız galiba bana bir yol gösterseniz....
Birde bugün folik aside de başlıyım artık diye düşündüm... Ne dersiniz... 3 taneylemi başlıyım...
kızlar bişey sorucam size... ben geçen ay soğan kürü yaptım faydasını da gördüm galiba bu ay adetim çok rahat geçti... bugün temizlendim bitti çok şükür... şiimdi incir kürüne başlamak istiyorum... ama bu incir kürü kaç ay yapılıyor... biz ramazandan hemen sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz... bebek aramaya başlıcaz.... ama malum ramazan da geliyor... ramazanda nasıl yapıcam ben bunu... saraçoğlunun sitesinde sabah akşam yazıyor ama oruçlu olucaz... sahurda içsem mi yoksa iftardan sonra mı içsem hepsini... bide eşime de keçi boynuzu kürüne başlıcam... o kür de sabah akşammış... sizler yaptınız galiba bana bir yol gösterseniz....
birde bugün folik aside de başlıyım artık diye düşündüm... ne dersiniz... 3 taneylemi başlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?