Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

çok saol cnm allah razı olsun tek tek hepsini cvpladın cnm benim yaaaaaa bende istanbulda cerrahpaşa tıp fak anabilim dalı başk. Prof. Rıza madazlıya yaptırmayı düşünüyorum alıcam randevuyu ramazandan sonra gidicem cnm sperm analiziyle genetik testi de isticem yazmasını gerisi rabbime kalmış tatlım bende hepsini yaptırıcam inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz enfeksiyon yoktur inş cnm oda çok zor yaa iyileşene kadar insan antibiotik komasnı giriyo bakalım bu ay adetin zamanında gelicekmi

canım benim ne demek yaaa
bildğim yada öğendiğim şeyleri sizlerle paşlaşıyorum faydası olur dieee
sende doru karar almışsın zmanlamanda çok iyi hayırlısı olsun canım
bişi de çıkmasa yaptırmakta fayda olur

bende enfeksiyonun çıkması mı iyi çıkmaması bilmiorum geçekten
artık bi sorun arıyorum
ki bebekler bundan dolayı ölmüş demek için

ama hoca şüphelendiğim için parçayı biyopsiye gönderdim dedi
çıkarsada şaırmıcam yani
allahtan hayırlısı bitanem

canım benim çiçeğim..çok ama çok geçmiş olsun tatlım..iyiki yaptırdın tatlım , ben yol gösterdim sadec güzel arkadaşım bana yol gösteren bile olmamıştı inan araştıra araştıra bulmuştum ben...bundan sonra herşey çok güzel oacak canım benim...duanı esirgeme benden...

canımsın yaa..ne mutlu yardımcı olabildiyse.))) memnun kalmana inan çok sevindim bitanedir lütfü hocam tam bir bilim adamı...beğimiz iyidir inşallah teyzesi...yarın sabah son beta hcg mizi yaptıracağız herşey yolundaysada akşama keseciğimizi görmeye gideceğiz inşallah...bi şikayetim yok gülüm halsizlik dışında....:))opuyorumnanaktan

nazlıcığım lütfü hocamın bana dediği eger rahimde bir sıkıntı varsa septum yada yapışıklık gibi kese oraya denk geldiğinde malum büyüyor ya o zaman kanlanma olmazmış ve bebeğe kan gitmediği için ölürmüş, canım uzun süre gimeseydik dr a kanamamız başlayıp düşük yapacktık, bizler erken tespit ettiğimiz için kanama olmadan kürtaj olduk...

Yanlışmıyım yasemincim sen daha ii bilirisin bu arada meleğimiz nasıl hcg değerlerin nasıl artış iimi kese görebilecekmisin bu hafta

canım benim açıklamamı yaptım yukarıda nazlıcığım...canım şükür katladı değerim...bir aksilik olmazda allahın izniyle herşey yolunda giderse pazartesi akşam göreceğiz keseyi canım dua et bize nazlıcığım....

çok geçmiş olsun banucuğum, doğru yerdesin bilgi için...bence yaptır testini çok zor deği canım...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
benim biraz daha dinlenme sürem var canım
güzel dileklerin için teşekkür ederim
bebiş nasıl bu arada

canım sağlıklı sihatli herşey yolunda gidecek bir gebelik yaşa yeterki geç olsun önemli değil.Allah gönlüne göre versin inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza.benim bebeiş iyi şükür 8 haftalık oldu herşey yolunda dedi doktor ama dün havuza düştüm ayağım kaydı sabaha kadar uyuyamadım acaba bebeğe bişey oldumu diye hayırlısı hala kafam karışık napıcam bilmiyorum

yelizciğim çk geçmiş olsun canım...dikkatli ol bu aylarda havuza denize gitme bence enfeksiyon falanda kapabilirsin...

Günaydın yaseminim dualarım seninle inş bu akşam görürsün keseyi cnm yaaa inana o kadar seviniyorum ki senin adına hemen bize haber ver olurmu cnm

Bende kesinlikle yaptırıcam cnm ramazan geçsn de şimdi kanama fln olursa orucumu tutamam o yüzden ramazandan sonra adet bitiminde giderim hakkımızda hayırlısı olsun inş rabbim çabalarımızın karşılığını verir

günaydın canım havuza girmiyorum zaten mikroptan korktuğum için ayağım kayınca düştüm havuzun içine ondan korktum inş bi sorun olmaz.

kızlar gördük minicik kesemizi maşallah ona, yarın iğneye balıyacağız kan sulandırıcı drısı hepinizin başına canlarım....dualarınızı esirgemeyin ne olur çok ihtiyacım var buna...

canım çok sevindim sorun olmamasına sonuna kadar hep güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya.Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. dualarımız seninle kendine dikkat et kaçlık iğneye başlıycan canım

yasemin bitaneciğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hade gözümüz aydın tekrar minnişimizi gördün dimek
hemencecik büyüsün tosun olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

lütfü hoca sana kaçlık iğne önermişti canım hemen başlaman çok iyi

yelizcim sende dikat et kuşum ya böle kazalar olur allah esirgesin
biz diken üstünde durdukça görülmez kazalar bizi buluo malesef

canım sende hetoerozigot mu homozigotmuydu
bide kaçlık iğneye başladın

nazlım liste yapcaktın neoldu

kızlar iiyi alşamlar hepinize... bir kaç gündür giremedim... sıcaklardan dolayı hasta oldum felaket... anca toparladım kendimi... maşallah herkez iyi... bebeişlerimiz de öyle... yasemin çok memnun oldum canım keseyi görmene... inşallah kucağına almak da nasip olur....
çiçekçim bir süre beklicem demişsin tatlım... senin son düşüğün ne zamandı.... benimki marttı... bu ay 6 ay oluyor... aslında biraz daha beklemek istiyorum ama yaş oldu 28 tatlım ya... bide bakalım olucak mı olmucak mı belli değil.... sorun olursa yine yada 2-3 ay gebelik olmassa tüp bebek olucak... bu rahişmdeki yapışıklılar rahim filminde de belli oluyodur dimi??? ben çektirmiştim ya bişey çıkmamıştı... kafam takıldı şimdi....
yelizcim geçmiş olsun canım sana... sakınan göze çöp batarmış dikkat et kendine....
lbu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....

tuğcal canım sağol doğru söylüyorsun sakınan göze çöp batar hayırlısı inşallah doktorumla görüşütüm aksi bi durum yoksa korkma dedi Allah sağlık sihat versin hepimize ve bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…