çok saol cnm allah razı olsun tek tek hepsini cvpladın cnm benim yaaaaaa bende istanbulda cerrahpaşa tıp fak anabilim dalı başk. Prof. Rıza madazlıya yaptırmayı düşünüyorum alıcam randevuyu ramazandan sonra gidicem cnm sperm analiziyle genetik testi de isticem yazmasını gerisi rabbime kalmış tatlım bende hepsini yaptırıcam inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz enfeksiyon yoktur inş cnm oda çok zor yaa iyileşene kadar insan antibiotik komasnı giriyo bakalım bu ay adetin zamanında gelicekmicanım ben herşeye rağmen riske atmak istemiyorum
yani az önce tuğçeyede yazmıştım
rahimi hallettik ama yine sağlıksız embriyo oluşur die korkuyorum
o yüzden pgt yaptırmayı düşünüyoruz ama bi süre daha dinlencem
şu enfeksiyon sonucuda çıksın belki bi süre ilaç kullanmam da gerekir
zemini düzelttik sağlıklı bide embro yerleşince iğnede kullanınca umarım bişi olmaz diyorum allah yardımcımız olsun
hepinize teşekkür ederim kızlar yeni uyandım çok yorgundum.sie bi haber vermedenn güne başlıyamadım
öncelikle yasmin canım arkadaşım dediğin herşeyi birebir aşadım ve çok memnun kaldım tavsiyen ve desteğin için çok teşekkür ederim bitaneeeeeeeeeeeeeeeeem
histereskopi de ,
daha önce geçirdiğim kürtajlardan yapışıklık oluşmuş kızlar hocam onu açmış b
bide enfeksiyondan şüphelenmiş ve rahim duvaından parça alıp biyopsiye göndermiş 1 haftaya kadar çıkar dedi
bu operasyonu yaptırdığım için çok iyi hissediorum kendimi iyiki yasemini dinlemişim
kızlar tavsiye ederim sonuçta ultrsonda herşey görülmüo ama bu hem tanı hemde tedavi yapıo
bende tek incelenmeyen şey enfeksiyondu
artık bişi kalmadı kızlar
deniyerek yola devam dedi
ama sonucu bekliyelim bakalım
hepinizi seviyorum desteğiniz için teşekkür ederim
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkidişim nerelerdesin
ankaradayken hep aklımdaydın
eşime hep söledim herşey yaseminin anlattığı gibi çıktı
her aşamayı anatmışsın canım teşekkür ederim
bebeğimiz nasıl
kendini nasıl hissediosun bitanem
Bide çiçeğim ben şunu anlamadaım rahimde küçük yapışıklıkda hani diyelim o bölgeye tutunacak ama işte olmadı yapışıklıktan dolaı böyle bi durumda bebek keseyle birlikte düşmezmi sonuçta bizler düşük yapmadıkkı kürtajla alındı senin kalp atımının durmasıyla bunun bi ilgisi varmıymış sonuçta böyle bi durumda bizim keseyide düşürmemiz gerekmezmi sonuçta kese yerşebiliyorsa düşmüyorsa demekki mühim bir sorun değil o zmn kese içindeki bebekleri kaybetmemiz bence buna bağlı değil çünkü benim kanımca o zmn bizim bildiğimiz kanamalı düşük yapmamız gerekir
Yanlışmıyım yasemincim sen daha ii bilirisin bu arada meleğimiz nasıl hcg değerlerin nasıl artış iimi kese görebilecekmisin bu hafta
slm kızlar yeni üye oldum bende bir düşük yaşadım 2.bebeğim de herşey normal giderken birden kalbi durdu daha 2 gün oldu kürtaj olalı çok acı allahım inşallah birde daha yaşatmaz dr kan pıhtılaşması olabilir dedi ama daha yolun başındayım hiç test felan yaptırmadık sizden bilgilenmeye çalışıyorum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
benim biraz daha dinlenme sürem var canım
güzel dileklerin için teşekkür ederim
bebiş nasıl bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?