saol ablacım darısı hepimizin başını inş başı sen çekmek üzere nasılsın iimisinnazlım canım tualina hamiş darııs senin ve diğer arkadşlarının harika bir duyguyduu biliyrsun tualina bizmde topiğimizde gzüel bir liste yaptıkk seni kocaman öpüyorumm bebebğim
cnm sen gittiğinde doka ne dedi neden böle oluyormuş peki adet düzensizliğine mi giriyormuş bu durumnazlım haberdar ederim senide canım
ben herşey yaptırdım bi tek enfeksiyonla ilgili bişi yaptırmadım
smear testi yaptırdım ya bazıları enfeksiyon varsa onda çıkar dio ama bilmiorum
doktor ultrasonda belki anlamıodur diorumartık güvenmediğim için
inş cnm tam olarak sökülmediği için öle olmuş tatlım ben çok araştırdım bu konuda mastır yaptım akşam aktardan civan perçemi alıcam içicem tam olarak adeti söküyormuş cnm bi dene istersen iice çözülsün bir bardak suya bir kaşık atıyorsun 5 dk demlenmesini bekleyip sözüyorsun sonra içiyorsun çok ii geliyormuş adet sökmeye doktora gitsem farlutal vericek ilça almak istemiyorum o yüzden bu ay kendi yöntemimle çözücem bi daahki ayı doka bırakıcam gerekirse histereskopi cnmayyy nazlım kahverengi lekelerime adet olmuşsun dedi
adet bekleme bu ay dedi
kist mi dedim yok dedi
bende eve geldim adet olmıcam dio beklentimi kestim
kafa rahatlayınca hemen ertesi günü adet oldum
bişi bildiği yok yaniii canım
temizlendim 1 hafta sora yine akıntı başladı ama adete dönüştü
yani 2. Adetim oldum
ankaraya gidince soruma cevap alcağımı düşünüorum tatlım
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ben biliodum yaaaaaaaaaaaaaa
gözümüz aydın yaseminm
seni kader arkadaşım olmaktan men ediorum artık
çok güsel hissediyorum gerçekten
kızlar kanda baktırdım değerime pozitif çıktı :))))hamileyim allahın izniyle....
allah büyüktürö cnm içini ferah tut inş hayırlısıyla çıkıcak 2 katına o yüzden stres yapma kendine bu sefer beişe zarar verirsin tam rahime tutunma zamanları cnm aman çok dikakt et sakın sinir stres uzak dur bunlardan dualarımız seninleslm kızlar...buğün testimi tekrarladım tam olarak iki katına çıkmamış ama artmış ona canım sıkkın biraz, salı tekrar yaptıracağız ona göre belli olur galiba...dualarınısı esirgemeyin benden....yelizciğim güzel dileklerin için sağol tatlım inşallah dilediğin gibi olur hakkımda...
amin cnmsağol canım allah sağlıklı bebişler nasip etsin sen kafanı dağıt inşallah sağlıklı devam eder herşey rabbim nasip edicek o etmezse ne yapsak boş dualarımız seninle.
ablacım günaydınnnnnnnnnnnn bende seni kocaman öpüyorum nasılsın ablamnazlıcım günaydın kuzucum benim kocaman mucux sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?