Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Kızlar yeni bir uygulama başlatıyorum herkes pıhtılaşma değerlerini kaç düşük yaptığını hangi yöntemle tedavi olacağını yazsın liste yapıcam örneğin
nazlı mthfr c 677 t ve a1298 c heterozigot mutasyon 3 düşük tadavi yöntemi hamile kalınca iğne dozacı henüz belli değil......

cnm sen gittiğinde doka ne dedi neden böle oluyormuş peki adet düzensizliğine mi giriyormuş bu durum

ayyy nazlım kahverengi lekelerime adet olmuşsun dedi
adet bekleme bu ay dedi
kist mi dedim yok dedi
bende eve geldim adet olmıcam dio beklentimi kestim
kafa rahatlayınca hemen ertesi günü adet oldum
bişi bildiği yok yaniii canım
temizlendim 1 hafta sora yine akıntı başladı ama adete dönüştü
yani 2. adetim oldum
ankaraya gidince soruma cevap alcağımı düşünüorum tatlım

inş cnm tam olarak sökülmediği için öle olmuş tatlım ben çok araştırdım bu konuda mastır yaptım akşam aktardan civan perçemi alıcam içicem tam olarak adeti söküyormuş cnm bi dene istersen iice çözülsün bir bardak suya bir kaşık atıyorsun 5 dk demlenmesini bekleyip sözüyorsun sonra içiyorsun çok ii geliyormuş adet sökmeye doktora gitsem farlutal vericek ilça almak istemiyorum o yüzden bu ay kendi yöntemimle çözücem bi daahki ayı doka bırakıcam gerekirse histereskopi cnm

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ben biliodum yaaaaaaaaaaaaaa
gözümüz aydın yaseminm
seni kader arkadaşım olmaktan men ediorum artık
çok güsel hissediyorum gerçekten

canım benim çok teşekkür ederim...ben hala kader arkadaşınım senin inşallah umut olurum sana canım benim....

kızlar kanda baktırdım değerime pozitif çıktı :))))hamileyim allahın izniyle....

canım inan çok sevindim allah dualarını dualarımızı kabul etti inan çok dua ettim sana
allah tamamına erdirsin sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kaç haftalıkmış canım iğneye başladınmı. haberi alınca çığlık attım eşimde şaşırdı çok sevindim inan. gelişmeleri yaz merak ettirme bizi öptüm seni

çiçek canım çok sağol allah bu duyguyu hepimize sağlıklıca yaşamyı nasip etsin... ben clexan 0,4 ml iğne,folıc plus,progestan kullanıyorum.

slm kızlar...buğün testimi tekrarladım tam olarak iki katına çıkmamış ama artmış ona canım sıkkın biraz, salı tekrar yaptıracağız ona göre belli olur galiba...dualarınısı esirgemeyin benden....yelizciğim güzel dileklerin için sağol tatlım inşallah dilediğin gibi olur hakkımda...

tualina canım sen içini rahat tut moral çok önemli ben 2 hafta neler çektim seni çok iyi anlıyorum doktor habire 2 günde bir kan tahlili yaptırıyo kesenin şekli bozuk diyor git gel canımdan bezdirdi ne uyku kaldı ne moral bende. en sonunda doktoru değiştirdim kadın keseyusyuvarlak bu haftada daha ne olsun dedi bi hafta sonra gel dedi iğneye ilaçlara devam dedi gittim kalp atşını duyduk çok şükür inşallah canım herşey yolunda gider iğneye başladınmı bitanem sen hangi hastaneye gidiyorsun

yelizciğim keseyi görünce başlayacağız iğneye...senin degerlerin nasılsı yazarmısın bana...

inşallah bananada nasip eder yelizciğim...o kadar kayıptan sonra çok korkuyorum...inşallah 2 gün sonra daha güzel artmış olur değerim allah büyük...

canım 10.07.2010 da ilk testim 219,30 du 15.07.2010 da 1560 çıkmıştı kadın yükseliş iyi dedi ama kese bozuk dedi doktoru değiştim keseyi görmeden başlasaydın canım banada başlamayalım kesenin şekli bozuk dedi hayır dedim kaybım nolucak dedim şimdi bugün başlamak istiyorum dedim başladım yoksa banada başlatmayacaktı.iyi başlamışım.inşallah canım sorun çıkmaz kaygılarını anlıyorum ben hergün ultrasona girmek istiyorum kalp atışı ne alemde acaba diye ama allahtan hayırlısı elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi rabbime kalmış içini rahat tut inş 2 gün sonra güzel haberlerle dönersin canım.benimde kontrolüm 1 hafta sonra o haftaya kadar nasıl dayanıcam bi sorun varmı yokmu diye düşünüyorum ama napalım allah hayırlısını nasip etsin hepimize

sağol yelizciğim içimirahatlattın biraz...hayırlısı allahtan ikimiz içinde beklemekten başka bir çaremiz yok...sen içini ferahtut canım kalbi atıyor ve iğnelerini kullanıyosun çok şükür gerisi allaha kalmış tatlım...

sağol canım allah sağlıklı bebişler nasip etsin sen kafanı dağıt inşallah sağlıklı devam eder herşey rabbim nasip edicek o etmezse ne yapsak boş dualarımız seninle.

allah büyüktürö cnm içini ferah tut inş hayırlısıyla çıkıcak 2 katına o yüzden stres yapma kendine bu sefer beişe zarar verirsin tam rahime tutunma zamanları cnm aman çok dikakt et sakın sinir stres uzak dur bunlardan dualarımız seninle

sağol canım allah sağlıklı bebişler nasip etsin sen kafanı dağıt inşallah sağlıklı devam eder herşey rabbim nasip edicek o etmezse ne yapsak boş dualarımız seninle.
amin cnm
kızlar hadi bekliyorum bir tek yeliz yazmış pıhtı değerlerinizi tedavi şeklinizi ve düşük sayınızı yazın liste oluşturucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…