Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım allah yiğit bebe sağlıklı bir yaşam nasip eder inşallah. benim kalp atışları 6.haftada duyuldu. açıklamaların için saol içimi rahatlattın teşekkür ederim.

arkadaşlar herkese günaydın... sabah çok az bir kan geldi hemen doktoruma gittim ciddi bişey yok herşey yolunda dedi. kabızlık için ilaç vermiycem lifli gıdalarla beslen bol sıvı al dedi çok şükür sorun yok şimdilik çoook korktum sabah kanı görünce kızlar dizlerimin bağı çözüldü inşallah hep böyle sorunsuz gider rabbaim hepimize bu duyguyu sağlıklıca yaşamayı nasip eder inşallah.

cnm o kan iğne kullanana bütün bayanlarda oluyormuş genelde

Tualınacığım bide kanda denesen en azından için rahatlardı bide şunuda unutma eskiler derki adet bir ay geçikirse herşey normal olduğunda bi dahaki ay hamile olunurmuş

yasmiiiiiiiiiiiiiiiiiin bitanem hala bi umut var canım
ama olmasada bu ay yada diğer ay farketmez canım arkadaşım herşey çok güzel olcak.tüm kalbimle inanıyorum
ama üzgünüm yazmışsın üzülmek yok benide üzme bak

nazlım bende benzer şeyler yaşıyorum die sana yazmıştım ama görmedin galiba
tek fark benim sökülüo.ama yinede geçen ay senin dediğin gibi temizlikten sora kahverengler yaşadım
sökülmekle alakası varmı bilmiorum canım ama rahimde temiz görünüo bende anlamadım

yelizcim bak herşey yolundaymış ne güsel canım allah devamını getirsin inşaaallaaah
sen kaçlık iğne kullanıosun canım

tuğçecim aynen canım sapıttı benim vücudum 2 kere adet oldum delikafadulden
pzt randevu almayı düşünüorum bakalım ne olcak
histereskopi ye uygun değilsem de muayne için gidecem
eğer uygun derse hoca,peşembeye olurum heralde ama bunlar düşünce tabi
arayıp kesinleştirmem lazım.sizede haber veririm canım
yiğit bebeğede allah güç versin hayata tutunsun iyice
bize haber ver canım

Son düzenleme:
Tualınacığım bide kanda denesen en azından için rahatlardı bide şunuda unutma eskiler derki adet bir ay geçikirse herşey normal olduğunda bi dahaki ay hamile olunurmuş

nazlıcığım eskiler bilmişler bak tatlım aynısı geldi başıma allahım sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah, darısı sizlere ve tüm isteyenlere olsun...annelik duygusunu tadalım allahın izniyle...

cnm durumumuz şuan aynı benimde sökülüyo ama işte nasıl sökülüyo olmadan bir hafta önce k.rengi akıntı sonra oluyorum temizleniyorum gen bir hafta kadar daha k.rengi akıntı biliyosun çok doka gittim ama aynen senin gibi temiz dediler rahim ve yumurtalıklar için şükürer olsunki sanırım bu alıntılar adetle ilgi tam sökülemiyor bende bekliyorum şuan için bişi yok bakalım kendi kendine gelmezse civan perçemi içiçem söktürsün diye sonra da doka gidicem tatlım haberdar et durumundan beni

canımsın ben sana kıyamam ki güzel yürekli çiçeğim :)))))

cnm benim çok sevidim yaaaaaaaaaaaaaa bu ne güzel haber

YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ASEMİN HAMİLE BUNUN ÜZERİNE BİR HALAY ÇEKİLİR TEY TEY TEY :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nazılıcığım çok sağol canım benim...allahım hepinize yaşatacak inşallah bu duyguyu sonra birer birer yavrularımızı kucağımıza alacağız inşallah.....

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ben biliodum yaaaaaaaaaaaaaa
gözümüz aydın yaseminm
seni kader arkadaşım olmaktan men ediorum artık
çok güsel hissediyorum gerçekten

nazlım haberdar ederim senide canım
ben herşey yaptırdım bi tek enfeksiyonla ilgili bişi yaptırmadım
smear testi yaptırdım ya bazıları enfeksiyon varsa onda çıkar dio ama bilmiorum
doktor ultrasonda belki anlamıodur diorum artık güvenmediğim için

nazlım canım tualina hamiş darııs senin ve diğer arkadşlarının harika bir duyguyduu biliyrsun tualina bizmde topiğimizde gzüel bir liste yaptıkk seni kocaman öpüyorumm bebebğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…