tualina günaydın canım test yaptınmı merakla bekliyorum inş hamişsindir... kızlar dün akşam ölücem sandım midem çok kötüydün boğazıma kadar yanma hissettim benim hiç bulantım olmuyo demiştim size bu bulantı değildi yanma vardı ağrı vardı midemde çok korktum zehirlendim diye dünden beri sadece karpuz yedim bu sabah 2 bardak limonlu çay içtim o kadar.çok korkuyorum ama bebeğe bişeymi olduda benimi zehirliyo acaba başım dönüyor.
CNM HENGİ MEDİCAL PARK BANA BAHÇELİEVLER YAKIN opuyorumnanaktannazlı canım medical park Nevin Numanoğlu çok iyi bi doktor ben ona gidiyorum bide onu dene istersen
geçmiş olsun tatlım aklına böyle kötü şeyler getirme bence hiç bişi yoktur bebeğe bişi olsa allah korusun akıntın olur belli eder kendini tatlım mideye vurana kadar nereler var sen içini ferh tut hiç bişi olmamıştır gaz sıkışması olmuştur isterden bi dok git görün bebeğini ve pıt pıt ları duy için rahatlasıntualina günaydın canım test yaptınmı merakla bekliyorum inş hamişsindir... Kızlar dün akşam ölücem sandım midem çok kötüydün boğazıma kadar yanma hissettim benim hiç bulantım olmuyo demiştim size bu bulantı değildi yanma vardı ağrı vardı midemde çok korktum zehirlendim diye dünden beri sadece karpuz yedim bu sabah 2 bardak limonlu çay içtim o kadar.çok korkuyorum ama bebeğe bişeymi olduda benimi zehirliyo acaba başım dönüyor.
Medıcal parka gidicem kızlar bu kahverengi akıntıların iltihapla alakaı yok anladığım kadaryla adetim sökülemiyor bir türlü 6 aydır böyle olmasını adete bağlıyorum artık çünkü rabbime hamd olsun ki rahim ve yumurtalıklar temiz
CNM HENGİ MEDİCAL PARK BANA BAHÇELİEVLER YAKIN opuyorumnanaktan
nazlıcığım hala olmadı adetim..bilmiyorum canım benim aklım karışık allah yardımcımız olsun, iğne konusundada dr um bana keseyi görünce başlayacaktı canım, tabiki keseyi görebilirsek...hayırlısı allahtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?