Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

tualina günaydın canım test yaptınmı merakla bekliyorum inş hamişsindir... kızlar dün akşam ölücem sandım midem çok kötüydün boğazıma kadar yanma hissettim benim hiç bulantım olmuyo demiştim size bu bulantı değildi yanma vardı ağrı vardı midemde çok korktum zehirlendim diye dünden beri sadece karpuz yedim bu sabah 2 bardak limonlu çay içtim o kadar.çok korkuyorum ama bebeğe bişeymi olduda benimi zehirliyo acaba başım dönüyor.

yeliz 34 tebrikler umarım sonuna kadar devam edip bebeğini kucağına alırsın.bu arada şikayetin yediğin bir yiyeceğin mideni yormasından kaynaklı olabilir. ama unutmaki gebeliktede yanma oluyor zaten.
Tualina umarım seninde güzel haberlerini alırız.

dilay çok sağol canım inşallah sağlıklıca kucağıma alabilirim Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almayı. Evt sanırım midemi yordum bugün biraz daha iyi.

yelizciğim yapmadım daha test...çok geçmiş olsun sanada aklına kötü şey getirme büyük bebekler zehirleme yapar canım o nokta kadar daha allah bebeğini sana bağışlasın....
dilaycığım teşekkür ederim güzel dilegin için...

geçmiş olsun tatlım aklına böyle kötü şeyler getirme bence hiç bişi yoktur bebeğe bişi olsa allah korusun akıntın olur belli eder kendini tatlım mideye vurana kadar nereler var sen içini ferh tut hiç bişi olmamıştır gaz sıkışması olmuştur isterden bi dok git görün bebeğini ve pıt pıt ları duy için rahatlasın

Artık varsa eğer idrarda çıkar tatlım yap hadi içimiz rahat etsin hem bizim durumumuz için beklemek riskl, ne kadar erken öğrenirsek o kadar erken iğneye başlarız

kızlarrr herkese merhaba... walla iki gün giremedim neler olmuş neler....
tualinacım inşallah sende hamilesindir canım yaaa umarım o kırmızlar hiççç gelmez dokuz ay... test yaptırdın mı.... içime doğuyor ikinci hamişimiz sen olacaksın inşallah.... ayyy ne güzel inşallah bebeklerle şenlenir bu topic....
yelizcim benim önceki hamileliklerimde hep mide yanması şikayetim olmuştu... olabildiğince hafif şeyler yemeye çalış canım... bir de az az sık sık yemek gerekiyor... ne zaman kontrolun?... pıt pıt ları ne zaman duyacaksın....?
nazlımmm yaaa senin neden böyle oluyor canım o kadar soğan falan da içtin.... ayaklarını mı üşütüyorsun acaba??? bir sürü doktor gezdin bilioyorum ama bide memorial ı denesen ben gittim biliyorsun çok memnun kaldım oradan gerçekten çok iyi inceliyorlar... normal değil yani akıntılar???
çiçeğim sen neler yapıyosun hocanın gelmesini mi bekleeceksin histeroskopi için??? senin kırmızılar da sapıtmış bu ay bize neler oluyor böle anlamadım wallaaa....
size bahsettiğim bir arkadaşım war dı yaaa bebeşinde sorun war diye... dün doğum yaptı... 6 ay 1 haftalık doğdu bebek yaşamaz dedi doktorlar ama dün saat 3 ten beri hayatta... bursaya sevk ettiler... yeni dopan yoğun bakımda... bir sürü makineye bağlı bir görseniz küçücük bedeniyle hayata tutunmaya çalışıyor... dün tüm gün hastanedeydim... walla gözüm korktum desem yalan olmaz.... kızlar dua edin olurmu yiğidimiz adına yakışır şekilde nefes almaya devam etsin... 7 aylık olana kadar hayatı tehlike var diyor doktorlar... annesi babası perişan elden gelen birşey yok dua etmekten başka....
biz de bu ayki adtten sonra çalışmalara başlıcaz... inşallah hepimiz en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde alırız bebeişlerimizi kucağımıza....

Allah yiğit bebeğe yaşama gücü versin inş ailenin hakkında hayırlısı olur bebeğide hayırlısıyla kucaklarlar dualarım yiğit bebekle

Tuğcal cnm hoşgeldin özlettin kendini yiğit bebeğin gelişmelerinden haberdar et bizleri inş sende ve bizlrde biran önce kavuşuruz bebeklerimize

Medıcal parka gidicem kızlar bu kahverengi akıntıların iltihapla alakaı yok anladığım kadaryla adetim sökülemiyor bir türlü 6 aydır böyle olmasını adete bağlıyorum artık çünkü rabbime hamd olsun ki rahim ve yumurtalıklar temiz

nazlıcığım hala olmadı adetim..bilmiyorum canım benim aklım karışık allah yardımcımız olsun, iğne konusundada dr um bana keseyi görünce başlayacaktı canım, tabiki keseyi görebilirsek...hayırlısı allahtan...

iyi yapıyosun nazlıcığım inşallah önemli bir sorun çıkmaz canım...

canım inş hamişsindir yoksda canını sıkma rabbim en hayırlı vakitte bebeğini yollar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…