yeliz gözün aydın canım...sakın stres yapma senin en büyük düşmanın ooo...sakin sakin bekle meleğimizi allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin, dua et canım kendine ve bize hamilelerin duası kabul olur :)))
Boşunamı yaptım o kadar kürü yaaaa niye gene başladı demekki bu adetle ilgili bişi ya tualina yaa sen hemşresin bilirsin neden böyle tam 6 aydır çekiyorum bu illeti adet öncesi başlıyor bir hafta sonra adetim sökülüyor adetim bitiyor bir iki gün kadar temiz sonra bir hafta daha bu akıntı geliyor dha sonra papatya çayı yada soğan kürüyle kesiyorum ama adet öncesi tekrar başlıyor et suyu gibi aynı son kürtajımdan sonra oldu 2. Kürtajım bu arada...
NM İNŞ HAMİLESİNDİR İNAN ÇOK İSTERİM BUNU HAYIRLISIYLA GELMEZ İNŞ SENİN KIRMIZILAR Bİ TEST YAPSAN KANDA kaydirigubbakcemile5slm kızlar naber nasılsınız...buğün adet günüm ama hala olmadım...dua edin bana canlarım 9 ay boyunca gelmesin kırmızılar....
3 kere dok a gittim biri iltihap dedi ilaç verdi geçmedi yani geçici geçiyo adet olmama yakın tekrar başlıyo ve ölece devam ediyo miktarı azlarak en gittiğim dok ilaç bile vermedi rahim temiz diyo yumurtalıklar temiz diyo ama akıntının sebebini hiçbiri bilmiyorcanım inan fikrim yok, doktorada gitmiştin neden oluyor acaba 6 ay boyunca uzun bir süre:uhm:
CNM ÇOK OLDU BİLİYORUM AMA ADETİMİN SÖKÜLMESİ YANİ BİR BÖYLE OLMAMASI İÇİN BİLDİĞİN BİR YÖNTEM VARMI ACABA a.s.nazlıcığım güzel dileklerin için sağol tatlım bakalım bekleyip göreceğiz...bencede senin adetin sökülemiyor ayaklarını üşütme canım birde ağrın sızın falan yoksa önemseme drda temiz demişti nede olsa , strestende olur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?