• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yeliz gözün aydın canım...sakın stres yapma senin en büyük düşmanın ooo...sakin sakin bekle meleğimizi allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin, dua et canım kendine ve bize hamilelerin duası kabul olur :)))

canım ben bu sitede en büyük tesellileri buldum hiç dua etmemmi dün namaz kıldım herkese dua ettim Allah dualarımız kabul eder inş sağlıklı sihatli çocuklar doğururuz inşallah.

slm kızlar naber nasılsınız...buğün adet günüm ama hala olmadım...dua edin bana canlarım 9 ay boyunca gelmesin kırmızılar....

Boşunamı yaptım o kadar kürü yaaaa niye gene başladı demekki bu adetle ilgili bişi ya tualina yaa sen hemşresin bilirsin neden böyle tam 6 aydır çekiyorum bu illeti adet öncesi başlıyor bir hafta sonra adetim sökülüyor adetim bitiyor bir iki gün kadar temiz sonra bir hafta daha bu akıntı geliyor dha sonra papatya çayı yada soğan kürüyle kesiyorum ama adet öncesi tekrar başlıyor et suyu gibi aynı son kürtajımdan sonra oldu 2. Kürtajım bu arada...

canım inan fikrim yok, doktorada gitmiştin neden oluyor acaba 6 ay boyunca uzun bir süre:uhm:

canım inan fikrim yok, doktorada gitmiştin neden oluyor acaba 6 ay boyunca uzun bir süre:uhm:
3 kere dok a gittim biri iltihap dedi ilaç verdi geçmedi yani geçici geçiyo adet olmama yakın tekrar başlıyo ve ölece devam ediyo miktarı azlarak en gittiğim dok ilaç bile vermedi rahim temiz diyo yumurtalıklar temiz diyo ama akıntının sebebini hiçbiri bilmiyor

Bide şu var tualınam yaa adetime 3 4 gün kala başlıyo yoğun bi şekilde sonra adet oluyorum sonra 1 hafta daha aynı akıntı sanki adet sökülemiyor bir türlü idrarımda yanmada oluyo bide ayaklarımı çok üşüttüğümde artıyo akıntı yada kes,ldiyse başlıyo

nazlıcığım güzel dileklerin için sağol tatlım bakalım bekleyip göreceğiz...bencede senin adetin sökülemiyor ayaklarını üşütme canım birde ağrın sızın falan yoksa önemseme drda temiz demişti nede olsa , strestende olur canım...

nazlıcığım güzel dileklerin için sağol tatlım bakalım bekleyip göreceğiz...bencede senin adetin sökülemiyor ayaklarını üşütme canım birde ağrın sızın falan yoksa önemseme drda temiz demişti nede olsa , strestende olur canım...
CNM ÇOK OLDU BİLİYORUM AMA ADETİMİN SÖKÜLMESİ YANİ BİR BÖYLE OLMAMASI İÇİN BİLDİĞİN BİR YÖNTEM VARMI ACABA a.s.

nazlı canım sen bu sorun için doktora git böyle altarnatif tıbbı sonra dene bu önemli bir şey canım geçmiş olsun inş.bi sorun yokturdur.

nazlım geçen ay aynı şeyi yaşadım ya bitanem bende geçicidir sandım ama sanki bende de öle bi sorun oluşuyoo.
haziran adetimden önce geldi akıntılar sora söküldü iyice
adetim biti 1 hafta temizdim sora yine kahverengi akıntım oldu 3-4 gün sora geçti
bu ay adet oldum yaa yine iyice söküldüü
1 hafta temiz kaldım malesef pazar günü yine başladı
bu sfer tekrar kanama oldu sanki 2. bi adet gibi

histerskopi için ağustos adetini beklicektim yaa şimdi temizlendikten sonra
haftaya ankaraya gitmeye karar verdim
hocada izinden gelmiş olcak
allahtan bi sorun olmazsa gidicem canım bu durumuda sorcam diğer kürtajlarımda böle bişi yaşamamıştım.
düzenli adetlerim vardı
gerçekten piskolojik olarakta çok etkilio .ve sosyal hayatımıda yazlıktayım ama pedle vedalaşamadım :(

gelimeleri sana yazarım canım ama mutlaka bi sebebi olcağını düşünüorum
kesinlikle doktorlada alakalıdır

ben testlerimin hepsini yaptırdım smear da yaptrıdım hepsi temiz
bebekler nie ölüyo die düşünürken şimdide bu düzensizlik çıktı

yelizcim allah senide bebişinide korusun canım şu mübarek aylarda bol dua et

tuğçe sen nasılsın canım

hepinizi öpüorum kızlar çooooooooooooooooooooooook

nazlı yeliz ve çiçeğim güzel dilekleriniz için sağolun kızlar inşallah hayırlısı ile hamişimdir...daha gelen giden yok kısmatse yarın sabah test yapacağım...
çiçeğim nihayet gideceksin ankaraya güzel haberlerle dön arkadaşım...ne olur stres yapmayın kızlar rahat olun...biliyorum demesi kolay diyeceksiniz ama bende aynı durumdayım ve en az stres yapmaya çalışıyorum bişeylerle uğraşın ozaman relax oluyosunuz...

çiçek canım çok saol sende hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah ankaradan Allah hepimize bu duyguyu sağlıklıca yaşamayı nasip etsincanım.

Back