• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kızlar günardın herkese... ben bugün biraz garip hissediyorum... dün demiştim ya regl olucam karnım ağrıyo diye.... 22 sinde olmam gerekiyodu... bugün sabah kalktım belirtilerin hepsi yok olmuş... ne karnım ve kasıklarım ağrıyo... bir tek göğüsleri şiş ve galiba kahverengileri de büyümüş... bugün farkettim... başka bişey mi var diye sabahtan beri içim içimi yiyor... biliyosunuz ben 2 düşük yaşadım... ve tüp bebek tedavisine başlıcam... üstelik korunuyoruz... yani eşim korunuyor... yani çok düşük bir ihtimal biliyorum hatta havaların da etkisi olabilir... acayip serin ve yağmurlu burası... ama yine de işte ya varsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi... gidip test alıcam korkuyorum walla... bu ay sonunda sigarayı bırakıcam diye hedef koymuştum kendime... tedavi öncesinde 3 ay önce bırakayım diye.... sabahtan beri kaç tane içtim bilmiyorum... ya bişey varsa diye de test mi yaptırsam diyorum... offf çok kötüyüm çookkk....senağlama

canım benim hemen bi test al ve yap tuğcalcığım....ay hadi güzel haberlerini bekliyorum ...:Saruboceq:

kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim
şeker troid guatr için kan verdim
daha önce yaptırmıştım ama ankaraya gitmeden yenileyim dedim
adetimdede hormon testlerini yaptırırsam rahtlıcam
bide vajinal kültür yaptıırım diorum
allah ne verdiyse yani :1:

kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim
şeker troid guatr için kan verdim
daha önce yaptırmıştım ama ankaraya gitmeden yenileyim dedim
adetimdede hormon testlerini yaptırırsam rahtlıcam
bide vajinal kültür yaptıırım diorum
allah ne verdiyse yani :1:

yaptır tabiii canım herşeyi yaptır... bu arada vajinal kültür ne smear mı?? ben biraz önce aldım smear sonucunu temiz çok şükür seneye bir daha yapılacakmış sonra 3 senede bir dedi hastanedeki dr...
birkaç gün daha beklicem bakalım kendimi umutlandırmak istemiyorum... muhtemelen havalardan gecikti...
yasmin sende bir gelişme varmı??? özelden mesaj at istersen merak ediyorum yaniii....
çiçek sen kan pıhtılaşmasına falan baktırmış mıydın canım oda önemli çünkü...

evet canım yapıldı
sayfalarca test yapıldı aslında ama bi kaç tanesini tekrar yaptırrıorum
bende MTHFR 677 heterozigot çıktı
ama bebklerin ölümü ondan olmadığı çıktı
normalde az pıhtılaşma olduğu için aspiirin de yetermiş ama son hamileliğimde 0,3 lük kan sulandırıcı ve coraspin kullanmıştım
sonuç yine aynıydı :(

smear değil canım
vajinal akıntıdan örnek alınıp yapılıomuş
enfeksiyon var mı die
sende bekle canım stresten de olabilir bende histereskopiye gideceğim için şimdiden heycan yapıorum

kızlar günardın herkese... ben bugün biraz garip hissediyorum... dün demiştim ya regl olucam karnım ağrıyo diye.... 22 sinde olmam gerekiyodu... bugün sabah kalktım belirtilerin hepsi yok olmuş... ne karnım ve kasıklarım ağrıyo... bir tek göğüsleri şiş ve galiba kahverengileri de büyümüş... bugün farkettim... başka bişey mi var diye sabahtan beri içim içimi yiyor... biliyosunuz ben 2 düşük yaşadım... ve tüp bebek tedavisine başlıcam... üstelik korunuyoruz... yani eşim korunuyor... yani çok düşük bir ihtimal biliyorum hatta havaların da etkisi olabilir... acayip serin ve yağmurlu burası... ama yine de işte ya varsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi... gidip test alıcam korkuyorum walla... bu ay sonunda sigarayı bırakıcam diye hedef koymuştum kendime... tedavi öncesinde 3 ay önce bırakayım diye.... sabahtan beri kaç tane içtim bilmiyorum... ya bişey varsa diye de test mi yaptırsam diyorum... offf çok kötüyüm çookkk....senağlama

canım böyle bir şüphen varsa bence test yap ben adetime iki gün kala yapmıştım 2. çizgi 10 dk sonra silik çıkmıştı acaba gebelik varmı diye düşünürken 2 gün sonra tekrarladım çıkmıştı net bir şekilde. hemen test yap...

evet canım yapıldı
normalde az pıhtılaşma olduğu için aspiirin de yetermiş ama son hamileliğimde 0,3 lük kan sulandırıcı ve coraspin kullanmıştım

smear değil canım
enfeksiyon var mı die
sende bekle canım stresten de olabilir bende histereskopiye gideceğim için şimdiden heycan yapıorum

çiçeğim senle aynı ya durumumuz benimde pıhtılaşmada sorun çıkmıyor ama kalp atımı duruyor ne yapacağız biz ya...tüpte yapsan yine durabilir garanti değil histeroskopiyi ne zmaan yaptıracaksın.

evet canım yapıldı

smear değil canım
enfeksiyon var mı die

walla dayanamadım test yaptım kızlar bişey yok yani... piyasadaki en pahalı ve en güvelinir markayla yaptım (anlamışsınızdır) içim içimi yedi çünkü... şimdi rahatladım...stresten oldu bence de şu film olayı geriyo yaaaa...yani bana deli demeyin sakın şu ara hakkaten hamilelik istemiyorum siz anlarsınız yani birbirimizi anlarız...
ben de son hamilelikte kullandım canım her coraspin hemde göbüşten iğne... kan pıhtılaşması falan yokmuş boşuna o kadar iğne olduğumla kaldım yani... gerçi tüpte de iğne veriyolarmış canım ama bize verirlermi bilmem hamile kalabiliyoruz sonuçta...
genetik için hastaneyi aradım bende ama halen çıkmamış sonuçlar... 3 hafta oldu çıkar demişlerdi ama... hergün ararım artık meraklı gibi...9 temmmuzda gitmek istiyoruz ama iste şu sonuçlar film falan yetişcek mi bilmem yani...kasımda başlıcaktık tedaviye ama hemen ramazandan sonra başlayalım istiyorum ben... kociş izin alamıcak ama ona bir gün gerek var zaten olmassa annemle gider istanbula kalırım diyorum... daha kocişe söylemedim tabi bu fikrimi... ne der bilmem...

çiçeğim senle aynı ya durumumuz benimde pıhtılaşmada sorun çıkmıyor ama kalp atımı duruyor ne yapacağız biz ya...tüpte yapsan yine durabilir garanti değil histeroskopiyi ne zmaan yaptıracaksın.

dilaycım siz hiç genetik incelemeye falan yolladınız mı??? bana hep pıhtılaşmadandır dediler iğne verdiler... son gebelikte genetik anomali çıktı...

dilaycım siz hiç genetik incelemeye falan yolladınız mı??? bana hep pıhtılaşmadandır dediler iğne verdiler... son gebelikte genetik anomali çıktı...

evet canım bende genetiğe yolladık birşey çıkmadı patolojide de bir şey çıkmadı benim 3. düşüğüm oldu bu sefer iğneye başlayacağım senin kaç tane düşük.

benim 1 tane dış gebelik ( sağ tüp alındı) 2 tane de düşüğüm var canım... ama kanamayla değil... kalbi hiç atmadı ikisinin de... kürtajla alındı mecburen... sonuncunu yolladık genetiğe 8 nolu kromozomda anomali çıktı... muhtemelen ilki de genetik diyo dr lar... eşimle bana karyotip analiz yapıldı işte sonucuna göre hareket edicez... ama bişey çıkmasa bile normal dnemicem ben artık... pgt ile yapılacak... dış gebelik yüzünden her hamilelikte riski artırıyormuş çünkü... peki seninkini tamamen kan pıhtılaşmasına mı bağlıyolar...???

Back