kızlar günardın herkese... ben bugün biraz garip hissediyorum... dün demiştim ya regl olucam karnım ağrıyo diye.... 22 sinde olmam gerekiyodu... bugün sabah kalktım belirtilerin hepsi yok olmuş... ne karnım ve kasıklarım ağrıyo... bir tek göğüsleri şiş ve galiba kahverengileri de büyümüş... bugün farkettim... başka bişey mi var diye sabahtan beri içim içimi yiyor... biliyosunuz ben 2 düşük yaşadım... ve tüp bebek tedavisine başlıcam... üstelik korunuyoruz... yani eşim korunuyor... yani çok düşük bir ihtimal biliyorum hatta havaların da etkisi olabilir... acayip serin ve yağmurlu burası... ama yine de işte ya varsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi... gidip test alıcam korkuyorum walla... bu ay sonunda sigarayı bırakıcam diye hedef koymuştum kendime... tedavi öncesinde 3 ay önce bırakayım diye.... sabahtan beri kaç tane içtim bilmiyorum... ya bişey varsa diye de test mi yaptırsam diyorum... offf çok kötüyüm çookkk....senağlama
canım benim hemen bi test al ve yap tuğcalcığım....ay hadi güzel haberlerini bekliyorum ...:Saruboceq: