EWET BİR KADIN İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM UMARIM YAŞAMAZSIN SEN BİZİM GİBİ ABLANA GELİNCE EĞER SOSYAL GÜVENCESİ VARSA DEVLET HASTANELERİ BU TESTLERİ YAPIYOR 8 10 TANE DÜŞÜK KESİNLİKLE BİR SORUN OLDUĞUNUN KANITIDIR BENCE AMA NE OLDUĞUNU ANCAK DOKTORLAR SÖYLEYEBİLİR EĞER SOSOYAL GÜVENCESİ YOKSA YEŞİL KART ÇIKARTMALI VE MUTLAKA TEDAVİ OLMADAN TEKRAR BEBEK DÜŞÜNMEMELİ TANIDIĞINIZA İLETİRSİNİZ EN KISA ZAMANDA BİR DOKTORA GÖRÜNMELİ ZAMAN BİZLRİN ALEYHİNE İŞLİYOR a.s
canım ankarada diilim aama burda özel bi lab.. var
düzen laboratuvarı die
ankardada var
ordan kap alıp evde halletces o işi
yarım saat içinde götürmek gerekiomuş
bis öle düşünüos hastanede bu iş nasıl olur bilmiorum canım
buarada neden daha sık gelmiosun
merhaba arkadaşlar,bende katıldım aranıza öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım bi dahaki hamileliklerimizde böyle şeyler yaşamayız..bende 2.düşüğümü yaptım testlere başladık..hormon testi yaptılar öncelikle fsh değerim yüksek çıktı bakalım yarın tekrar test yapıcaklar bende sabırsızlıkla bekliyorum acab bu defa nasıl çıkıcak diye..
CNM ÇOK HAKLISIN AMA DENEMEKTEN BAŞKA DA ÇAREMİZ YOK ASLINDA DOKTORLARINDA YAPABİLECEĞİ ŞEY YOK BU YÜZDEN ÇARESİZ KALDIKLARINDA BU ŞEKİLDE KONUŞUYORLAR SPERM ANALİZİ BENDE YAPTIRMADIM BENDE YAPTIRICAM GENETİK VE ONU DAHA SONRA YOLUMA DEVAM EDİCEM MECBURUM ANNE OLMAK İSTİYORSAN BUNA DAYANMAK ZORUNDASIN GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDASIN VE MALESEFKİ ÇOK RAHAT OLMALIN CNM AYRICA SAYDIĞIN NEDENLER ÇOK MANTIKLI HİSTERESKOPİ YAPTIRMADIYSAN ONUDA Bİ DÜŞÜN İSTERSEN BEN YAPTIRMAYACAĞIM CNM ÇÜNKÜ BENDE DÜŞÜK OLMUYOR KESE BOŞ OLUYOR İÇİNDE NE BEBEK NEDE KALP ATIŞI OLUYO BU YÜZDEN HEP KÜRTAAJ OLUYORUM GERÇİ 5. HAFTADA AKINTI BAŞLIYOR AÇIK KAHVE SONRA PROGESTANLA KESİLİYOR O YÜZDEN BEN GENETİK VE SPERM ANALİZİNDEN ÇOK KORKUYORUM AMA MECBURUZ KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAMAK İÇİN BİZ ELİMİZDEN GELENİ YPICAZ GERİSİ RABBİMİZE KALMIŞ BUNDAN SONRASI TAKDİR-İ İLAHİ boshayallersmileyerimsenibenevet burda düzen var oraya bir soralım nasıl oluyor diye... açıkçası korkuyorum da kötü bir sonuç çıkar diye eğer spermler bozuksa bize direkt tüp mü uygulanacak acaba?*ama benim aklıma takılan bizim döllenme oluyor kalp atışıda oluyor ama belli bir haftada ansızın duruyor bu sperm bozuk olduğu için mi yoksa kan akımı ile ilgili mi yoksa rahim de yerleştiği yerdeki bir bozukluktan mı bunu bilemiyorum...doktorlarda bilmiyor dene diyorlar ancak... ne kötü bir şey ya sebep bulunamayınca...hep varsayım üzerinden konuşuyoruz. insanında denemeye cesareti kalmıyor tüpte yapsan düşecekse düşüyor.
canım ben senin durumundan sonra çok sık giremez oldum çok çok etkilendim inan kaç kez ağladım neden böyle diye?bütün planlarımı erteledim çünkü senin gibi benimde kalp atımı başlıyor ve duruyor şimdi bende hamile kalırsam iğneye başlayacağım ama korkuyorum bütün herşeyi göze alamıyorum. ya yine olursayı kafamdan atamıyorum. kusura bakma sana da yine hatırlattım ama insan etkileniyor işte kader arkadaşı olunca ...
evet burda düzen var oraya bir soralım nasıl oluyor diye... açıkçası korkuyorum da kötü bir sonuç çıkar diye eğer spermler bozuksa bize direkt tüp mü uygulanacak acaba?*ama benim aklıma takılan bizim döllenme oluyor kalp atışıda oluyor ama belli bir haftada ansızın duruyor bu sperm bozuk olduğu için mi yoksa kan akımı ile ilgili mi yoksa rahim de yerleştiği yerdeki bir bozukluktan mı bunu bilemiyorum...doktorlarda bilmiyor dene diyorlar ancak... ne kötü bir şey ya sebep bulunamayınca...hep varsayım üzerinden konuşuyoruz. insanında denemeye cesareti kalmıyor tüpte yapsan düşecekse düşüyor.
canım ben senin durumundan sonra çok sık giremez oldum çok çok etkilendim inan kaç kez ağladım neden böyle diye?bütün planlarımı erteledim çünkü senin gibi benimde kalp atımı başlıyor ve duruyor şimdi bende hamile kalırsam iğneye başlayacağım ama korkuyorum bütün herşeyi göze alamıyorum. ya yine olursayı kafamdan atamıyorum. kusura bakma sana da yine hatırlattım ama insan etkileniyor işte kader arkadaşı olunca ...
kızlar herkese selam...nasılsınız sık giremiyorum ama geçmişi okuyarak sizler hakkında bilgi alıyorum.
kızlar Ankara'da olup ve sperm morfolojisini yaptıranınız var mı? yada nerede yaptırabilirim. hangi bölüm bakıyor buna...çok önemli ...
merhaba arkadaşlar,bende katıldım aranıza öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım bi dahaki hamileliklerimizde böyle şeyler yaşamayız..bende 2.düşüğümü yaptım testlere başladık..hormon testi yaptılar öncelikle fsh değerim yüksek çıktı bakalım yarın tekrar test yapıcaklar bende sabırsızlıkla bekliyorum acab bu defa nasıl çıkıcak diye..
nazlıcığım ne güzel yazmışsın biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdir-i ilahi...aynen katılıyorum sana canım ve bir sorun var bence bir yerlerde bunuda çözmek bize kalıyor, bu kadar yaşadıklarımız şanssızlık olamaz...
ÇOK SEVİNDİM CNM YAAA AMAN İİŞ OLSUN BULANTISI FLN VARMIYMIŞ HAVALAR ÇOK SICK DİKKAT ETSİN TANSİYON FLN BOL SIVI TÜKETSİN BENDE SENİ ÖPÜYORUM KOCAMAN SENDE İİ BAK KENDİNE CNM ARTIK KESİN KARARLIYIM GENETİK VE SPERM ANALİZİNDEN SONRA HİSTERESKOPİ YAPIRABİLİRİM ÇIKACAĞIM YOLA BAŞLAMAK İSTEMİYORUM CNM YAAA İŞTE BU TESTLERİ DE DÜŞÜNMEYE BAŞALADIĞIMDA YAPTIRICAM SONRA ÇIKICAK SONUCA GÖRE DEVAM EDİCEM CNM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanİNŞ SENDE EN KISA ZAMANDA TESTLERİNİ YAPTIRIP BEBEİŞİNE KAVUŞURSUN CNM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ALLAH KİMSEYİ EKSİK BIRAKMASIN SONUÇTA HEPİMİZ İNSANIZ ACİZİZ VE MUHTACIZ UMUDUMUZ OLMADAN YAŞAYAMAYIZ HEP HAYAL KURARAK UMUT EDEREK YAŞIYORUZ BİZİ BUNLAR AYAKTA TUTUYOR boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmileslm kızlar
asnil hepinize slm söledi şuanda gaye iiyiiiiiii
bende öpüorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?