Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın kızlar, çiçeğim asnil neden girmiyor nete...merak ediyoruz onu sende olmasan haber alamıyacağız ondan...umut kaynagımız şimdi o bizim...

TUALINA ASNıL DÜN MSN DEN YAZMIŞ BANA NEDEN BURAYAGELMEDıĞıNı BıLMıYORUM AMA HER FIRSATTA SENı VE YAĞMURGÜL Ü SORUYOR ÇOK SLM SÖYLEDı HAMıLE KALIRSA BANADA HBR VERıN DEDı KENDıSı ŞUAN ÇOK ııMıŞ HERŞEY YOLUNDAYMIŞ

günaydın kızlar

yasemin canım sende biliosun bazı döenmlerde kk dan uzak kalmak iyi geliooo
iyi şeyler yanında kötü hikayeler okuyup üzülüoruz
asnil bi süre o yüzden gelmicek
ben size haber getiririm canım

ÇıÇEKCııııııM GÜZEL ıNSAN SÖLE BAKEN NE EDıYON GI EPEYDıR GELMEDıN MERAK ETTıM TESTLERı YAPTIRDINMI GENETıK SONUÇ GELDıMı BAKEEEEM opuyorumnanaktan

haklısın çiçeğim ...aman iyi olsunda asnilciğim varsın gelmesin....çok selamımı söyle canım asnile ...:)) posta kuşu oldun sende :))

günaydın fıstıklarıııım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize güzel sağlıklı ve huzur dolu bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile5

buarada asnil nasıl haberlerini bekliyorum.

baktım şöyle ama buara yok topikte .çiçekcim yakalarsan selam söyle
güzel haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan.

opuyorumnanaktancanlarım hepiniz için duacıyım lütfen güzelbir haber varsa
paylaşın.topiğe yazamasamda eminolun okuyorum sık sıkopuyorumnanaktan

slm fıstıklaaaaar

nazlım iyiyim datlum daha genetik çıkmadı 2 hafataya çıkar die bekliorum canım
heemen haber vercem canım

yasmin slm ını sölerim bitanem senideözledim kıssssss

ablam senide öpüorum bolbooool:D

günaydın kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nerdesiniz siz yaaaa.herkes nereye kaybolmuş?
bende ben yokken birikmiştiğr oku oku bitmez demiştim.
merak adiyorum neler yapıyorsunuz,asnilcim ne durumda

:gitme: BEN ÇOK KÖTÜYÜM KIZLAR AYLARDIR GEÇMEYEN KAHVERENGı AKINTIM ŞıMDı ÇAMUR GıBı ESKıDEN DAMLA DAMLA GELıYORDU ŞıMDı ÇOK YOĞUN HATTA LAVOBOYA GıTTıĞıMDE PIHTI PIHTI PARÇALAR HALıNDE GELıYOR 3 KERE DOKA GıTTıM BıŞı YOK ıLTıHAP DıYıP GÖNDERDıLER NE ıLAÇ FAYDA ETTı NEDE AZALMA OLDU BEN KÜRTAJ OLALAI 5 AY OLDU AMA GEÇMEDı DÜN EŞıM BıLE SANKı TıSKıNDı GıBı GELDı BANA ÇOOOOOOOOK KÖTÜYÜM YAAAA BIKTIM BIKTIM KABUSUM OLDU BU AKINTI YAAA CıNSEL HAYATIMI BıLE ETKıLEMEYE BAŞLADI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…