Ya o zmn ben Önce genetİĞİ sonrada sperm testİ nerde yapıylıyor arkadaŞlar ya aslında bİde ben bu son gebelİĞİ bİrazda kendİme baĞlıyorum gebelİĞİ henÜz dÜŞÜnmÜyordum eŞİm bİrden kaza eserİ yaptı Çok korktum sonra devamı geldİ tabİ en bİr keresİnde eŞİm Çok İstemİŞtİ bende hemen kalkıp dul aldım adetİm yaklaŞmıŞtı ÇÜnkÜ bu zmana kadar tuttuysa tutmuŞtur zaten dedİm sonrada kalkıp duŞ aldım sonra hamİle olduĞumu ÖĞrendİm ve erken gebelİk geÇ dÖllenme Çıktı o zn dedİm allahım İnŞ boŞ deĞİldİr yİne ÇÜnkÜ geÇ dÖllenme eĞer o gÜn olduysa ben hemen kalkınca Çocu dıŞarı Çıktı ve halİyle İÇerİde saĞlıksız kalıp dÖlleme Şansı arttı
CNM SANADA GÜNÜYDIN NASILSIN mirmirmirmirgünaydın hepinize kızlar, hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum hepimize...
CNM ABLACIIIM İİYİM SEN NASILSIN NELER YAPIYORSUN HERŞEY YOLUNDAMI ?opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktandünya tatlısı nasılsın iyisn değilmi fıstığım kocamn mucuxxxxxxxxx sana
CNM ABLACIIIM İİYİM SEN NASILSIN NELER YAPIYORSUN HERŞEY YOLUNDAMI ?opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
CNMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİN TATLIM BURASIDA BİZİM TOPİCkaydirigubbakcemile5kısss sen ne geziyon burda bakemmm..........:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?