Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNM SANADA GÜNÜYDIN NASILSIN mirmirmirmir
CNMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİN TATLIM BURASIDA BİZİM TOPİCkaydirigubbakcemile5
AMA ARTIKIN 2 YERİM VAR BİRİ VAZGEÇEMEDİĞİM SİZLER BİDE BURASI ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM VAR BURDA TIPKI SİZLER GİBİ ÇOK TATLISINIZ YAAAA :icecream:
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız .buara çok yoğunum giremiyorum.
amaaaa güzel haberi aldım tabiii:dance:
asnilcim allah yardımcın olsun canım mutlu bir sonla noktalanır inşllh.
hepinizi çoook seviyorum kızlar kendinize iyi bakın olumunekankayizsmile
CNM GEBELİK BÖLÜMÜNDE KAN PIHTILAŞMASI PAYLAŞIM ALANI GERÇEKTEN ÇOK SICAK İNSANLAR VAR BİSLER GİBİ TIPKI EPEY BİLGİ EDİNDİM ORDA ÇOK MORAL OLUYO HEP BİZİM GİBİLER VAR GEL CNM bayanssulusmilekızlar çok güzel bi haber dimi bende çok sevindim gerçekteen
bu arada nazlı diğer topikten arkidişlerin gelmiş
nerdeymiş o topik geri kalmiiiim![]()
GÜNAYDIN ABLAM İİ OLDUĞUNA BİLMEK YETER BİSE ARADA GEL AMA BÖYLE SÜPRİZLER YAAPPPPPPPPopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız .buara çok yoğunum giremiyorum.
amaaaa güzel haberi aldım tabiii:dance:
asnilcim allah yardımcın olsun canım mutlu bir sonla noktalanır inşllh.
hepinizi çoook seviyorum kızlar kendinize iyi bakın olumunekankayizsmile
seni takip edince burda buldum tatlım... burdada baya kaynatıyosunuz anlaşılan... allah muhabbetinizi artırsın...
EWET BİR KADIN İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM UMARIM YAŞAMAZSIN SEN BİZİM GİBİ ABLANA GELİNCE EĞER SOSYAL GÜVENCESİ VARSA DEVLET HASTANELERİ BU TESTLERİ YAPIYOR 8 10 TANE DÜŞÜK KESİNLİKLE BİR SORUN OLDUĞUNUN KANITIDIR BENCE AMA NE OLDUĞUNU ANCAK DOKTORLAR SÖYLEYEBİLİR EĞER SOSOYAL GÜVENCESİ YOKSA YEŞİL KART ÇIKARTMALI VE MUTLAKA TEDAVİ OLMADAN TEKRAR BEBEK DÜŞÜNMEMELİ TANIDIĞINIZA İLETİRSİNİZ EN KISA ZAMANDA BİR DOKTORA GÖRÜNMELİ ZAMAN BİZLRİN ALEYHİNE İŞLİYOR a.smerhabalar ya ne kötü hamile kalipta dusuk yapmak ben henuz hamile kalmadim ama dusunmesi bile kotu gerci hamile kalmamda zor..neyse ben kendim icin degilde bi tanidigim abla var devamli hamile kaliyoo ve bebegii dusuyoo 8-10 oldu sanirim..bir suru test isimleri yazmissinizz onlarin durumuda pek iyii degill sizde nedendirr yaa uzucu bi durumm bi kadin icinn..
günaydın kızlar , hepinize hayırlı cumalar...rabbim bu mübarek gün hürmetine gönlümüzün muratlarını versin inşallah...nihayet hafta sonu geldi...bu hafta bitmeyecek sandım, çok yorgunum çoook...