• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

selam kızlar...asnilciğimin adına çok sevindim maşllah meleğimize....kucağına almak nasip olur inşallah canım arkadaşım....

kızlar çok güzel bi haber dimi bende çok sevindim gerçekteen

bu arada nazlı diğer topikten arkidişlerin gelmiş
nerdeymiş o topik geri kalmiiiim :D

günaydın canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız .buara çok yoğunum giremiyorum.
amaaaa güzel haberi aldım tabiii:dance:
asnilcim allah yardımcın olsun canım mutlu bir sonla noktalanır inşllh.:emir_bebek:

hepinizi çoook seviyorum kızlar kendinize iyi bakın olumunekankayizsmile

asnilcim allah yardımcın olsun canım mutlu bir sonla noktalanır inşllh.:emir_bebek:

canım ablam benim...bizde seni çok seviyoruz, çok yorma kendini sen bize daha çok lazımsın tecrübelerin ve sevginle...öpüyorum seni...

kızlar çok güzel bi haber dimi bende çok sevindim gerçekteen

bu arada nazlı diğer topikten arkidişlerin gelmiş

nerdeymiş o topik geri kalmiiiim :D
CNM GEBELİK BÖLÜMÜNDE KAN PIHTILAŞMASI PAYLAŞIM ALANI GERÇEKTEN ÇOK SICAK İNSANLAR VAR BİSLER GİBİ TIPKI EPEY BİLGİ EDİNDİM ORDA ÇOK MORAL OLUYO HEP BİZİM GİBİLER VAR GEL CNM bayanssulusmile

GÜNAYDIN ABLAM İİ OLDUĞUNA BİLMEK YETER BİSE ARADA GEL AMA BÖYLE SÜPRİZLER YAAPPPPPPPPopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günsydın.canlarım

yaw burası çoooooook ıssızlaştı artıkın kismeler girmes oldu nüçün ? ...... yaw merak ediyos herhalde eskiden şen şakraktı şimdi herkes bir köşeye çekildi
bugün sitem günüm herhalde...................

nazlıcım artıkım yaz geldi topikler sessizleşmeye başlar :D:D

hoş bende bugün temizlik varda genelde gezmeye başladım kaydirigubbakcemile4

merhabalar ya ne kötü hamile kalipta dusuk yapmak ben henuz hamile kalmadim ama dusunmesi bile kotu gerci hamile kalmamda zor..neyse ben kendim icin degilde bi tanidigim abla var devamli hamile kaliyoo ve bebegii dusuyoo 8-10 oldu sanirim..bir suru test isimleri yazmissinizz onlarin durumuda pek iyii degill sizde nedendirr yaa uzucu bi durumm bi kadin icinn..

merhabalar ya ne kötü hamile kalipta dusuk yapmak ben henuz hamile kalmadim ama dusunmesi bile kotu gerci hamile kalmamda zor..neyse ben kendim icin degilde bi tanidigim abla var devamli hamile kaliyoo ve bebegii dusuyoo 8-10 oldu sanirim..bir suru test isimleri yazmissinizz onlarin durumuda pek iyii degill sizde nedendirr yaa uzucu bi durumm bi kadin icinn..
EWET BİR KADIN İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM UMARIM YAŞAMAZSIN SEN BİZİM GİBİ ABLANA GELİNCE EĞER SOSYAL GÜVENCESİ VARSA DEVLET HASTANELERİ BU TESTLERİ YAPIYOR 8 10 TANE DÜŞÜK KESİNLİKLE BİR SORUN OLDUĞUNUN KANITIDIR BENCE AMA NE OLDUĞUNU ANCAK DOKTORLAR SÖYLEYEBİLİR EĞER SOSOYAL GÜVENCESİ YOKSA YEŞİL KART ÇIKARTMALI VE MUTLAKA TEDAVİ OLMADAN TEKRAR BEBEK DÜŞÜNMEMELİ TANIDIĞINIZA İLETİRSİNİZ EN KISA ZAMANDA BİR DOKTORA GÖRÜNMELİ ZAMAN BİZLRİN ALEYHİNE İŞLİYOR a.s

günaydın kızlar , hepinize hayırlı cumalar...rabbim bu mübarek gün hürmetine gönlümüzün muratlarını versin inşallah...nihayet hafta sonu geldi...bu hafta bitmeyecek sandım, çok yorgunum çoook...

günaydın kızlar , hepinize hayırlı cumalar...rabbim bu mübarek gün hürmetine gönlümüzün muratlarını versin inşallah...nihayet hafta sonu geldi...bu hafta bitmeyecek sandım, çok yorgunum çoook...

CNM AYNEN YAAA BENDE ÇOK YORGUNUM BİRAN ÖNCE YARIN GELSİN İSTİYORUM BU ARADA YENİ ŞİRKET SAHİPLERİMİZ BİRAZDAN TOPLANTI YAPICAK BİZİMLE BAKALIM ÇALIŞTIRACAKLAR MI ? YOKSA POPOMUZU TEKMEYİ KOYUCAKLAR 10 DA BAŞLAYACAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ...vereliniortak

günaydın kızlar hayırlı cumalar

benim için hafat sonu yorucu olcak
arkadaşımın düğünü var yarın
aynı zmanda düğüne beraber gittikğimiz bi arkadaşım ve eşi bizde kalacaklar yarın ve pazar günü onları ağırlıcaz
bana kolay gelsin diorum :D:D:D:

çiçeğim sana iyi eğlenceler ve kolay gelsin canım benim...
nazlıcığım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...

Back