destegin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım kaderdaşım benim, bende çok şaşırdım biliyormusun hisleerim karmakarışık bazen unutuyorum bile :))) belrti falan dersen hiçbir belirti yok canım bende sadece kasıklarıma arada sancı atıyor birde biraz gögüslerim hassas o kadar , iştahımda falan hiç fark yok bugun 4+6 olaması lazım doktorun değişiyle yarın 5 haftalık olacak. dün ilk ignemizi olduk vurarken agrımıyor ama igne vucuda sıvıyı koyunca yanma yapıyor bayagı sonra oda senin bildigin gibi 3 dakka sorna falan geçiyor , benimde ilk hemşire var komşumuz o vurdu bir iki gün daha o vurcak sonra kardeşimin eşi vuracak gelincigimiz yani:))) henüz annemlere bile söylemedim riskli oldugu için canım 10 gün sonrası çok önemli sonuçta herşeye hazır olmalıyım bunun bilincindeyim en azından bu sefer. daha önce hiç kalp atımı duymamıştık biz biliyormusun canım ondan bu sefer daha umutluyum ya heyecanda yapıyor. 0,4lük dedigin igneden vuruluyorum birde 150lik sabahları aspirin içiyorum böyle devam etcez dedi doktor. sen kaçlık igne oluyordun canım.
sende sakın umudunu kaybetme olurmu canım ikimizinde bebişi olacak biliyorum belki bu ssefer yada başka sefer ama olacak:))
çok öpüyorum seni canım kendini üzme cankuşum