Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

her zaman yanındayım canım her konuda..bizi ancak bizler anlıyoruz aynı acıları yaşayan biliyor asnilciğim...evet kalp atımını alınca söylersin canım...buğün 2. hamiş haberi güne çok güzel başladım yaa...umutla doldum inan....

haklısın canım desteginizi benim üzerimden hiç eksik etmeyin, Allahın izniylen birde kalp atımını alırsam dahada bir umut vericem sizlere:))) çok şaşkınım şu an diger hamile haberi kimin
darısı sizlerin başına canım

diğer haberde buradan yani kk dan bir arkadaşın...güzel haberlerini bekliyorum asnilciğim...

heee heyyyyt keyfim yerine geldi
zaten biliodum nilgünüüüm
senin haberini okumak için girdim
tam tahmin ettiğim gibi

bence ilk yapman gereken elinden geldiği kadar dinlenmek
lekelenmelerini takip et
dinlenme ile geçioo

iğneden çok korkan biri olarak alışmıştım
göbekten vurulamıodum
hep koldan yaptım bi süre sonra bacağa geçecektim
kısmet olmadı

ilk gün bi hemşireden yardım aldık
eşime vuaracağı yeri gösterdi
kas olması lazım.kolun üstinden 4 parmak genişliğinde aşağıya
dirseğinde 4 parmak genişliğinde yukarı yani ortaya gelio
90 derece tutacak iğneyi gerisi kolay
ilk korktuk ama sora lıştık
azcık ağrıo ama katlanıosun
hergün aynı saatte olmasına dikkat edeceksin
çünkü 1 günlük sulandırıo kanı

iğne de cleaxn dir muhtemelen
allah benden aldı ama senin bebişne ömür versin
sağlık versin sanada bol şifa

aklına gelen bişi olursa sor
bende aklıma geldikçe yazarım

yasmin
canım benim dediğin gibi araştırma içerisindeyim
dediklerini aynen uygulucam
artık benimde aklıma yatıo
ilk etapta bebişin genetik testini bekliorum sora başlıcam
histereskopi iilk işim
allah yardımcımız olsun

bide morfolojiyi merak ediorum
sayı ve hız yeterliki gebelik oluo ama problemli olmasını morfolojiye bağlıorum
daha yaptırmadık ama araştırdığım kadarıyla
morfoloji yapısı ve şekli demekmiş
sperm 2 başlı,2 kuyruklu,bozuk şekilli vs...
gibi değişik şekillerde olursa morfoloji düşük çıkıomuş

eee böle bi sperm döllüyo ama sağlıksız embriyo oluşuo
çokta mantıklı gellio bana
bakalım nereye ulaşacam bu bilgilerle
bide düşük morfolojiye çözüm var mı aceba
onu merakediorum

nilgünüüüüüüüüüüüüüüüm tekrar tekrar hayırlı olsun
zorlu bi süreç yaşadıüğını biliorum ama yanındayız
her zamaaaaaaaaaaaaaan
kocaman öpüorum
güzel anneeeeeeee adayımız

tebrikler asnilcim.Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride göstersin bu sefer.bol bol dinlen kendini yorma.Rabbim bana ve benim gibi bebek özlemi çeken herkese nasip etsin inşallah evladı.kimseye aratmasın...adetimin 4. günü bugün.kürtajdan sonra ilk kez dün hormon testleri yaptırdı dr.herşey normal.bakalım hayırlısı inşallah bu ay verir Rabbim bebişimizi.

opuyorumnanaktan :teytey: :teselli: opuyorumnanaktan
ya sanki bu haberi bilmiş gibi girdim topiğe.
hadi ablacım yolun açık olsun inşllh.:Saruboceq:

hadi kızlaaar hepinize allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
umarım yakında hepinize nasip olur.
hamileyken etrafınızda hamile birilerinin olması işinizi
kolaylaştırıyor emin olun.ozaman neduruyorsunuz kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTTTTTTTTTT BBE ıŞTE BU DÜNDEN BERı GıRMEYE ÇALIŞIYORUM OLMUYOR SıTEDE SORUN VARDA GALıBA AMA ıÇıME DOĞMUŞTU CNM HEMEN ıŞTEN 10 GÜNLÜK RAPOR ALIP EVDE YATMAYA BAŞLIYORSUN DOKTOR DıNLEM DEMıŞBAKA BENıMDE ÖYLEYDı 10 RAPAR ALDIM YATTIM SONRA GEÇMıŞ Tı AYAKYATKEN HAYATTA GEÇMEZ CNM ıNŞ KALP ATIŞLARINIDA DUYUCAZ HEP OLUMLU DÜŞÜN CNM BUNU BıRAZDA PSıKOLOJıYLEDE ıLGıSı VAR NE DÜŞÜNÜRSEN O ÇIKIYOR HEP OLUMLU DÜŞÜN ACABALARLA YAŞAMA KENDıNı FAZLA DıNLEME GÖĞÜSLERıNE BAKMA AKINTIYIDA GıDıP GELıP KONTROL ETME SANKı HABERıN YOKMUŞ SADECE RAHATSIZ OLDUĞUN ıÇıN DıNLENıYORMUŞSUN GıBı DÜŞÜN OK CNM ÇOKKKKKKKKKKKK SEVıNDıM YAAAA BAK GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR KıSTTEN KORKARKEN HAMıLE ÇIKTIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

GÜNAYDIN HEPıNıZE O ZMN HAYDıN KISLAR BU SEFERKı HALAY ASNıL ıÇıN HOPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ASNıL KUZUUUUUUUUUUUUU AMAN CNM SAKIN SAKIN SAKIN HAA lmaz:OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOK RAPOR AL YAT EVDE STRESTEN FELAN UZAK DUR CNM CNM SIIIIIIIIIIIIIIN YAAAA HADı KISLAR COSTURUN TOPıĞı YOKMU ARTIRAN SIRADAKıLER RRRRRRRRRRRRRRRR BU ARADA BENDE PAZARTESıYE RANDEVU ALDIM BAŞKA DOKTORA GıDıCEM eyvahedigeldismile

CNM TABİKİ HAKLISIN AMA ZATEN GEBELİĞE NEGEL BİR DURUM OLUCAK KADAR BÜYÜK BİŞİ OLSA RAHİMDE HİÇ TUTUNAMAZKİ SANA HİÇ KALAMAZSIN DEMEKKİ SENDEKİ SEPTUM O KADARDA BÜYÜK DEĞİL YOKSA KALBİNİN DURMAYLA SEPTUMUN İLİGİSİ OLDUUNU DÜŞÜNMÜYORUM SADECE BEN SENDE GENETİKTEN KORKUYORUM EĞER ONDADA SORUN ÇIKMAZSA BÜYÜK BİR İHTİMALLE İĞNE DOZACI AZ GELDİ YADA EŞİNİN SPERM KALİTES İDÜŞÜKDE OLAABLİR ŞUNUDA UNUTMA CNM ÇOĞU ZMN HER NE KADAR ANNE BABA DA GENEK SORUN OLMASADA YUMURTA VE SPERM BİRLEŞİRKEN KALİTESİZLERİ DENK GELEBİLİR BUNUN GARANTİSİNİ KİMSE EREMEZ AMA SEN ZATEN TÜP BEBEK ARTI PGT YLE BU SORUNU AŞIYORSUN O YÜZDEN BENDE ARTIK BİRAZ DİNLELN KENDİNE KENDİNE VE EŞİNE ZAMAN AYIR SONRADA ALLAHIN İZNİYLE TÜPÇÜYE GİDERSİNİZ HER YENİ BİR ARAŞTIRMA YENİ SORUNLAR DOĞURUYOR AMA BİR O KADARDA YIRRATIYOR ZATEN ÇOK ŞÜKÜR KALIYORSUN SADECE KALBİ DURUYOR BUNUDA TÜPTE AŞICAKSIN RABBİMİN İZNİYLE DAHA YIPRATMA KENDİNİ GÜZELİM ŞİMDİ YAZIN TADINI ÇIKAR DİNLENMEYE BAK opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sende biran önce doktora git gülüm , iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim dün egneye başladık biliyormusun canım, biraz canım yandı ama bana umutta oldu doktor hem igne dedi hemde aspirine devam dedi . umarım kalp atışınıda duycam:)))

destegin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım kaderdaşım benim, bende çok şaşırdım biliyormusun hisleerim karmakarışık bazen unutuyorum bile :))) belrti falan dersen hiçbir belirti yok canım bende sadece kasıklarıma arada sancı atıyor birde biraz gögüslerim hassas o kadar , iştahımda falan hiç fark yok bugun 4+6 olaması lazım doktorun değişiyle yarın 5 haftalık olacak. dün ilk ignemizi olduk vurarken agrımıyor ama igne vucuda sıvıyı koyunca yanma yapıyor bayagı sonra oda senin bildigin gibi 3 dakka sorna falan geçiyor , benimde ilk hemşire var komşumuz o vurdu bir iki gün daha o vurcak sonra kardeşimin eşi vuracak gelincigimiz yani:))) henüz annemlere bile söylemedim riskli oldugu için canım 10 gün sonrası çok önemli sonuçta herşeye hazır olmalıyım bunun bilincindeyim en azından bu sefer. daha önce hiç kalp atımı duymamıştık biz biliyormusun canım ondan bu sefer daha umutluyum ya heyecanda yapıyor. 0,4lük dedigin igneden vuruluyorum birde 150lik sabahları aspirin içiyorum böyle devam etcez dedi doktor. sen kaçlık igne oluyordun canım.

sende sakın umudunu kaybetme olurmu canım ikimizinde bebişi olacak biliyorum belki bu ssefer yada başka sefer ama olacak:))
çok öpüyorum seni canım kendini üzme cankuşum

çok sagol canım iyi dileklerin için umarım seninde en kısa zamanda yeniden bebek umudun olur benim gibi, Allahım isteyen herkese saglı bebekler versin:Saruboceq:

canım benimde eşimin genetiğinde sorun yok
histereskoipye gelince bende bi sorun olcağını düşünmüorum varsada dediğin gibi küçük bişeydir
ama histereskopi olmanında bi tedavi şekliymiş zaten
tekrarlayan düşüklerde bi daha gebe kalmadan önce yapılması gereken bi tedaviymiş.tüp yada normal olması fark etmio
bu durumda yasemin sağlam adımlarla ilerlemiş oluo.aklında bulunsun canım

ayrıca kalbi atmayan ve kalbi atsada ilk 3 ayda kalbi duran bebişler
%90 üzerinde genetik sorunu olan bebekler oluomuş
her zman dediğim gibi ailede genetik sorun olmasada embriyo sağlıksız oluşabilio
buda tekrarlayan düşükler arttıkça olma olasılığı arıyooo

ben artık denemem gerektiği kadar denedim ve verileri kanıtladım
sizlerde umarım benim yaşadığım olmaz çünkü yinede şansınız var die düşünüorum
ama benim artık yok canım (normal yolla)
dualarım artık sizler için allahtan hayırlısı bitanem

BİTANECİĞİM BENİM
BELİRTİLERİN ZMANLA AARTACAK
KİMSELERE SÖLEMEMEN İYİ OLMUŞ
HEM SENİNDE KAFAN RAHAT EDER
BİZDE AİLEMİZE B,LE SÖLEMEK İSTEMEDİK AMA AKINTIMDAN DOLAYI YATMAM GEREKTİ BİLİOSUN.

CANIM BEN 0,3 LÜK KULLANIODUM BİDE CORASPİN ALIODUM
CANIM SENDE HETEROZİGOTTUN GALİBA
İĞNE DOZUNA HİÇ TAKILMA
HETEROZİİGOTLARDA SADECE CORASPİNLE DOĞUMA KADAR GİDENLER VAR
İĞNE BİLE VURULMADAN
ÇÜNKÜ KADINLARIN %40 HETEROZİGOT OLDUĞUNU BİLMEDEN DOĞUM YAPIOLARMIŞ

BİZİM BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKSIZ OLDUKLARINDAN KAYBETTİK BUNA İNAN
Bİ BAKIMA ŞANSLIYIZ ASLINDA
KESİNLİKLE İĞNE DOZAŞINDAN OLMADIĞINI BİLİORUM CANIM
ÇÜNKÜ DİĞER BEBEKLERİMDEDE HETEROZİGOTTUM AMA KALBİNİN DURMA SEBEBİ HETEROZİGOT DİE ÇIKMADI.
BİZ İĞNELERİ ÖNLEM OLARAK VURULUYORUZ
AMA HOMOZİGOTLARDA DOZAŞ ÇOK ÖNEMLİ

O YÜZDEN SENİN İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DUA EDİORUM BEBĞİN UMARIM SAĞLIKLA GELİR
KALBİNİ TEMİZ TUT BELİRTİLERE,İĞNE DOZUNA,HATTA BEBEĞİN BÜYÜKLÜĞÜNE BİLE TAKILMA
ELİNİ KARNINA KOY BOL BOL DUA ET
SEV BEBEĞİMİZİ

günaydın hepinize kader arkadaşlarım hepimiz için hayırlı bir hafta olsun, yeni umutlar yeni haberler ve tüm güzellikler bizimle olsun...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…