çok sagol canım darısı senin başına gülüm, dualarınıza ihtiyacım var moralinize ihtiyacım var bu sefer kap atımını almak saglıklı bir şekilde geliştigini görmek istiyorum canım , bugun yavaş çalışcam yarında oturuyoruz zaten öglene kadar işte pazarda evde dinelnirim. daha anenmlere bile söylemedim canım kalpatımınıalıp öyle söylücem
her zaman yanındayım canım her konuda..bizi ancak bizler anlıyoruz aynı acıları yaşayan biliyor asnilciğim...evet kalp atımını alınca söylersin canım...buğün 2. hamiş haberi güne çok güzel başladım yaa...umutla doldum inan....
haklısın canım desteginizi benim üzerimden hiç eksik etmeyin, Allahın izniylen birde kalp atımını alırsam dahada bir umut vericem sizlere:))) çok şaşkınım şu an diger hamile haberi kimin
darısı sizlerin başına canım
yaseminim canım doktor hamilesin dedi:)) ama korkuyorum ignelre başlıcaz bugun 10 gün sonra kalp atımı almamız lazım dedi dua arkadaşım bana ve bebegime saglıklı olsun
en kısa zamanda umarım seninde bebegin olur güülüm okdar şaşkınımki
CNM TABİKİ HAKLISIN AMA ZATEN GEBELİĞE NEGEL BİR DURUM OLUCAK KADAR BÜYÜK BİŞİ OLSA RAHİMDE HİÇ TUTUNAMAZKİ SANA HİÇ KALAMAZSIN DEMEKKİ SENDEKİ SEPTUM O KADARDA BÜYÜK DEĞİL YOKSA KALBİNİN DURMAYLA SEPTUMUN İLİGİSİ OLDUUNU DÜŞÜNMÜYORUM SADECE BEN SENDE GENETİKTEN KORKUYORUM EĞER ONDADA SORUN ÇIKMAZSA BÜYÜK BİR İHTİMALLE İĞNE DOZACI AZ GELDİ YADA EŞİNİN SPERM KALİTES İDÜŞÜKDE OLAABLİR ŞUNUDA UNUTMA CNM ÇOĞU ZMN HER NE KADAR ANNE BABA DA GENEK SORUN OLMASADA YUMURTA VE SPERM BİRLEŞİRKEN KALİTESİZLERİ DENK GELEBİLİR BUNUN GARANTİSİNİ KİMSE EREMEZ AMA SEN ZATEN TÜP BEBEK ARTI PGT YLE BU SORUNU AŞIYORSUN O YÜZDEN BENDE ARTIK BİRAZ DİNLELN KENDİNE KENDİNE VE EŞİNE ZAMAN AYIR SONRADA ALLAHIN İZNİYLE TÜPÇÜYE GİDERSİNİZ HER YENİ BİR ARAŞTIRMA YENİ SORUNLAR DOĞURUYOR AMA BİR O KADARDA YIRRATIYOR ZATEN ÇOK ŞÜKÜR KALIYORSUN SADECE KALBİ DURUYOR BUNUDA TÜPTE AŞICAKSIN RABBİMİN İZNİYLE DAHA YIPRATMA KENDİNİ GÜZELİM ŞİMDİ YAZIN TADINI ÇIKAR DİNLENMEYE BAK opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannilgünüüüüüüüüüüüüüüüm tekrar tekrar hayırlı olsun
zorlu bi süreç yaşadıüğını biliorum ama yanındayız
her zamaaaaaaaaaaaaaan
kocaman öpüorum
güzel anneeeeeeee adayımız
ASNİL KUZUUUUUUUUUUUUU AMAN CNM SAKIN SAKIN SAKIN HAAlmaz:OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOK RAPOR AL YAT EVDE STRESTEN FELAN UZAK DUR CNM CNM SIIIIIIIIIIIIIIN YAAAA HADİ KISLAR COSTURUN TOPİĞİ YOKMU ARTIRAN SIRADAKİLER RRRRRRRRRRRRRRRR BU ARADA BENDE PAZARTESİYE RANDEVU ALDIM BAŞKA DOKTORA GİDİCEM eyvahedigeldismile
destegin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım kaderdaşım benim, bende çok şaşırdım biliyormusun hisleerim karmakarışık bazen unutuyorum bile :))) belrti falan dersen hiçbir belirti yok canım bende sadece kasıklarıma arada sancı atıyor birde biraz gögüslerim hassas o kadar , iştahımda falan hiç fark yok bugun 4+6 olaması lazım doktorun değişiyle yarın 5 haftalık olacak. dün ilk ignemizi olduk vurarken agrımıyor ama igne vucuda sıvıyı koyunca yanma yapıyor bayagı sonra oda senin bildigin gibi 3 dakka sorna falan geçiyor , benimde ilk hemşire var komşumuz o vurdu bir iki gün daha o vurcak sonra kardeşimin eşi vuracak gelincigimiz yani:))) henüz annemlere bile söylemedim riskli oldugu için canım 10 gün sonrası çok önemli sonuçta herşeye hazır olmalıyım bunun bilincindeyim en azından bu sefer. daha önce hiç kalp atımı duymamıştık biz biliyormusun canım ondan bu sefer daha umutluyum ya heyecanda yapıyor. 0,4lük dedigin igneden vuruluyorum birde 150lik sabahları aspirin içiyorum böyle devam etcez dedi doktor. sen kaçlık igne oluyordun canım.heee heyyyyt keyfim yerine geldi
zaten biliodum nilgünüüüm
senin haberini okumak için girdim
tam tahmin ettiğim gibi
bence ilk yapman gereken elinden geldiği kadar dinlenmek
lekelenmelerini takip et
dinlenme ile geçioo
iğneden çok korkan biri olarak alışmıştım
göbekten vurulamıodum
hep koldan yaptım bi süre sonra bacağa geçecektim
kısmet olmadı
ilk gün bi hemşireden yardım aldık
eşime vuaracağı yeri gösterdi
kas olması lazım.kolun üstinden 4 parmak genişliğinde aşağıya
dirseğinde 4 parmak genişliğinde yukarı yani ortaya gelio
90 derece tutacak iğneyi gerisi kolay
ilk korktuk ama sora lıştık
azcık ağrıo ama katlanıosun
hergün aynı saatte olmasına dikkat edeceksin
çünkü 1 günlük sulandırıo kanı
iğne de cleaxn dir muhtemelen
allah benden aldı ama senin bebişne ömür versin
sağlık versin sanada bol şifa
aklına gelen bişi olursa sor
bende aklıma geldikçe yazarım
tebrikler asnilcim.Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride göstersin bu sefer.bol bol dinlen kendini yorma.Rabbim bana ve benim gibi bebek özlemi çeken herkese nasip etsin inşallah evladı.kimseye aratmasın...adetimin 4. günü bugün.kürtajdan sonra ilk kez dün hormon testleri yaptırdı dr.herşey normal.bakalım hayırlısı inşallah bu ay verir Rabbim bebişimizi.
opuyorumnanaktan :teytey: :teselli: opuyorumnanaktan
ya sanki bu haberi bilmiş gibi girdim topiğe.
hadi ablacım yolun açık olsun inşllh.:Saruboceq:
çok sagol ablam inşallah desteginizle bende başarıcam:))) ignelre başladık ablacım çok heyecanlıyım:kedi:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: a.s. a.s. a.s.
cnm tabiki haklısın ama zaten gebeliğe negel bir durum olucak kadar büyük bişi olsa rahimde hiç tutunamazki sana hiç kalamazsın demekki sendeki septum o kadarda büyük değil yoksa kalbinin durmayla septumun iligisi olduunu düşünmüyorum sadece ben sende genetikten korkuyorum eğer ondada sorun çıkmazsa büyük bir ihtimalle iğne dozacı az geldi yada eşinin sperm kalites idüşükde olaablir şunuda unutma cnm çoğu zmn her ne kadar anne baba da genek sorun olmasada yumurta ve sperm birleşirken kalitesizleri denk gelebilir bunun garantisini kimse eremez ama sen zaten tüp bebek artı pgt yle bu sorunu aşıyorsun o yüzden bende artık biraz dinleln kendine kendine ve eşine zaman ayır sonrada allahın izniyle tüpçüye gidersiniz her yeni bir araştırma yeni sorunlar doğuruyor ama bir o kadarda yırratıyor zaten çok şükür kalıyorsun sadece kalbi duruyor bunuda tüpte aşıcaksın rabbimin izniyle daha yıpratma kendini güzelim şimdi yazın tadını çıkar dinlenmeye bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
destegin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım kaderdaşım benim, bende çok şaşırdım biliyormusun hisleerim karmakarışık bazen unutuyorum bile :))) belrti falan dersen hiçbir belirti yok canım bende sadece kasıklarıma arada sancı atıyor birde biraz gögüslerim hassas o kadar , iştahımda falan hiç fark yok bugun 4+6 olaması lazım doktorun değişiyle yarın 5 haftalık olacak. dün ilk ignemizi olduk vurarken agrımıyor ama igne vucuda sıvıyı koyunca yanma yapıyor bayagı sonra oda senin bildigin gibi 3 dakka sorna falan geçiyor , benimde ilk hemşire var komşumuz o vurdu bir iki gün daha o vurcak sonra kardeşimin eşi vuracak gelincigimiz yani:))) henüz annemlere bile söylemedim riskli oldugu için canım 10 gün sonrası çok önemli sonuçta herşeye hazır olmalıyım bunun bilincindeyim en azından bu sefer. daha önce hiç kalp atımı duymamıştık biz biliyormusun canım ondan bu sefer daha umutluyum ya heyecanda yapıyor. 0,4lük dedigin igneden vuruluyorum birde 150lik sabahları aspirin içiyorum böyle devam etcez dedi doktor. sen kaçlık igne oluyordun canım.
sende sakın umudunu kaybetme olurmu canım ikimizinde bebişi olacak biliyorum belki bu ssefer yada başka sefer ama olacak:))
çok öpüyorum seni canım kendini üzme cankuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?