• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

nazlım sanada teşkkür ederim canuuuuuuuuuuuuuuum
inşlalaaaah sizlerdende en güzel haberleri alırız
allhım nasip etsin tez zmanda
:ecrin_bebek:AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:emir_bebek:SEN İKİ CANSIN ETTİĞİN DUALAR KABUL OLUR İNŞ CNM RABBİM SENİDE BEBEĞİNİDE KORUSUN Şeniz

daha gelmedi canım , ama hamişimde diyemem belki geç gelir erkenden havaya girmek istemiyorum bu haftada beklicem eger gelmezse test yapacagım , midem agrıyor birde yanlış anlamayın bulantı falan değil:) bildiginiz mide agrısı

asıl benim hamile kalınca başlıcak zorluklar igneye ne zaman başlıcaz , doktor koşuşturması kalp atımını alacakmıyızzzzzz offfffff kine offfffff
ama maşşallah nazar degmesin cicegime herşey yolunda:nazar:
:CüvCüv:AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY CNM YA İNŞ VARDIR HADİ BU AYDA TOPİĞİMİZDEN BİR TANE DAHA ÇIKSIN :emir_bebek:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenÇOK HEYECANLANDIM ŞİMDİ YAAA

nazlıcım aslında bu sorunu bende yaşadım düşüklerden sonra.
kolay değil bünyede şaşırıyor neyapıcanı.
hem bu düzensizlik doğum sonunda bile devam etti.zamanla geçiyor.
bence sıkma canını bu işiçin günlük petler çok iyi oluyor.en azından dışarda
rahat ediyorsun ,denemediysen tavsiye ederim. yerimseniben

daha gelmedi canım , ama hamişimde diyemem belki geç gelir erkenden havaya girmek istemiyorum bu haftada beklicem eger gelmezse test yapacagım , midem agrıyor birde yanlış anlamayın bulantı falan değil:) bildiginiz mide agrısı

asıl benim hamile kalınca başlıcak zorluklar igneye ne zaman başlıcaz , doktor koşuşturması kalp atımını alacakmıyızzzzzz offfffff kine offfffff
ama maşşallah nazar degmesin cicegime herşey yolunda:nazar:

hadi hayırlısı canım sağlıklı bir doğumla noktalanacak
bir hamilelik başlar inşllh.tatilde yapamıycan amaaa kaydirigubbakcemile3
olsun artık seneye 3 kişi gidersiniz artık yerimseniben

ŞenizASNıL ASNıL ASNıLASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL ASNıL OLMADIM HADı BEKLıYORUZ NERDESıNNNNNNNNNNNNNNNNN CADI sositososito

nazlıcım aslında bu sorunu bende yaşadım düşüklerden sonra.
kolay değil bünyede şaşırıyor neyapıcanı.
hem bu düzensizlik doğum sonunda bile devam etti.zamanla geçiyor.
bence sıkma canını bu işiçin günlük petler çok iyi oluyor.en azından dışarda
rahat ediyorsun ,denemediysen tavsiye ederim. yerimseniben
:utangac:ABLACIIIM SEN NORMALMİ SEZERYANMI YAPMIŞTIN BİLDİĞİM KADARIYLA NORMAL DOĞUMDA ADETLER ÇOK DÜZENLİ OLUYORMUŞ DÜZENLİ DEĞİLSEDE DÜZENE GİRİYORMUŞ O KONULARDA ÇOK SAĞLIKLIYMIŞ :ecrin_bebek:

:utangac:ABLACIIIM SEN NORMALMİ SEZERYANMI YAPMIŞTIN BİLDİĞİM KADARIYLA NORMAL DOĞUMDA ADETLER ÇOK DÜZENLİ OLUYORMUŞ DÜZENLİ DEĞİLSEDE DÜZENE GİRİYORMUŞ O KONULARDA ÇOK SAĞLIKLIYMIŞ :ecrin_bebek:[/QUOTE

ben normal doğum yaptım ablacım.
şimdi olsa yine tercihim normalden yana olur.
evet sanırım benim doğumdan kısa süre sonra düzelmişti.
tabiki herşeyin normali iyi zorunluluk dişında eniyisi bu.

merhabalar ben kimyasal gebelik yaşadım.kimyasal gebelikten sonra hamile kaln var mı:?
cnm tabiki kalırsın neden kalamayasınki o sadece o gebeliğe ait sağlıksız ve kalitesi düşük meni ve yumurta bileşeninde olmuş tekrar tabiki kalırsınn ama bu şekilde kafana takarsan biraz zaman alır rahat olman lazım cnm :içelim:

canım benim yaaaa yirim ben seni emiiiiiiiii
nilgün inanamıorum gerçekten ilk defa bu hafataya kadar geldik
cuma günüde iyi haberle gelirsem daha da rahatlıcam
tabi sonuna kadar hiç bir şeyin garantisi yok ama bizim için mucize
allahım yaşatsın tüm isiyenlere
ilk defa hamile kalmışım gibi gururlu ve mutluyum özellikle bu hafta
umarım yarım kalmaz

senin adına çok seviniyorum canım banada nasıl bir umut oluyorsun biliyormusun canım, sakın sitres yapayım deme bebegim çok iyi benim de hep içinden onada umut ver olurmu
bakalım bizde o güneleri görecekmiyiz bende hiç kalp atımı alamadım hiç o zamana kadar gelemedim canım şimdi adetimin üzerinden 3 gün geçti ama test bile yapamıyorum korkudan hafta sonu yapacagım eger o zamana kadar gelmezse tabi:)) sende merak etme cuma günü güzel haberler alacaksın canımcım kuzukulagımdan da bana selamlar getirecek annesi:)))

hadi hayırlısı canım sağlıklı bir doğumla noktalanacak
bir hamilelik başlar inşllh.tatilde yapamıycan amaaa kaydirigubbakcemile3
olsun artık seneye 3 kişi gidersiniz artık yerimseniben
inşallah canım ya ablacım saglıkla bir gelsinde bebişim tatili seneyede yaparım ben hiç sorun degil . bilmiyorum erkende test yapmak istemiyorum hevesi kırılıyor insanın o zaman.

ŞenizASNİL ASNİL ASNİLASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL ASNİL OLMADIM HADİ BEKLİYORUZ NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNN CADI sositososito

burdayım canımcım sen ne yapıyorsun he de bakem sakın sitres yapma doktora git biran önce halolmaacak birşey değil seninki gülüm, bende pazar gününe kadar olmazsam eger pazartesi yada pz yaparım test

malesef kızlar gitti bebeğim bıraktı yine beni
bugün göğüslerim az ağrıo die
doktora gittik
yine durmuş kalbi
sizede umut olamadım
kötüyüm hemde çok

canım çook üzüldüm geçmiş olsun.bende bebeğimi aynı şekilde kaybettim.topiği takip ediyorum.gerçekten büyük umut olmuştun bize.2.defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama pes etmek yok.inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder.vardır bir vakti zamanı ne diyebilirizki verende Allah alanda.elimizden hiç birşey gelmiyorki.sağlığını düşün fazla üzme kendini.herşeyin hayırlısı.hayat işte....

son çare tüp bebekmi?sağlıklı kromozomları seçtikleri için kalp durmasını engelleyebiliyorlarmı acaba.+pgt ne demek?bu durumunda çok soru sordum kusura bakma canım.

malesef kızlar gitti bebeğim bıraktı yine beni
bugün göğüslerim az ağrıo die
doktora gittik
yine durmuş kalbi
sizede umut olamadım
kötüyüm hemde çok
CNM LÜTFWN ŞAKA DEEE:1shok: İNANAMIYORUM YAAA NE OLURSUN ÜZÜLME BENİM İİ KALPLİ MELEĞİM YETERKİ SANA BİŞİ OLMASIN NE DİCEĞİMİ BİLEMİYORUM AMA SEN HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİSİN :çok üzgünüm:CNM SAKIN ÜZÜLME LÜTFEN MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER BENDE 3 KEZ YAŞADIĞIM İÇİN ÇOK İİ ANLIYORUM VE ACINI TAHMİN EDİYORUM ACIN ACIMIZDIR SAKIN ÜZÜLME NE OLUR senağlama

canım nazlım benim
bu sefer çok ümitliydik
ama kısmet

pgt= tüp bebek yaptırırken embriyo oluşuo ya
oluşan embriyoları inceliolar canım
sağlıklı olanları yerleştiriolar
sonuçta bebeklerimizin kalbi sağlıksız olduğu için duruyo yada hiç kalbi atmıos

:1no2:cnm benim ya ne dedi tam olarak anlabilirmin acaba bu durumda acını hatırlatmak istemem ğere canın yanıcaksa anlatma ama sen ii ol :gitme:burda kocaaaaaaaman bi aşlen var seni seven arkadaşların var eşin var hepsi senin yanında yanındayız :teselli:sonuna kadar yeterki pes etme yeterki isyan etme hep hayırlısını iste yaradandan cnmmmmmmmmmm :Saruboceq: beterin korusun ALLAH c.c. :çok üzgünüm:

şuan gerçekten jkafamdan aşağı kaynar sular boşaldı:teselli:o kadar kötü oldumki ya bu doktorlar neden hep işi şansa bırakıyorlar direkt deseler ya tüpe gidin diye sonra bizi üzüyorlar bizizm canımız yanıyooo:sm_confused:

Back