yerimsenibenASNİL CNM HADİ SIRA SENDE ARTIK
BEKLİYORUZ ARTIK KIRMIZILARI GÖRDÜNMÜ BAK DEKİ SENİ İSTEMİYORUM SAKIN GELME NE BÖREK YAPARIM NEDE KEKkaydirigubbakcemile3 MİSAFİR AĞIRLIYAMAM DEsempatiksalakcinniÇALIŞIYORUZ AYOL ŞURDA DEEEEE:hulya:
nasılsın nazlım gerçi şükür keyfin yerinde gibi allah daim etsin.
artık asnil den sonrada seni bekleriz yani opuyorumnanaktan
merhaba ablacım nasılsın , piknigi nerde yaptınız abla kemalpaşa tarafında bizim komşularda gitmişler:)) biz amcamlardaydık kuzenin nişanı yüzünden aman nişanladık bitti onuda sitres yaptı bende yok sorun çıkar falan diye hepimiz diken üstündeydik :)) atlatık ama mideme vurdu benim bugun midem agrıyor delincek gibi
bende kimyasal gebelik yaşadım şubatta çok kanamam oldu ve 1 nisanda hastalandım ama şu ana 3 gün geçti inşallah hamileyimdir.............
inşallah her şeyin hayırlısı bende pko da var ve şuan korkuyorum umarım polikistik olmamıştır 3 gün gecikmem yada umarım hamile kalmışımdır
hoşgeldin canım nasılsın bakalım, özledim seni cadı yerin nasıl belli oluyor valla meraktan öldüm :) bebeşimiz iyi demekki keyfi orda yerinde kuzunun:)) sitres yapma sakın olurmu bitanem bak zaman ne çabul geçiyor tatlım 11 haftalık olmuş kuzu yakında kuzuluktan çıkar valla senin bebiş :))) koca kuzu olur:sm_cool:
Benİm hala kahverengİ akıntılarım devam edİyoryaaaaa offffffff neden bÖle oluyo bİ anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?