banane babane bende gelicem yahuuuuu aaaa sıkıldım hep istanbul istanbul değişiklik olur izmir gibi güzel memleket missssssss temiz hava deniz kum sahilsositosositoyerimseniben bahane yumurtalıklar şahaneeeeee:lepi:lülülülülülüasnil yarın bizim piknikvar kemalpaşada
sende gel hihoyyyt
istanbul yakın olsa nazlıyıda çağırıcam ama
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
asnil yarın bizim piknikvar kemalpaşada
sende gel hihoyyyt
istanbul yakın olsa nazlıyıda çağırıcam ama
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
:asigim:a.s.a.s.a.s.:asigim::1hug::dance: BİRİ BENİ DURDURSUN
çok teşekkür ederim ablacım teklifin için , benim kuzenimin nişanı var evde olacak gerci ama yinede ona yardıma gitmem lazım sen bol bol eglennnnn havada çok güzel valla tadinı çıkarmaya bak ablacım bir dahaki sefere inşallah birlikte gideriz
halen işlerim hafiflemedi kafamı kaşıyacak vaktim yok:)
durdurcam seni şimdi aaaaakaydirigubbakcemile3 durma kız oyna valla keşke sende burda olsaydın izmirin havasıda ortamıda çok güzel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
banane babane bende gelicem yahuuuuu aaaa sıkıldım hep istanbul istanbul değişiklik olur izmir gibi güzel memleket missssssss temiz hava deniz kum sahilsositosositoyerimseniben bahane yumurtalıklar şahaneeeeee:lepi:lülülülülülü
İSTANBULDA GÜZELDİR SİZDE BURAYA GİLEN O ZMN YAAAAAAAAAAAAAAA HELEKİ AKŞAMLARI O BOĞAZ MANZARASINA DOYAMAZSINIZopuyorumnanaktan
ŞenizAYYYY VARYA İZMİRDE OLSAYDIM NE GÜZEL ORTAK BİR YERDE 3 ÇÜMÜZDE BULUŞURDUK GEZMELERE GİDERDİK kaydirigubbakcemileDAHA YAKIN OLURDUK TÜÜÜÜÜHHHHH ACEBA ŞİRKET KAPANINCA İZMİREMİ TAŞINSAM SAMSUN YERİNE olumunekankayizsmile
bilmiyorumkismileYAHU KIZLAR BU SİTEDE BİZDEN BAŞKA PIHTILAŞMA SORUNA YAŞAYAN YOK HERHALDE BAKSANIZA KİMSE YAZMIYOR HEO BİZ BİZEYİZ DAHA GÜZEL TABİKİDE
ŞenizÇOK ŞEKERSİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNalkisalkisalkis:sm_cool:gel kıs çok seviniriz hihoyyyt
HAYDİN HALA YAAAAAAAA:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?