• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

varya birdaha arabaya spor ayakkabı koyucam.ağlamak üzereyim:1no2:

topuklularla çarşımı gezilir kaydirigubbakcemile4
oooofff ayaklarım çok acıyor.sanırım erkenden eve kaçıcam.
senağlama

kıyamam sana ablacım, benimde gecen yaz öyle olmuştu valla eve yaklaşınca yalınayak oldum:))) bir hafta ayaklarım agrıdı. ama çarşıda şimdi çok güzeldir he benim masa arkadaşımda bahçeli evlerde oturuyor:))) ya o çarşıda sagıkaga dönercisi varya aklıma geldi şimdi offffffff ne güzek yapıyor:)))

nazlıııııııııııı napyorsun kızzzzzz valla ben yogunluktan size zaman ayıramıyorum bugunlerde artık kusura bakma kuşummmopuyorumnanaktan
dur senle bir halay çekemde öyle gidem:teytey:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız nazlı,asnil, çiçeğim ,yağmurgül umarım herşey yolundadır....yeni bir gelişmesi olan var mıııııııııııı?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız nazlı,asnil, çiçeğim ,yağmurgül umarım herşey yolundadır....yeni bir gelişmesi olan var mıııııııııııı?
a.s. günaydıııııııııııııııııııııııııın akide şekerim bizde bir gelişme yok çiçek annesinde dinleniyor nete giremiyor geçen hafataya iidir inş onun içinde herşey yolundadır sen nasılsın başladınmı çalışmalara bakemmmm:hulya:

günaydın canım valla bizde bir değişiklik yok senden haber ver bize çiçekciminde maşallah hamileligi iyi gidiyor, bizde işte herzamanki gibiyiz :))) aman boşver canım bebek falan takma bak hava ne güzel git gez toz sitres at bak o zaman faha kolay gelecek bebek:))

kıslar evime geldim tabi sizlede kavuştuk artık
ösledim hepinizi
bulantılar azaldı kızlar
ama feci mide yanmaları başladı yediklerimi artık çıkarmıorum ama acayip rahatsız edioo
hafif şeyler bile bi süre sora ağır geliooo
bu hafta kont var bakalım ne olcak

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
iyibir hafta olsun inşllh hepimize.

benim piknik süperdi.allahtan hava çok güzeldi :dance:
çok güzel geçti.hepinize kocaman öpücükler .kaydirigubbakcemile5

ösledim hepinizi
bulantılar azaldı kızlar
ama feci mide yanmaları başladı yediklerimi artık çıkarmıorum ama acayip rahatsız edioo

hoçgeldin ablacım bizde seni özledik.
bu belirtileri daha öncede yaşadınmı çiçekcim.
çünki güzel belirtiler bunlar.alkisalkisalkis

hoçgeldin ablacım bizde seni özledik.
bu belirtileri daha öncede yaşadınmı çiçekcim.
çünki güzel belirtiler bunlar.alkisalkisalkis

hoşbulduk ablam
bu belirtilerin hiç birini daha önce yaşamadım
ilk defa 11. haftayı gördük :D
inşallaah yaşıyodur
cuma günü kontrol var çok heycanlıyım

hoşbulduk ablam
bu belirtilerin hiç birini daha önce yaşamadım
ilk defa 11. haftayı gördük :D
inşallaah yaşıyodur
cuma günü kontrol var çok heycanlıyım

çok iyi ozaman.zaten bu belirtiler
hamileliğin güzel gittiğine işaret.
cumayı sabırsızlıkla bekliycem mutlaka haber ver canım.yerimseniben

ösledim hepinizi
bulantılar azaldı kızlar

hoşgeldin canım nasılsın bakalım, özledim seni cadı yerin nasıl belli oluyor valla meraktan öldüm :) bebeşimiz iyi demekki keyfi orda yerinde kuzunun:)) sitres yapma sakın olurmu bitanem bak zaman ne çabul geçiyor tatlım 11 haftalık olmuş kuzu yakında kuzuluktan çıkar valla senin bebiş :))) koca kuzu olur:sm_cool:

ÇıÇEEEEEEEEEEEEEEEEK HOŞ GELDıN CADI ANNESıNıN KUZUSUDA ııMıŞ OHHHH NE GÜSEL HABERLER ALIYORUM YAAAA SÜPERRR:emir_bebek:BU BELıRKıLER ıı GıTTıĞıNE ıŞARET MERAK ETME CANOopuyorumnanaktan

ABLAM NE GÜZEL ıı ENERJı TOPLAMIŞSINDIR SEN BÜTÜN STRESıNıDE ORADA BIRAKIP GELMıŞSıNDıR NE GÜSEEEEEEL kaydirigubbakcemile2

yerimsenibenASNıL CNM HADı SIRA SENDE ARTIK
BEKLıYORUZ ARTIK KIRMIZILARI GÖRDÜNMÜ BAK DEKı SENı ıSTEMıYORUM SAKIN GELME NE BÖREK YAPARIM NEDE KEKkaydirigubbakcemile3 MıSAFıR AĞIRLIYAMAM DEsempatiksalakcinniÇALIŞIYORUZ AYOL ŞURDA DEEEEE:hulya:

nasılsın nazlım gerçi şükür keyfin yerinde gibi allah daim etsin.

artık asnil den sonrada seni bekleriz yani opuyorumnanaktan

nasılsın nazlım gerçi şükür keyfin yerinde gibi allah daim etsin.

artık asnil den sonrada seni bekleriz yani opuyorumnanaktan
bayanssulusmileABLAM BANA DAHA ÇOK VAR YAA DAHA ADETLERİM BİLE DÜZENE GİRMEDİ KOLAY DEĞİL 3 DÜŞÜK SONUÇTA O YÜZDEN 2 YILI GEÇTİM AMA BİR YILI KESİN BULUR :emir_bebek:GERÇİ ALLAHIN TAKDİRİ İLAHİSİ İNŞ RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER ZAMAN ŞUANDA OLMASINI ÇOK İSTERDİM KÜÇÜK YAŞTA ANNE OLMK GÜSEL OLURDU AMA ŞANSIMI 3 KERE DENEDİM ARTIK KISMET SENEYE RABBİMDE İZİN VERİRSE TABİeyvahedigeldismile

Back