olumunekankayizsmile AH BE ABLACIM ÇIKARSAYDIN AYAKKABILARIhihoyyytvarya birdaha arabaya spor ayakkabı koyucam.ağlamak üzereyim:1no2:
topuklularla çarşımı gezilir
oooofff ayaklarım çok acıyor.sanırım erkenden eve kaçıcam.
senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olumunekankayizsmile AH BE ABLACIM ÇIKARSAYDIN AYAKKABILARIhihoyyytvarya birdaha arabaya spor ayakkabı koyucam.ağlamak üzereyim:1no2:
senağlama
varya birdaha arabaya spor ayakkabı koyucam.ağlamak üzereyim:1no2:
senağlama
a.s. günaydıııııııııııııııııııııııııın akide şekerim bizde bir gelişme yok çiçek annesinde dinleniyor nete giremiyor geçen hafataya iidir inş onun içinde herşey yolundadır sen nasılsın başladınmı çalışmalara bakemmmm:hulya:günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız nazlı,asnil, çiçeğim ,yağmurgül umarım herşey yolundadır....yeni bir gelişmesi olan var mıııııııııııı?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız nazlı,asnil, çiçeğim ,yağmurgül umarım herşey yolundadır....yeni bir gelişmesi olan var mıııııııııııı?
kıslar evime geldim tabi sizlede kavuştuk artık
ösledim hepinizi
bulantılar azaldı kızlar
ama feci mide yanmaları başladı yediklerimi artık çıkarmıorum ama acayip rahatsız edioo
hafif şeyler bile bi süre sora ağır geliooo
bu hafta kont var bakalım ne olcak
hoçgeldin ablacım bizde seni özledik.
bu belirtileri daha öncede yaşadınmı çiçekcim.
çünki güzel belirtiler bunlar.alkisalkisalkis
hoşbulduk ablam
bu belirtilerin hiç birini daha önce yaşamadım
ilk defa 11. haftayı gördük
inşallaah yaşıyodur
cuma günü kontrol var çok heycanlıyım
kıslar evime geldim tabi sizlede kavuştuk artık
ösledim hepinizi
bulantılar azaldı kızlar
ama feci mide yanmaları başladı yediklerimi artık çıkarmıorum ama acayip rahatsız edioo
hafif şeyler bile bi süre sora ağır geliooo
bu hafta kont var bakalım ne olcak
bayanssulusmileABLAM BANA DAHA ÇOK VAR YAA DAHA ADETLERİM BİLE DÜZENE GİRMEDİ KOLAY DEĞİL 3 DÜŞÜK SONUÇTA O YÜZDEN 2 YILI GEÇTİM AMA BİR YILI KESİN BULURnasılsın nazlım gerçi şükür keyfin yerinde gibi allah daim etsin.
artık asnil den sonrada seni bekleriz yani opuyorumnanaktan