http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=153401 bak bakalım bilgisayarımda sadece bu resnler vardı
seni de gördüm asnil....
kızla ya bide siz bana arkadaşlık gönderin size zahmet
dilay seninkiler farklıymışta su kesesi olayı nasıl oluo canım
onun pıhtılaşma ile alakası yok bide
bide tansiyon aletinden nasıl anlaşılıo onuda anatsana
kızla ya bide siz bana arkadaşlık gönderin size zahmet
dilay seninkiler farklıymışta su kesesi olayı nasıl oluo canım
onun pıhtılaşma ile alakası yok bide
bide tansiyon aletinden nasıl anlaşılıo onuda anatsana
Valla dilayım nazlının fikriydi bende nasıl konulur bilmiyordum banada o söyledi :) ne yapıyorsun bu arada nasılsın canım keyifler nasıl
CNM TANIMIYORUM YA AMA TANIŞIRIZ SORUN DEĞİL ÇOK ŞEKER BİRİNE BENZİYO YADA AYYYY YOKSA BENMİ UNUTTUM O BENİ TANIYORDA:kedi:nazlı canım baktım fotolarına
vala tam sevddiğim kapalılardansın çok hoşuma gidio senin gibi
bayıldım kız
bide tosti sana yorum yapmış onunla hengi topikten tanışıosunuz
DloŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hadİ sende albÜm yap kendİne senİde gÖrelİm kıssss
keyfim şimdilik yerinde bol bol geziyorum enerji topluyorum kendimi yavaştan mayıs için hazırlıyorum...
inan bana ben nasıl nerden konuluyor onu bile bilmiyorum teknoloji özürlüyüm... sadece girip yazıyorum o kadar asnil gibi açık biriyim ama ...
çiçek anlatsana nasıl gidiyor gebelik çok merak ediyorum seni ....sana tansiyon aletinden nasıl olduğunu söylemeyeceğim çünkü benim gibi yapmanı istemiyorum. herşeyi kendi haline bırakmalısın. ben abartmıştım artıkkafanı karıştırma boşver..
bencede bahsetme canım şimdi neme lazım bizde takarız ilerde kafaya :))) keşke sanada söylemeselerdi ama bak şimdiki hamileliginde öyle şeylere takmayacaksın tamamı canım
CNM YA KIYAMAM SANA BENDE SENİN GİBİYİM ASLINDA HEP OTOBÜSTE GİDERKEN HAFİF SALLANSAM AY BİŞİ OLUCAK BEBEĞİME AHFİFİ Bİ YUKARI UZANSAM AMAN BİŞİ OLUCAK HER WC YE GİDİŞİMDE AMAN AKINTIM KOYU OLMUŞ AMAN AÇIK OLMUŞ VE NEDENDİR BİLMEDİĞİM HER SEFERİNDE KENDİMİ BİR STRES İÇİNDE KIRILGANLIK İÇİNDE BULUYORDUM EN SONUNCUSUNDA EŞİM WC Yİ TEMİZLEMEME YARDIM ETMEDİ DİYE YARIM SAAT HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIĞIMI BİLİRİM ATRIK ARABAYA BİNMEYE KORKUYORDUM EN UFAK Bİ SALLANTIDA BİŞİ OLUCAK DİYE ANAM MİLLETE BAKIYORUM ATLIYO ZIPLIYO MERDİVENLERİ 3 ER 5 ER ÇIKIYOR VALLA BELKİDE BÖLE YAPARAK KENDİ SONUMUZU HAZIRLADIKinşallahhhhhhhhhh ya ben çok endişeleniyorum hamile kalınca bunu bir türlü yenemiyorum bu sonuncu düşüğümde sürekli telkin ediyordum kendimi ama içimdeki sese yinede yenik düşüyordum şimdi yine aynı şeyleri yapmayacağım diyorum ama biliyorum ki birşekilde o düşünceler beni bulacak ister istemez.. zaten bu sefer psikolgla beraber hareket edeceğiz.. artık benimki takıntı boyutunda sürekli olumsuz olayları yaşamak beni bu hale getirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?