Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

GÜnaydın kızlar hepİmİzİn cuması mÜbarek olsun bol dualı geÇsİn İnŞ.

günaydın nazlım seninde cuman mübarek olsun.
demek bugün çalışan tek ben değilim.
kolaygelsin.
opuyorumnanaktan

nerelerdesin çiçeğim insan bi haber verir nasıl gidiyor diyeeelmaz:
herşey yolunda gidiyor değilmi.
hadi allah mutlu sonla bitirsin inşallah ablacım.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkesin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlu olsuna.s.

Sen takılma çiçekcim biz merak ediyoruzya sende hiç uğramıyorsun ondan biraz kırıldık ama olsun bebeğin ve sen sağlıklı ol yeter cnm çok sevindim adına inş

Cnm bu arada senın pıhtılaŞma test sonucunu yazabılırmısın bıze nasıldı benımkı mthfr ler heterezıgot faktÖr v normal dı

nazlıcım kek benimde ilgimi çekti
fantayı hangi aşamada koycaz
CNM FANTAYI ŞEKERLE YUMURTAYI İYİCE ÇIRPTIKTAN SONRA SIVIYAĞ FANTA LİMON SUYUNU KOYUYORUZ BİRAZ DAHA ÇIRPTIKTAN SONRADA UN LİMON KABUĞU RENDESİ VANİLİN VE KABARTMA TOZUNU KOYUYORUZ SONRA ONLARI KARIŞTIRIP 150 DERECELİK FIRINDA 20 DK PİŞİRİYORUZ KALIBIN İYİY YAĞLANMASI ÇOK ÖNEMLİ VE YUMURTANIN İİ KÖPÜRMESİ BUNLAR KEKİN PÜF NOKTALARI:içelim:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkesin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlu olsuna.s.
23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemileAHHHHHH AHHHH KEŞKE ÇOCUK OLSAM EKEMK ELDEN SU GÖLDEN DERDİN YOKKKKK TASAN YOKKK OHHHHH NE RAHATTTTTŞenizASNİL ÇALIŞMIYOR GALİBA GİRMEDİĞİNE GÖRE OHHH YAT KIZ YAT DİNLEN :jeyyar:

geldim ablacım geldim :kedi:
şimdilik herşey yolunda allah devamınıda getirir inşallah
mutlu sonu hayal etmeye başladık umarım yarım kalmaz

Cnm bu arada senİn pıhtılaŞma test sonucunu yazabİlİrmİsİn bİze nasıldı benİmkİ mthfr ler heterezİgot faktÖr v normal dİ

canım affettinis mi Şeniz
asnil bilio öbür tarafta bile vakit geçiremiorum

nese benim de heterozigot
ama mthfr den 2 tane varya benim 677 olan ı heterozigot
sadece bi tanesi yani
factor v senin gibi temiz
canım ya heterozigot hiçte önemli diilmiş
genelde coraspin bile yetrmiş
bi çok kadındada olurmuş ama bilmezlermiş bile onu takma bence
ama iğneleride kullanmak lazım önlem olarak

dilaycım sen kaç kaftalık kaybetmiştin bebişi
ben haftalar ilerledikçe rahatlıyacağıma tırsıom yaa kızla bunu nasıl aşacam bilmiorum

dilaycım sen kaç kaftalık kaybetmiştin bebişi
ben haftalar ilerledikçe rahatlıyacağıma tırsıom yaa kızla bunu nasıl aşacam bilmiorum
SAKIN CNM BÖLE YAPMA STRER ASLINDA EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ VE BENİM GENELDE 3 HAMİLELİĞİMDE ACAYİP STRESLİ SİNİRLİ ÜZÜNTÜLÜ GEÇTİ HİÇ RAHAT OLAMADIM KAHRETSİN O YÜZDEN EĞER 4 YÜ DÜŞÜNÜRSEM KESİNLİKLE HERŞEYDEN UZAAK OLUCAM MEMLEKETE GİDİCEM YILLIK İZNE ÇIKICAM 15 GÜN ZATEN O SIRADADA 7 8 HAFTALIK OLUR BİRAZ DAHA İİ TUTUNUR O YÜZDEN EĞER BULUNDUĞUN ORTAMDA STRESLİYSEN ŞAYET HEMEN ORDAN UZAKLAŞ CNM GEREKİRSE TATİLE ÇIK BAK BAHARDA GELDİ MEMLETİMİZİN YAYLALARI KÖYLERİ NE GÜZELDİR ŞİMDİ TÜRLÜ TÜRLÜ ÇİÇELER BÖCÜKLER HORMONSUZ TAZECİK MEYVE SEBZELER CNM EN İİ SİNİ SEN BİLİRSİN AMA SONUÇTA ŞU 3 AY MUTLU OLDUĞUN YERDE OL HATTA BOL BOL GÜNEŞLEN ÇOK İİ GELİCEKTİR BEBİŞEDE SANADA BEN HİÇ KALP ATIŞI DUYMADIM KENDİMDE HİÇ BEBEK GÖRMEDİM KESEMDE O YÜZDEN SEN BÖLE ANALATINCA DAHA HEYECANLANIYORUM BU ARADA ŞUNUDA UNUTMA EĞER BİR BEBEĞİN KALBİ ATIYOPRSA O BEBEĞİN DÜŞME RİSKİ YÜZDE 5 LERE KADAR DÜŞÜYOR TABİKİ YİNEDE TAKDİR YARADANDAN AMA AYRICA SENİN BEBEİŞ ÇOK ŞANSLI BAK YAZLA AYLARINA GELDİ HAMİLELİĞİN BOL BOL ÇEŞİT ÇEŞ,T MEYVE SEBZE YİYECEKSİN DAHA VİTAMİNLİ OLACAK KIŞIN DOĞUM DAHA İİ BENCE YAZIN O SICAKTA EVE TIKILMAK ÇOK KÖTÜ KIŞIN ZATEN ÇIKAMIYORSUN HEM YAZA KADARDA EMEKLEMEYE BAŞLAR AL GİT HER YERE MİDENİN BULAMASI BENCE ÇOK GÜZEL BELİRTİLER VARSA DEMEKKİ HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR MEMEİŞLER NE DURUMDA AĞRI SIZI VARMI:roflol::roflol::roflol:

kızzzzzzzz nazlımmmmm nerde bende işteyim gelir gelmezde hazır bürodayken işleri toparlayayım dedim başladım evrak işi yapmaya en sevmedigim şey:))) bende sizlerdenim içimdeki çocuk bayram yapmak istiyor dedim ama izin vermediler vizdansızlarkaydirigubbakcemile3
sen en yapıyorsun kuzu iyimisin ne işlerlen meşgulsun , çiçek gelmiş görünce çok sevindim garibim zaten bulantılardan başını kaldıramıyormuş Allah yardımcısı olsun

ayyy nazlı bebegi görmüşler çok sevindim çiçek adına ve kendi adımada bizlere umut oluyor bunlar

melehat ablacım sendemi çalışıyorsun sanada kıyamam bari sana izin verselerdi kızını götürdün şenliklere ya heryer çıvıl cıvıl çocuklarala dolu canı çekiyor insanın he , çocuk olasım geldi...

migroslarda %50 oyuncaklarda indirimler var kız bizim iş yerinin karşısı migros gittik arkadaş ogluna birsürü oyuncak aldı çok güzller

bende merak ediyorum canım sen nereye koydun mesela canım ben sana nasıl bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…