CNM YA KIYAMAM SANA BENDE SENİN GİBİYİM ASLINDA HEP OTOBÜSTE GİDERKEN HAFİF SALLANSAM AY BİŞİ OLUCAK BEBEĞİME AHFİFİ Bİ YUKARI UZANSAM AMAN BİŞİ OLUCAK HER WC YE GİDİŞİMDE AMAN AKINTIM KOYU OLMUŞ AMAN AÇIK OLMUŞ VE NEDENDİR BİLMEDİĞİM HER SEFERİNDE KENDİMİ BİR STRES İÇİNDE KIRILGANLIK İÇİNDE BULUYORDUM EN SONUNCUSUNDA EŞİM WC Yİ TEMİZLEMEME YARDIM ETMEDİ DİYE YARIM SAAT HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIĞIMI BİLİRİM ATRIK ARABAYA BİNMEYE KORKUYORDUM EN UFAK Bİ SALLANTIDA BİŞİ OLUCAK DİYE ANAM MİLLETE BAKIYORUM ATLIYO ZIPLIYO MERDİVENLERİ 3 ER 5 ER ÇIKIYOR VALLA BELKİDE BÖLE YAPARAK KENDİ SONUMUZU HAZIRLADIK
lmaz:
cnm benim 3 düşüğüm oldu 2 si boştu biri kendiliğinden düştü hiç kese bile görünmedi yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı ama oda düşük düzeylinazlıcım senin kaç düşük oldu nasıl oldu anlatsana..
cnm benim 3 düşüğüm oldu 2 si boştu biri kendiliğinden düştü hiç kese bile görünmedi yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı ama oda düşük düzeyli
asnil beni seni yakalıyamadım ama kuşum
dilay keşke anlatsan nasıl ölçüldüğünü yaaa
böle de kafayı yiyorum bişi değişmio ki
çok fazla bulantı yaşamaya başladım
çıkarıorum aynı zamnda özellikle akşamları
bugün sabahtan beri çok yok o yüzden doktora dün gidip görmeme rağmen korkuyorum hemde çok
annem bakıodu bana.o gitti şimdi kayınvaldemdeyim.yemek yaparken mutfağa bile giremiorum
yemek yiyemiorum
patates haşlama yoğurt meyve ekmek arası peynir geciştiriorum bide kuruyemiş
tencere yemeği pilav vs... asla yiyemiorum
çiçeğim senin için herşey yolunda gidiyor şuan çok şükür demelisin sadece. aralıkta mı doğum?
kısaca tekrar anlatım
diğer hamilelilerimde hiç böle bişi yaşamadım bu ilk
herkes bu başka dio
ama bu kaybetme ve kalbinin durma korkusu başka canım
midem az bulandığı zman çıldırıos düşün
pazar günü çok güzel yemek yedim hiç midem bulanmadı
ama biz kendimizi acilde bulduk
kalbi durdu sandık düşün canım çok zor geçio çook
canım benim seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün bebeğin için bütün gerekli şeyleri yapıyorsun dinleniyorsun heparini kullanıyorsun sen elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun gerisi Allah'a kalmış. o yüzden rahat ol hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?