• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

CNM YA KIYAMAM SANA BENDE SENİN GİBİYİM ASLINDA HEP OTOBÜSTE GİDERKEN HAFİF SALLANSAM AY BİŞİ OLUCAK BEBEĞİME AHFİFİ Bİ YUKARI UZANSAM AMAN BİŞİ OLUCAK HER WC YE GİDİŞİMDE AMAN AKINTIM KOYU OLMUŞ AMAN AÇIK OLMUŞ VE NEDENDİR BİLMEDİĞİM HER SEFERİNDE KENDİMİ BİR STRES İÇİNDE KIRILGANLIK İÇİNDE BULUYORDUM EN SONUNCUSUNDA EŞİM WC Yİ TEMİZLEMEME YARDIM ETMEDİ DİYE YARIM SAAT HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIĞIMI BİLİRİM ATRIK ARABAYA BİNMEYE KORKUYORDUM EN UFAK Bİ SALLANTIDA BİŞİ OLUCAK DİYE ANAM MİLLETE BAKIYORUM ATLIYO ZIPLIYO MERDİVENLERİ 3 ER 5 ER ÇIKIYOR VALLA BELKİDE BÖLE YAPARAK KENDİ SONUMUZU HAZIRLADIK
:olmaz:

evet ya demek ki bir tek ben değilim çok üzülüyorum böyle yapınca ama kendimi engelleyemiyorum.

birde bu seferki gebelik benim için çok zor olacak rahimağzına dikiş atılacak heparin iğne kullanılacak bilmiyorum endişelenmemek için galiba olumlu bir neden yok gibi gözüküyor...

Bende engelleyemıyorum o yÜzden ıŞte hamıle kalınca (2 yıl sonra) hemen benı bu Şekılde yapan ortamlardan uzaklaŞıcam cnm mÜmkÜn olduĞunca stresten uzak ve hatta hamıle olduĞumu bıle unutturucak bıle tatılde olmak ıstıyorum yaaa nasıl bunu aŞıcaz bılmıyorum ama Çok haklıyız sonuÇta hıÇ ıı bıŞı yaŞamadıkkı bız hep zan altındaydık hamılelıklerımız Çok ıyıydıde bızmı pınpırıklendık ben ılkınde hıÇ takmıyordum ne zamankı kÜrtaj oldum ondan sonra baŞladım bÖle oldum helede Şımdı 4 yÜ dÜŞÜnsem ne stres yaparım o yÜzden 2 yıl bunu aŞana kadar yapmayacaĞım unutacaĞım hamılelıĞı

Benımde durum Çok karıŞık en ıyı hastaneye gıtmeyı dÜŞÜnÜyorum bızım burda medıcal park var orsı Çok gÜzel dÜŞÜnmeye baŞladıĞımda oraya gıdıcem

asnil beni seni yakalıyamadım ama kuşum :D

dilay keşke anlatsan nasıl ölçüldüğünü yaaa
böle de kafayı yiyorum bişi değişmio ki
çok fazla bulantı yaşamaya başladım
çıkarıorum aynı zamnda özellikle akşamları
bugün sabahtan beri çok yok o yüzden doktora dün gidip görmeme rağmen korkuyorum hemde çok

annem bakıodu bana.o gitti şimdi kayınvaldemdeyim.yemek yaparken mutfağa bile giremiorum
yemek yiyemiorum
patates haşlama yoğurt meyve ekmek arası peynir geciştiriorum bide kuruyemiş
tencere yemeği pilav vs... asla yiyemiorum

cnm benim 3 düşüğüm oldu 2 si boştu biri kendiliğinden düştü hiç kese bile görünmedi yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı ama oda düşük düzeyli

benimde 3 düşüğüm oldu ama benimkinin sebebi bulunamıyor sana heparin tavsiye ettiler mi? en azından nedenini biliyorsun benimki ne tutarsa hangisinde tutarsa hesabı..

bide gögüslerimi nazlı sormuştu
canım çok büyük ve acıolar
bende kendimce elliyerek acısı azldımı die sürekli bakarak kontrol edioruum

asnil beni seni yakalıyamadım ama kuşum :D

dilay keşke anlatsan nasıl ölçüldüğünü yaaa
böle de kafayı yiyorum bişi değişmio ki
çok fazla bulantı yaşamaya başladım
çıkarıorum aynı zamnda özellikle akşamları
bugün sabahtan beri çok yok o yüzden doktora dün gidip görmeme rağmen korkuyorum hemde çok

annem bakıodu bana.o gitti şimdi kayınvaldemdeyim.yemek yaparken mutfağa bile giremiorum
yemek yiyemiorum
patates haşlama yoğurt meyve ekmek arası peynir geciştiriorum bide kuruyemiş
tencere yemeği pilav vs... asla yiyemiorum

canım benim önceki gebeliklerinde de mide bulantın olmuşmuydu benim hiçççç bulanmadı bulanması iyi birşey biliyorsun değil mi? keşke benimde hamileyken bulansa bulantıda vücüt bebeği kabul etmeye çalışıyor o yüzden çok şanslısın bence...

dilaycım ne gerekiosa yapıp gerisini allaha bırakcan canım
öle düşünme lütfen
bu arada sen çalışmalara başladın mı

kısaca tekrar anlatım
diğer hamilelilerimde hiç böle bişi yaşamadım bu ilk
herkes bu başka dio
ama bu kaybetme ve kalbinin durma korkusu başka canım

midem az bulandığı zman çıldırıos düşün
pazar günü çok güzel yemek yedim hiç midem bulanmadı
ama biz kendimizi acilde bulduk
kalbi durdu sandık düşün canım çok zor geçio çook :(

çiçeğim senin için herşey yolunda gidiyor şuan çok şükür demelisin sadece. aralıkta mı doğum?

inşlaallah canım yaaa
her zman eşimde bende allahtan gelen şükürler olsun dioruz
kasımda canım
doktor bişi sölemedi ama
ileriye dönük hç bişi sölemedi oda bizim gibi aslında korkuo :D
sadece kont günü herşey yolundaysa şükür edios okadar
2 li testi ben sordum da söledi düşün
bu arada direk 3 lü yapalım dedi
ben 16. haftaya kadar dayanamam

kısaca tekrar anlatım
diğer hamilelilerimde hiç böle bişi yaşamadım bu ilk
herkes bu başka dio
ama bu kaybetme ve kalbinin durma korkusu başka canım

midem az bulandığı zman çıldırıos düşün
pazar günü çok güzel yemek yedim hiç midem bulanmadı
ama biz kendimizi acilde bulduk
kalbi durdu sandık düşün canım çok zor geçio çook :(

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün bebeğin için bütün gerekli şeyleri yapıyorsun dinleniyorsun heparini kullanıyorsun sen elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun gerisi Allah'a kalmış. o yüzden rahat ol hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..

[/B]
canım benim seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün bebeğin için bütün gerekli şeyleri yapıyorsun dinleniyorsun heparini kullanıyorsun sen elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun gerisi Allah'a kalmış. o yüzden rahat ol hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..

evet canım allah hepimizin yüzünü güldürsün
bisde 23 nisanda çocuklarımızı alıp eğlenceye götürelim inşalaaah

Back