Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

gördüm resmini canım albüm yapmışsın ordan gördüm senin profilini girdim ordan albumlerine baktım , yakışmışsınız allah bir yastıkta kocatsın :)) bende oraya koyayım bari

ıŞte ben kullanıcı profılınden albÜm oluŞturdum oranın adresını buraya yapıŞtırdım kızlar hadı beklıyoooooooooooooom

Aslıncım kullanıcı prıfılıne gır resımler ve albÜmler yerı var oradaya gır sol kÖŞede resım yÜkle dıyo oraya tıkla gÖzat kısmından bılgısayarındakı oraya yÜkle sonra adresı bıze gÖnder cnm cım Şımdı yemeĞe gıdıyorum gelınce bakıcam Çok merak edıyorum hepınızı hadı kızlar

teşekkür ederim canım ne yapayım bilgisayarımda başka ersim yoktu onlarıda takvim yapmak için taratmıştım yılbaşında :)) sende çok tatlısın canım eşinle birbirinize çok yakışıyorsunuz , çiçegiminde resmi var oda çok tatlı

çiçeginkide canım profilindeydi galiba ben ordan bakmıştım ama bayagı oldu bakalı kaldırmamışsa ordadır canım

aaaaah ah valla doğru nerde o günler.
evet herkes tatilde sanırım ama bizde çıkıcaz şimdi iki buçukta çıkın dendi şimdi.hihoyyyt yani sürpriz olduuu

geldim ablacım geldim :kedi:
şimdilik herşey yolunda allah devamınıda getirir inşallah
mutlu sonu hayal etmeye başladık umarım yarım kalmaz
amin ablacım amiiiin.inşallah hayallerin gerçek olur.opuyorumnanaktan

KIZLAR HADİ HERKES RESMİNİ KOYSUN BİRBİRİMİ GÖRELİM zemuszemus

benim var çoktandır hemen çekip koymuştum bakın bakalım ablcınız
düşündüğünüz gibimiiikaydirigubbakcemile3

nereye koycaz nazlıcım bilmiyorum ben ya profile falanmı :kedi:

sendemi çalışıyorsun canım :teselli:

Saol cnm ÇİÇeĞİnkİ nerde cnm bende bakayım

iyi aklına geldi valla bende bi bakayım size yerimseniben

nazlıcım çok tatlısın canım
özellikle kırmızılı resminde çok şeker çıkmışsın.bayanssulusmile

asnilcim sende çok şekersin inanın ikinizide sanki
daha önce görmüş gibi hiç yabancılık çekmedim.
dmekki bayağı canlandırabilmişim gözümde.

gelinlik çok yakışmış ablacım allah inşallah
bebişli resmini koymakda nasip etsin.

canım benim ben her zaman giremiyorum o yüzden özlüyorum sizleri ara ara girip yazıyorum canım benim durumumda bir değişiklik yok aynıııı..... mayısta düşünüyorum bakalım bu ay bol bol gezip enerji topluyorum gerçi yaz yaklaşınca bir tatilimi yapıp öyle mi denesem diye de düşünüyorum bakalım aspirin ve folic plusa devam işte...sende ki durumlar nedir?

dilaycım sen kaç kaftalık kaybetmiştin bebişi
ben haftalar ilerledikçe rahatlıyacağıma tırsıom yaa kızla bunu nasıl aşacam bilmiorum

çiçeğim benim ilk düşüğüm 7. haftada oldu kanamayla. 2. düşüğüm 18 haftalıktı su kesesi erken açıldı. 3. düşüğüm ise 7 haftalıktı kalp atışı durdu. benimkilerin hepsi birbirinden farklı o yüzden çok korkuyorum yeniden denemeye.. bence aklına çok getirme kötü düşünceleri çünkü beyin ona kendini şartlandırıyor. ben bu son düşüğümde artık abartmıştım bu elektronik tansiyon aletlerinden çocuğun kalp atışını hesaplıyordum sonra atış hızı yavaşlayınca acaba kalbimi durdu diye çok kafamdan geçirdim ve sonuçta gerçekten de o haftalarda durmuştu kalbi doktora kendim gittim ve kalbi durmuş dediğinde şok olmuştum o yüzden rahat ol endişelenme.... SAKIN YAPTIĞIMI YAPMA BEN ÇOK PİŞMANIM bunu yaptığım kendimi şartlandırdığım için......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…