HUUUUUUUUUUUUU MELAHAT ABLA NEREYESUUUUUN yerimseniben
nasılsın nazlım opuyorumnanaktan
bi sorbak bu ablacın ne durumda.
benim bi genital siğil sorunum vardı.kaç dr gittim,
hepsi bişey söyledi.bu gün dr tatilde diye başka dr gittim.allahım çok büyük.
iyiki izindeymiş benim dr.resmen 1 yıl kendimi boşa paralamışım.
az önce uçarak geldim eve :dance:benimki basit bişeymiş.kötü olandan değil.rahim ağzı kanseri olcam diye her an tetikteydim.işte şu dr milleti bir tuhaf.
paracı olunca acımıyor abartıp kandırıyorlar insanı.
eeee ablacım benden bukadar sen nasılsın
bende senin dediğin gibi takmıyorum kafama öyle günlere özel yok yumurtalamaymış yok bilmem neymiş özel bir çalışma yapmadım canım:) olayları dogal akısına bıraktım anlayacagın canımcım sende sıkma kendini bebiş bu aralarda herkes nerde ya huuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2
nasılsın asnilcim.takma canım herşeyi akışına bırak.sadece ilişkiden sonra kalkıp duşa koşturma,sırt üstü yat ve mümkünse ayaklarını hafifçe yükseğe koy.
gerçi öyle veya böyle sonuçta nezaman nasipse ozaman olcak demi ya .
birde şu benim bugün gittiğim dr gitmeni öneririm.hem maddi hem manevi rahat ettim ben muayena sonunda.birsürü işleme 210 tl aldı şaka gibi.
hem gereksiz paralar koparma yoluna da gitmiyor. dene bikez ne kaybedersin.
belki bana dua edersin.kaydirigubbakcemile5
EWET YA HUUUUUUUUUUUUUUU NERDESİNİZ MİLLET YA AAA ÇOK BOŞLADINIZ ALINIYOZZZ HABERİNİZ OLA YASEMİN ARTIK GEL CNM YETER BU KADAR UZAK DURMA İNAN YARARDAN ÇOK ZARARI OLUYO BEK BİZ SENİNLE AYNIYIZ İKİMİZDEDE HETEREZİGOT ÇIKTI MELAHAT ABLA ÇİÇEK KIZ TMM GİRME DEDİK AMA BU KADARDA İHMAL ETME CNM MERAK EDİYORUZ SON DURUMUNU PEKİ ÖLE OLSSUN BİZDE ASNİLEE SİZE KÜSTÜK SİZ GELİNCEDE BİZ KONUŞMİCAZ HIH:umursamaz:
kıs nasmı yapıyosun biseeee.valla kuzucum kendi adıma anlattım derdimi
ama gerçekten çiçeğe bendemi küssem neeekaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama kimse yokkkkkkkkkkkkkk...
eeee şimdide ben geldim amaaa kimse yooook napıcaz diloşum şimdi:hulya: