• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

opuyorumnanaktanGÜNAYDIN CNM AMAN TAKMIYORUM YA NE OLURSA OLSUN NE YAPAYIM SANKİ TAKSAM DÜZELİCEKMİ HYR O YÜZDEN HYRLISI OLSUN KÜRÜ DENERİM OLMADI DOKTORA GİDERİM KİST FELAN YOKSA EĞER ÇÖZÜMÜ KOLAYDIR HERHALDE AMA GEÇEN AY GİTTİĞİMDE KİST ÇIKMADI HERHALDE HEMEN OLUŞACAK DEĞİLYA HAYIRLISI OLSUN ZATEN ŞUAN BEBEK DÜŞÜNMÜYORUM ACELEMİZ YOK KENDİ KENDİNE TOPARLANSIN BİR DAHA İLAÇ KULLANMICAM HEP DOĞAL YOLLA İYİLEŞTİRİCEM KENDİMİ ALLAHIN VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMAK LAZIM ESKİNDEN İLAÇMI VARMIŞ ZATEN GEÇEN BEN SİSTİT OLMUŞTUM BİR SÜRÜ İLAÇ KULLANDIM GEÇMEDİ 3 TANE BİTKİSEL YÖNTEM DENEDİM VE BİR DAHA OLMADI :lepi:lülülülülülüSEN NE YAPTIN BAKAYIM BU AY NASIL GEÇTİ ÇALIŞMALAR:sm_cool:

opuyorumnanaktanGÜNAYDIN CNM AMAN TAKMIYORUM YA NE OLURSA OLSUN NE YAPAYIM SANKİ TAKSAM DÜZELİCEKMİ HYR O YÜZDEN HYRLISI OLSUN KÜRÜ DENERİM OLMADI DOKTORA GİDERİM KİST FELAN YOKSA EĞER ÇÖZÜMÜ KOLAYDIR HERHALDE AMA GEÇEN AY GİTTİĞİMDE KİST ÇIKMADI HERHALDE HEMEN OLUŞACAK DEĞİLYA HAYIRLISI OLSUN ZATEN ŞUAN BEBEK DÜŞÜNMÜYORUM ACELEMİZ YOK KENDİ KENDİNE TOPARLANSIN BİR DAHA İLAÇ KULLANMICAM HEP DOĞAL YOLLA İYİLEŞTİRİCEM KENDİMİ ALLAHIN VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMAK LAZIM ESKİNDEN İLAÇMI VARMIŞ ZATEN GEÇEN BEN SİSTİT OLMUŞTUM BİR SÜRÜ İLAÇ KULLANDIM GEÇMEDİ 3 TANE BİTKİSEL YÖNTEM DENEDİM VE BİR DAHA OLMADI :lepi:lülülülülülüSEN NE YAPTIN BAKAYIM BU AY NASIL GEÇTİ ÇALIŞMALAR:sm_cool:

bende senin dediğin gibi takmıyorum kafama öyle günlere özel yok yumurtalamaymış yok bilmem neymiş özel bir çalışma yapmadım canım:) olayları dogal akısına bıraktım anlayacagın canımcım sende sıkma kendini bebiş bu aralarda herkes nerde ya huuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2

EWET YA HUUUUUUUUUUUUUUU NERDESıNıZ MıLLET YA AAA ÇOK BOŞLADINIZ ALINIYOZZZ HABERıNıZ OLA YASEMıN ARTIK GEL CNM YETER BU KADAR UZAK DURMA ıNAN YARARDAN ÇOK ZARARI OLUYO BEK BıZ SENıNLE AYNIYIZ ıKıMıZDEDE HETEREZıGOT ÇIKTI MELAHAT ABLA ÇıÇEK KIZ TMM GıRME DEDıK AMA BU KADARDA ıHMAL ETME CNM MERAK EDıYORUZ SON DURUMUNU PEKı ÖLE OLSSUN BıZDE ASNıLEE SıZE KÜSTÜK SıZ GELıNCEDE BıZ KONUŞMıCAZ HIH:umursamaz:

Ya ne olur bana yardım edİn ya ben yİne adet olamİyorum aĞrım var dama gÜnde bİr kaÇ damla kadar gelİyor neden bÖle oluyor hİÇ bİlİgİsİ olan yokmu 29 ocakta kÜrtaj oldum İlk adetİmde damla daml olmaya baŞladı rahİm fİlmİ Çektİrdİm temİz Çıktı rahİm fİlmİnden sonra sular seller gİdİ sankİ benİ bıÇaklamıŞlar gİbİ oldum bİr hafta sonra damla damla damlaya gerİ dÖndÜk doktora gİttİm ultrasonda sorun Çıkması kİst felan İlaÇ verdİ 10 gÜn sonra tekrar kanama oldu 2 gÜn kadar normal dedİ doktor Şİmdİ adet oldum aynı yİne damla damla yaaa kafayı yİcem yaa yoksa artık hİÇ bebeĞİm olmayacakmı

geçmiş olsun nazlıcım, benimde 2.düşüğümden sonra böyle olmuştum ara kanamalarım devam ediyordu 2 aya yakın oldu doktorum bunun normal olduğunu söylemişti çünkü 4,5 aylıktı bebeğim bende o doktora güvendim ve geçmesini bekledim akıntımda vardı vajinit olmuşsun dedi...bir fitil verdi ama ... bebek büyük olunca bu şekilde rahim daha zor toparlanıyormuş diye avuttum kendimi ama ben bu kanamaların ardından karın içini kaplayan çok kötü bir enfeksiyon geçirdim rahim filminden sonra 1 hafta hastanede serum antibiyotik tedavisi gördüm.bence iyi bir doktora git ve mutlaka lökosit tahlilini yaptır bundan kandaki enfeksiyon belli oluyor.....yok benim gebeliğim küçüktü dersen o zaman yine de bir enfeksiyon tahlili yaptır derim.

HUUUUUUUUUUUUU MELAHAT ABLA NEREYESUUUUUN yerimseniben

nasılsın nazlım opuyorumnanaktan
bi sorbak bu ablacın ne durumda.
benim bi genital siğil sorunum vardı.kaç dr gittim,
hepsi bişey söyledi.bu gün dr tatilde diye başka dr gittim.allahım çok büyük.
iyiki izindeymiş benim dr.resmen 1 yıl kendimi boşa paralamışım.
az önce uçarak geldim eve :dance:benimki basit bişeymiş.kötü olandan değil.rahim ağzı kanseri olcam diye her an tetikteydim.işte şu dr milleti bir tuhaf.
paracı olunca acımıyor abartıp kandırıyorlar insanı.
eeee ablacım benden bukadar sen nasılsın :kahve:

bende senin dediğin gibi takmıyorum kafama öyle günlere özel yok yumurtalamaymış yok bilmem neymiş özel bir çalışma yapmadım canım:) olayları dogal akısına bıraktım anlayacagın canımcım sende sıkma kendini bebiş bu aralarda herkes nerde ya huuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2

nasılsın asnilcim.takma canım herşeyi akışına bırak.sadece ilişkiden sonra kalkıp duşa koşturma,sırt üstü yat ve mümkünse ayaklarını hafifçe yükseğe koy.
gerçi öyle veya böyle sonuçta nezaman nasipse ozaman olcak demi ya .
birde şu benim bugün gittiğim dr gitmeni öneririm.hem maddi hem manevi rahat ettim ben muayena sonunda.birsürü işleme 210 tl aldı şaka gibi.
hem gereksiz paralar koparma yoluna da gitmiyor. dene bikez ne kaybedersin.
belki bana dua edersin.kaydirigubbakcemile5

EWET YA HUUUUUUUUUUUUUUU NERDESİNİZ MİLLET YA AAA ÇOK BOŞLADINIZ ALINIYOZZZ HABERİNİZ OLA YASEMİN ARTIK GEL CNM YETER BU KADAR UZAK DURMA İNAN YARARDAN ÇOK ZARARI OLUYO BEK BİZ SENİNLE AYNIYIZ İKİMİZDEDE HETEREZİGOT ÇIKTI MELAHAT ABLA ÇİÇEK KIZ TMM GİRME DEDİK AMA BU KADARDA İHMAL ETME CNM MERAK EDİYORUZ SON DURUMUNU PEKİ ÖLE OLSSUN BİZDE ASNİLEE SİZE KÜSTÜK SİZ GELİNCEDE BİZ KONUŞMİCAZ HIH:umursamaz:

kıs nasmı yapıyosun biseeee.valla kuzucum kendi adıma anlattım derdimi
ama gerçekten çiçeğe bendemi küssem neeekaydirigubbakcemile3

kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama kimse yokkkkkkkkkkkkkk...

eeee şimdide ben geldim amaaa kimse yooook napıcaz diloşum şimdi:hulya:

kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama kimse yokkkkkkkkkkkkkk...

anammmmmm kimler gelmiş kimler gelmiş , nasılsın cancagızım yaz geldi valla herkezler boşladı burayı bende dahil:))) birde buna işlerin yogunlugu eklenince tam oldu tabi
napıyorsun ne alemdesin canımcım son durumun nedir sende benim gibi sıcakları görünce hamileligi sallamayasınmı geldi yoksa:))) bış ver diloşum akışına bırak valla dışarda cıvıl cıvıl bir hava var bırak normal takıl sitres yapma korunma ama illaki de şugun bugun diye sitres yapma akışına bırak olursa olur olmazsa bol bol gezersin kaydirigubbakcemile2

melahat ablacım hoş gelmişsin sen:))) napyorsun bu arada okudum çok geçmiş olsun ablacım atlatmışsın bak , evet haklısın bazı doktorlar çok paracı oluyorlar hatta bazıları paralarını alıyorlarda adamla adam gibi ilgilenmeyip sormuyorlar bile , hangi doktora gittin sen adını yerini yazsana abla bende giderim belki , hangi civarda adı sanı ne dir de bakem arkadaşınada oda faydalansın , bende bıktım çünkü ilgisiz doktorlardan

nazlımmmm kuzummm napıyorsun, küstünmü sen arkidişlerine bakımmmm:))) canım sende haklısın merak ediyorsun tabi , bende aynı yaseminden ve çiçektende haber alsaydıkta bir rahatlasaydık . sende sıkma canını herşey güzel olacak tamammı

çiçekkkkkk , çiçekkkkkkk buralarada ugra cancagızım arkidişlerin seni merak ediyorlar

GÜNAYDIN KIZLAR EH NE DıYELıM HOŞGELDıNıZ DıYEL,M ARTKIN MELAHAT ABLAM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN KURTULDUN RAHATLADIN PARACI DOKTORLŞARDAN NEFRET EDıYORUM DıLOŞUM SEN NERELERDESıN YAW BEN ADET OLDUM SONUN SOĞAN KÜRÜNÜ YAPMADAN KENDıLıĞıNDEN GELıVERDı AMA YıNEDE UYGULAYACAĞIM HAZIR ADETLıYKEN ıÇıMı TEMıZLESıN ADETLE BıRLıKTE BENDE DE BÖLE ıŞTE kaydirigubbakcemile

BIRAK ASNıLCıM BIRAK ÇAĞIRMA ÇıÇEK HANIMI O DıĞER TOPıKTE ÇOK MUTLU ORAYA HERGÜN YAZIYO BURAYA BıR KERE YAZMAYI ÇOK GÖRÜYO BıZDE MıDESı ÇOK BULANIYO ONDAN NETE GıREMıYOR SANIYORUM BU SEFER GERÇEKTEN KIRILDIM KENDı KARARI SAYGI DUYUYORUM KıMSEYı ZORLA YAZDIRAMAYIZ ÖLE DEĞıLMı CNM :olmaz:

Yok canım kırılma sen , orayada girip bir bakıyor bugunlerde o kadar, seninde adet olmana sevindim bak soganı duyunca korkudan hemen geliverdi demekki:))) ama sen yinede dene bence varsa birşeyler söküp getirir belki bir dahaki aya tam zamanında olursun adet , birkere düzene girse tamamdır bu iş sende önceden adet düzensizligi varmıydı mesela bende vardı bu kansulandırıcılar yardımıylamı ne içtigimden beri en azından bir iki gün sonra oluyorum eskiden 1,5 ayda bir olurdum yani düşün artık:)))
kan sulandırıcı dedigimde aspirin içiyorum ya günde bir tane o canım:)
hadi iyi akşamlar benim mesaim bitiyor :)

opuyorumnanaktanSAOL CNM ıYı AKŞAMLAR BENıM KÜRTAJ ÖNCESı ÇOK DÜZENLıYDı GÜNÜ ŞAŞMAZDI ıŞTE KÜRTAJ RAHıM FıLMı DERKEN BAYAĞI YIPRANDI RAHıM SANIRIM ANCA KENDıNı TOPLUYOR AMAM KÜRÜ BU AKŞAM BAŞLAYACAĞIM CNM BENıMDE MESAı BıTTı VALLA KIRILDIK ÇıÇEK HANIMA ARADA BURAYA DA UĞRAYABıLıRDı NEYSE ONUN CANI SAOLSUN BEBEŞı SAĞLIKLI OLSUN O YETER BANA VARSIN GıRMESıN BENDE EVE GıDıYORUM FANTALI KEK YAPICAM GEL YıYELıM BERABER ŞEKERıM

GÜNAYDIN KIZLAR EH NE DİYELİM HOŞGELDİNİZ DİYEL,M ARTKIN MELAHAT ABLAM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN KURTULDUN RAHATLADIN PARACI DOKTORLŞARDAN NEFRET EDİYORUM DİLOŞUM SEN NERELERDESİN YAW BEN ADET OLDUM SONUN SOĞAN KÜRÜNÜ YAPMADAN KENDİLİĞİNDEN GELİVERDİ AMA YİNEDE UYGULAYACAĞIM HAZIR ADETLİYKEN İÇİMİ TEMİZLESİN ADETLE BİRLİKTE BENDE DE BÖLE İŞTE kaydirigubbakcemile

tşklr nazlım.çok şükür ablacım
valla yeniden doğmuş gibiyim.test sonuçlarımda bi gelsin pazartesi
tamamen emin olayım inşallah temiz gelir.

hadi sende kurtulmuşsun inşallah tam düzene girer vakitli olursun.
kürtajlardan sonra benimde uzun süre düzensiz olurdu.
iyi akşamlar bitanem opuyorumnanaktan

çiçekkkkkk , çiçekkkkkkk buralarada ugra cancagızım arkidişlerin seni merak ediyorlar

valla ne yalan söyliyeyim ben çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
aradada gelip durumunu yazsa sevinirim .
yoksa topik topik aramaya çıkıcam yaniia.s

opuyorumnanaktanSAOL CNM İYİ AKŞAMLAR BENİM KÜRTAJ ÖNCESİ ÇOK DÜZENLİYDİ GÜNÜ ŞAŞMAZDI İŞTE KÜRTAJ RAHİM FİLMİ DERKEN BAYAĞI YIPRANDI RAHİM SANIRIM ANCA KENDİNİ TOPLUYOR AMAM KÜRÜ BU AKŞAM BAŞLAYACAĞIM CNM BENİMDE MESAİ BİTTİ VALLA KIRILDIK ÇİÇEK HANIMA ARADA BURAYA DA UĞRAYABİLİRDİ NEYSE ONUN CANI SAOLSUN BEBEŞİ SAĞLIKLI OLSUN O YETER BANA VARSIN GİRMESİN BENDE EVE GİDİYORUM FANTALI KEK YAPICAM GEL YİYELİM BERABER ŞEKERİM

kıs naslı fantalı kekin güzelse ablana yaz bi tarifinide yaptırayım evdeki kızabuyrunnnnnnnnn

kıs naslı fantalı kekin güzelse ablana yaz bi tarifinide yaptırayım evdeki kızabuyrunnnnnnnnn[/QUOTE] ABLACIM HERKES ÇOK BEYENDİ İŞ YERİNE GETİRTDİM 4 YUMURTA 3 SU BARDAĞI UN 1,5 SU BARDAĞI ŞEKER 1 SU BARDAĞI FANTA 1 PAKET VANİLİN 1 PAKET KABARTMA TOZU 2 YEMEK KAŞIĞI LİMON SUYU BİR LİMON RENDESİ 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ GERİSİ NORMAL KEK YAPIMI GİBİ RENGİ KESİNCE SARI DURUYO GÖRÜNÜŞÜ ÇOK GÜZEL ÜZERİNE KESMEDEN ÖNCE BEN PUDRA ŞEKERİDE DÖKTÜM AFİYET OLSUN cokacimcoook

ayyyy kıslar bana küstünüzmüüüüü
haklısınız ama gerçekten diğer topiktede zaman geçiremiorum artık
ama arada siziede yazmam lazımdı
öle üşengecim ki anlatamam başka bi sebebi yok vala
burası benim ilk arkadaşlarımı bulduğum topik yeriniz ayrı özür dilerim

dün kontrol vardı kızlar
9 haftadayız büyüklüğü iyi kalbide atıo allaha şükür
bu haftada çok nadir görülen bişeymiş ama bize rast geldi kızlar
elerini ayaklarını oynattı
daha kendi fasulye kadarmış ama oynattı
bi sevindik ki
allahım hepinize yaşşatsın çok duygulandık
devamı gelir inşallaaaaaah
bulantılarım tekrar başladı kusmam arttı yemek asla yiyemiorum kızlar o açıdan kötüyüm
yemek yapılırken yanından geçemiorum vala
o yüzdende bitkin ve üşengeç oldum

Back