Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

KESİNLİKLE HAKLISIN CNM BOL BOL ETMEMİZ LAZIM ONUN İÇİNDE NE YAPALIM RABBİM BU ÇABALARIMIZI GÖRÜRDE HEPİMİZE NASİP EDER İNŞ ANNE OLMAYI SEN DUANI ET İĞNENİ YAP YEMEĞİNİ YE BOL BOL DİNLEN GERİSİ RABBİME KALMIŞ ALANDA O YOK EDENDE BİZİM ELİMİZDEN NE GELİR BİZLER SADECE ELÇİYİZ O OL DİYECEKKİ BİZDE BEBEK OLACAK

ASNİL KIZLAR SORMAYIN YAA BAŞIMIZA NELER GELDİ İŞ YERİMİZ SATILDI MAĞAZALARIMIZI CARREFOURA SATILDI BİZLERDE GENEL MÜDÜRLÜK OLARAK AÇIKTAYIZ NE OLACAĞIMIZ HAFTA BELLİ OLACAK YA İŞSİZLİLER KERVANINA GİRECEĞİZ YADA ALLAH BÜYÜKTÜR O YÜZDEN GİREMEZSEM KUSURUMA BAKMAYIN EVDE ZATEN FIRSAT BULAMIYORUM BURASIDA GİDİNCE GİRME İŞİ BİRAZ ZORLANIYOR YİNEDE HAYIRLISI DUA EDİN KIZLAR BUAN ÇOK İHTİYACIM VA R DAHA YENİ EV ALDIK TAKSİTLERİ BİTMEDİ BİDE EŞİMLE AYNI YERDE ÇALIŞIYORUZ ZATEN BURDA TANIŞMIŞTIK AİLESİ SAMSUNDA OTURUYOR KOMPLE ORAYADA TAŞINMA İHTİMALİ VAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞ BİRGÜN HEPİNİZİN HAMİŞ VE ANNE HABERLERİNİ OKURUM mafoldumben

kıyamam ben sana canım , herşeyin hayırlısı bir kapı kapanır bir kapı acılır. inşallah sizin için daha iyi şeyler olur , dur saha birşey belli değilmiş şimdiden canını sıkma olurmu canım, eminin sen daha iyi yerlere geleceksin bazen bize kötü gibi görünen şeylerin daha sonraları daha iyi şeylere vesile oldugunu görebiliyoruz , Allah yardımcın olsun bitanem

aaaa çok üzüldüm canım nedesemki.allah büyük nazlıcım
bir kapıyı kapatırsa diğerini açar:Saruboceq:
ama yinede haberlerini alırsam sevinirim.
arasırada olsa yaz lütfen.
belkide başka biişe girersin kısa zamanda inşallah.opuyorumnanaktan

kızlar bi arkadaşımla aynı andan hamşle kalmıştık
onunda kahverengi akıntıları olmuştu ve kesilmişti
kan pıhtılaşması homozigot olduğu için 0,6 lık iğne kullanıodu
bugün bebişinin kalbi durmuş
3. bebeğiydi
nasıl üzgünüm anlatamam

nazlıcım daha tam belli değilmiş
inşallah gönlüne göre olur canım ya
bugün üzücü haberler alıorum
bize yaz fırsat buldukça lütfen

canım benim arkaaşın adına çok üzüldüm ama sen böyle şeyleri düşünme olurmu sen olumlu olayları oku netten tapit et pıltılaşma olupta bebekleri olanları oku senin şimdi üzülmeye degil umutlu olmaya ihtiyacın var .

CNM SEN SEN SAKIN ÜZÜLME BİDE SENDEN RİCAM ŞU 8 HAFTANIN BİTİMİNDE TEKRAR GÖRÜN İÇİN RAHAT ETSİN HEP BU ZAMANLARDA DURUYO DEMİŞTİN YA ALLAH KORUSUN KÖTÜ BİŞİ OLUYORSA EN AZINDA ERKEN ÖNLEM ALINIR AMA DEDİĞİM GİBİ SEN HAYIRLISIYLA BU BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALICAKSIN BELKİ BEN OLMAM AMA BİŞ NAZLI VRI HEP İNANMIŞTI DEDİĞİ ÇITKIT DERSİN :ecrin_bebek:

CANLARIM BU ARADA YÖNETıM KURULU ÜYELERıMıZ C.TESı KONUŞMA YAPTI ŞUAN ıÇıN 2 AY DHA BURDAYIZ SONRASINDA YA YENı FıRMANIN ÇALIŞANI OLUCAZ YADA YÖNETıCıLERıMıZ YENı ıŞE KALDIKLARI YERDEN DEVAM EDERLERSE BıZDE DEVAM EDıCEZ

merhaba canım nasıslın dicem ama aşagı yukarı nasıl oldugunu tahmin ediyorum, üzme kendini bitanem valla çiçege yazdıgını okudum şimdi gözlerim doldu burda hepimiz yüzyüze birbirimizi göremesekte aramızda bir duygusal bağ oluşuyor alışıyoruz birbirimize , ben normal arladaşlarımnı nasıl merak etdip onların iyiligini isteyip onlar için nasıl endişeleniyorsam sizler içinde aynı şeyleri hissediyorum , umarım herşey senin için çok iyi olur canım arkadaşım benim , kendini üzme olurmu , öptüm canım:teselli:

BENİM İYİ KALPLİ HER NE KADAR GÖRMESEMDE DÜNYALAR GÜZELİ ARKADAŞIM BU TEMİZ YÜREĞİ OLAN BİRİ ÇİRKİN OLAMAZ ÇÜNKÜ EN AZINDAN 2 AY DAHA BERABERİZ SONRASINDADA İNŞ HEP OLURUZ HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM İNŞ HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLUR HEPİMİZ ANNE OLURUZ İNŞ :CüvCüv::Saruboceq:naniknanik

Avrupa ve Amerika'da 2-9 yaş çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar.
"Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı'ya bir mektup yazın ve
duygularınızı isteklerinizi anlatın" demişler.

1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum:
Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi,beyzbol eldiveni.
Hepsini gönderemezsen birazı da olur.

Seni seven Eric --5 yaşında-

Not: Noel Baba'nın olmadığını biliyorum.

2) Canım canım Tanrı,

Astronotları öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor.
N'olur onların bizim evin çatısına düşmelerine izin verme.

Dostun Norman --4.5 yaşında-

3) Sevgili Tanrım,

ınsanlarin ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine,
neden elindekileri tutmuyorsun?
Jane --6 yaşında-

4) Sevgili Tanrı,

Lütfen bana bir midilli gönder. Senden şimdiye kadar hiçbir şey istemedim.
Bunu da herhalde unutmazsın.

Bruce --4 yaşında-

5) Sevgili Tanrı,
Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum.
Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle.

Martin --5 yaşında-

6) Sevgili Tanrı,Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu.
N'olur söyle ona bi' daha öyle yapmasın.

Ellen --3 yaşında-

7) Sevgili Tanrı,

Sahiden var mısın? Bazıları buna inanmıyor:
Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda fayda var.

Harriet Ann --6 yaşında-

8) Sevgili Tanrı,

Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var?

Mark --8 yaşında-

9) Tanrı'cım,Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar.
Bence yalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin.

Nan --5 yaşında-

10) Sevgili Tanrım,

Ne diye bu kadar çok insan yarattın.
Başka bir dünya daha yapıp fazlalıkları oraya koyamaz mısın?

J.B. --7 yaşında-

11) Tanrım,Insanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun?
Yanlış yapabilirsin.

Audrey --8 yaşında-

12) Sevgili Tanrı,Sen tuhaf ne yaparsan yap herkes hayran oluyor;
ama ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı.

Jodie --6.5 yaşında-

13) Sevgili Tanrı,Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar.

Teddy --9 yaşında-

14) Sevgili Tanrı,

Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var. Norman --6 yaşında-

15) Tanrım,Şişman olunca kimse senin arkadaşın olmak istemiyor.

Billy Jean --9 yaşında-

16) Sevgili Tanrım,Oğlanlar kızlardan daha mi üstün?
Biliyorum sen de onlardansın ama gene de dürüst olmaya çalış.

Sylvia --5 yaşında-

17) Sevgili Tanrı,

Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına?

John --8 yaşında-

18) Sevgili Tanrı,Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın,
yoksa yanlışlıkla mı oldu?

Norman --4 yaşında-

19) Tanrım,

ıncil'de neden hiç karının adi geçmiyor?
Yoksa ıncil'i yazarken daha evlenmemiş miydiniz?

Larry --6 yaşında-

20) Sevgili Tanrım,

Tamam incil'de öbür yanağını çevir dedin biliyorum;
ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım?

Sevgiler, Teresa --5 yaşında-

21) Sevgili Tanrı,Tanrı oldugunu nasıl bilebildin?

Charlene --3 yaşında-

22) Sevgili Tanrı,

senin yaşına geldiğimde tıpkı senin gibi olmak istiyorum. Tamam mı?

Tommy --4 yaşında-

23) Sevgili Tanrım,

Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma.

Michelle --6 yaşında-

laelaelaelaelae

Ya ne olur bana yardım edın ya ben yıne adet olamıyorum aĞrım var dama gÜnde bır kaÇ damla kadar gelıyor neden bÖle oluyor hıÇ bılıgısı olan yokmu 29 ocakta kÜrtaj oldum ılk adetımde damla daml olmaya baŞladı rahım fılmı Çektırdım temız Çıktı rahım fılmınden sonra sular seller gıdı sankı benı bıÇaklamıŞlar gıbı oldum bır hafta sonra damla damla damlaya gerı dÖndÜk doktora gıttım ultrasonda sorun Çıkması kıst felan ılaÇ verdı 10 gÜn sonra tekrar kanama oldu 2 gÜn kadar normal dedı doktor Şımdı adet oldum aynı yıne damla damla yaaa kafayı yıcem yaa yoksa artık hıÇ bebeĞım olmayacakmı

ACELEDEN YANLIŞ YAZMIŞIM UGSDE SORUN ÇIKMADI KıST FELAN YOK KIZLAR NEDEN BÖLE OYSA HAMıLE KALMADAN ÖNCE ÇOK DÜZENLıYDı ADETLERıM LÜTFEN NE OLUR BıRı KONUŞSUUN mafoldumben

ACELEDEN YANLIŞ YAZMIŞIM UGSDE SORUN ÇIKMADI KİST FELAN YOK KIZLAR NEDEN BÖLE OYSA HAMİLE KALMADAN ÖNCE ÇOK DÜZENLİYDİ ADETLERİM LÜTFEN NE OLUR BİRİ KONUŞSUUN mafoldumben

canım sıkma kendini bence bu seferkinin tek nedeni aşırı sitres , biliyorsun iş dolayısıyla çok sitreslisin gelecek kaygısı var kafana çok takıyorsun daha kürtajın etkilerinide tam oalrak atamadın üstünden ondan bence canım , sıkma kendini bir serbest bırak bence takma kafana , ama büyütecek birşey yoktur zaten testlerini falanda yaptırdın sen :1hug:a.s.

CNM ÇOK HAKLISIN AMA BEN 2 AYDIR ADET OLAMIYORUM YAA BU ÇOK KÖTÜ BıŞı BıR GÜNDE BıR KAÇ DAMLA NE DEMEK SOĞAN KRÜNE Bı BAŞLAYAYIM DıYORUM BAKALIM ıı GELıCEKMı HYR DURUMDAN DOLAYI ZAMANINDA ÇOK ıZıN ALDIM TESTLER ıÇıN 3 AY DOKTORA GıTTıM GELDıM ŞıMDı ıZıNDE ALAMIYORUM DOKTORA GÖRÜNEYıM ŞU KÜRÜ Bı KULLANAYIM BAKALIM ıı GELıCEKMı SEN NASILSIN BU ARADA KIZLAR NEDEN GıRMıYO HıÇ ÇıÇEK GÜLÜM NASILSIN OLDUN bilmiyorumkismile

Valla canım havalar güzel kızlar nete giremiyorlar heralde:)) çiçekte iyi canım bulantıları varmış ondan pek nete giremiyormuş.

sende dene istersen canım ama hamilelik falan olamaz demi canım şimdi kafadan kullanmakta olmaz kürü önce emin ol ondan sonra dene derim ben.

EN SON GEÇEN AY DOKTORA GıTTıĞıMDE VAJıNıT OLMUŞSUN DEDı YANı HEM ıLTıHAP VARDI HEM ADETLERıM DÜZENSıZDı HALA DÜZENSıZDE EN AZINDAN BıRKı KıMYASAL MADDE YOK ıÇıNDE ıNŞ SÖKTÜRÜR YAA VALLA ARTIK KAFAYI YıCEM HER ŞEY ÜST ÜSTE GELıYOR AMA YıNEDE ÇOK ŞÜKÜR RABBıME BETERıNDEN KORUSUN ıNŞ. HEPıMıZE ŞıFA VERSıN BAŞKADA NE DENıRKı BıRAZ ARAŞTIRDIM BU KÜRÜ SADECE SOĞANI KAYNATIP GÜNDE 2 KERE ıÇıYORSUN YUMURTALUKLAR ıÇıN ÇOK FAYDALI KıST ıLTıHAP NE VAR NE YOK SÖKTÜRÜYORMUŞ ZATEN EN GEÇ 2 GÜN ıÇıNDE ıLTıHAP VARSA AKINTILAR BAŞLIYORMUŞ YADA ADET HEP KULLANANLAR BUNU YAZMIŞ BıDE BEN DENEYıM DıYORUM FAYDASINI GÖRMEZSEM GıDERıM DOKTORAkafamçokkarıştı

günaydın nazlıcım sıkma kendini bu kadar sıkıntıda etkiler biliyorsun , o zaman yap sogan kürünü bir etkisini görürsün mühakkak , çünkü gördügünü söyleyenler çok fazla en çok bir haftada akıntından anlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…