Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ABLACIM YA ıNŞ BENDE BURDA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN ıı HABERLERLE BURAYA YAZMALARINI ÇOK ıSTıYORUM ŞıMDı 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM ŞUBATTA ADET OLDUM AMA NASIL ANLATAMAM GÜNDE BıRKAÇ DAMLA HEMNE GıTTıM DOKTORA YAPIŞIKLIKTAN KORKTUM KÜRTAJ SONRASI OLMASI MÜHTEMEL BıR DURUM ÇÜNKı BENıM ADETLERıM NORMALDE ÇOK DÜZENLıDıR GÜNÜ ŞAŞMAZ VE 6 GÜN SÜRER 8 GÜN DAMLA DAMLA SÜRDÜ 8. GÜNDE RAHıM FıLMı ÇEKTıRDıM HEM ÇOK ŞÜKÜR TEMıZ ÇIKTI AMA ÇOK GEÇMıDı 2 GÜN SONRA 1 HAFTA BOYUNCA SULAR SELLER GıBı OLDUM HAYATIM HıÇ BÖLE ADET OLMAMIŞTIM BıLDıĞıN BERRAK KAN AMA ÇOK SIVIYDI ODA BıTTı BU SEFER YıNE DAMLA DAMLA DÖNDÜ YıNE GıTTıM DOKTORA HEM FıLMı ıNCELEDı HEMDE ULTRASONLA BENı YıNE TEMıZDı AMA SANIRIM ıLTıHAP OLMUŞ VAJıNıT GıBı BıŞı 3 ÇEŞıT HAP VERDıBıRı ANTıBıYOTıK DıĞERı KANAMA KESıCı DıĞERıDE ADETı DÜZENLEYıCı ONLARDA BıTTı DOKTOR DEMıŞTı ON GÜN SONRA KANAMAN OLABıLıR KORKMA NORMAL DEDı 15 GÜN SONRA 2 GÜN LEKE TARZINDA GELDı ODA BıTTı ŞıMDı BU NEYıN NESı ADET OLDUM OLUCAMMI BıLMıYORUM YANı ÇOK KARMAŞIĞIM KORKUYORUM KÖTÜ BıŞı OLMAZSINDAN AKIŞINA BIRAKTIM BENDE BıRAZ UZUN OLDU AMA :kedi:

canım bendede düşüklerden sonra böyle şikayetler olmuştu.
hatta iltiap yüzünden istememe rağmen hamile kalamamıştım.
takiplerini güzel yaptır eminim sonu çok güzel olacak.kaydirigubbakcemile5

merhabalar kızlar işlerim çok yogun oldan pek giremiyorum nete, havalarda bir güzelki sormayın gitsin:) ite kaka çalışıyorum inanın . çiçek canım ne yaptın sen gittinmi doktora doktor ne dedi, birde madamçiçek senin ismin yagmur gül olarak değitimi anlamadım orasınıda şimdi:)

ASNıL NERDESıN YAW kaydirigubbakcemile2KIZ ÇıÇEK TOMURCUMUZ NASIL VERDıNMı CANLANDIMI ıNŞ FıDANDA OLUCAK AĞAÇTA OLUCAK MEYVEDE VERıCEK CNMCIIIIM BEN ADIM GıBı EMıNıM ALDIN KALP ATIŞLARINI VE HERŞEY YOLUNDA HıSLERıM ÇOK KUVVETLıDıR AYNEN YAZDIĞIM GıBı HıSSEDıYORUM

günaydın kızlar hepinizi öpüyorum kocaman.

evet asnilcim benim bilgisayarı işyerinde kurtlar kemirmiş canım
diğer adımı unutun.
ne yaparsın insan oğluna allah merak da vermiş işte .

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN zemuszemusABLACIM HAYIRLI OLSUN DıYELıM O ZMN YENı NıCKıN kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba aslında size dün haber vermem gerekirdi
özür diliyorum hepinizden.
nazlıcım hislerin doğru kalp atışlarını dün gördük
ama inşallah o hislerin devamının geleceğinide sölüodur.
kızlar bizim için önemli aşama yeni başlıo
çünkü 8. haftadan sora hep durdu kalbi.
umarım bu sefer herşey iyi olur sizede umut ışığı olurum
iyi şeyler duymanın ne kadar iyi olduğunnu bilirim
hepinize çok teşekkür ederim.allah hepimizin gönlüne göre versin canlarım

dilay sen başladın çalışmaya canım

CNM ÇOK SEVİNDİM ADINA VE HEPİMİZİN ADINA SANA DEMİŞTİM DEVAMIDA GELECEK EMİN OL ZATEN ÖBÜRLERİNDE DEVAMININ GELMEMESİNİN SEBEBİ BEBEĞE KAN GİTMEMESİYDİ AMA ARTIK ONUN ÇÖZÜMÜDE OLDU İĞNELERLE TEK YAPILACAK ŞEY CNM DUA ETMEK VE 8. HAFTADA DURDU DİYE SAKIN STRES YAPMA OLURMU BEN İNANIYORUM DURMAYACAK BU SEFER SIKI SIKI SARILACAK ANNESİNE ZATEN BELİRTİLER DEVAM EDİYORSA KUSMA HALSİZLİK UYKU VS. BİLKİ CNM HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞ.UNUTMA SEN BİZİM UMUT IŞIĞIMIZSIN :ecrin_bebek::teytey::CüvCüv::icecream:

canım hadi allah devamını getirsin.:Saruboceq:
içini rahat tut bu defa olacak inşallah.hadi bakalım
açılışı sen yap,diğerleri seni takip etsin.güzel haberlerini bekliyoruz
kendine iyi bak opuyorumnanaktan

merhaba nazlıcım nasılsın iyimisin canım nasıl giidyor işlerin benim dediğim gibi bu gunlerde biraz yogun oldan pek nete giremiyorum ara ara girip okuyorum sizleri valla bu ay bir çaşışmada yapamıyorum bebek için :) yorgunluk falan hiç hesapta yapmadım bu ay ne zaman olurum yok ne zaman yumurtlarım falan:) oluruna bıraktım valla zaten çok yogunum bu ay olmasada olur yani ne diyim canım. daha dogrusu bu ay tutmazsa çok şaşırmam

çiçek cnaım senin adına çok sevindim canım sıkma kendini sitrs yapma yat uzan evde , miden bulansada aç kalmamaya çalış su iç bol bol olurmu canım, ara ara girersin nete illaki zorlama gircem diye kendini öptüm seni canımcım

melehat abla demek nicini değiştirdin hayırlı ugurlu olsun ,herşeyde vardır bir hayır , destegin içinde bizlere sagol ablacım, bilgisayarınıda temizle kurtlardan:)

melehat abla demek nicini değiştirdin hayırlı ugurlu olsun ,herşeyde vardır bir hayır , destegin içinde bizlere sagol ablacım, bilgisayarınıda temizle kurtlardan:)

temizledim ablacım merak etme yerimseniben.
kafana takmayınca belki daha iyimi olacak asnilcim
takmadığın için rahat olacaksın ya oyüzden belki
herşey daha güzel olacak.hayırlısı bakalım.kaydirigubbakcemile5

Dedigin gibi belki böyle daha iyi olur ablacım, zaten yaz geldi insanın canı sıkılmak değil gidip dolaşmak istiyor bir mayıstada kuzenimin nişanı var onu düşünüyorum boş vakitlerimizde ona yardım ediyoruz bizde:) işlerim desen ful yogun fazla nete girmeyede vakit bulamıyorum. yarın görüşürüz ablacım iyi akşamlar opuyorumnanaktan

canım senin adına inan çok sevindim bak şimdi güzel bir haber almak beni de umutlandırdı.... çiçeğim benim yumurtlama zamanım bu hafta ama kafamda çok soru var bu yüzden çok kararsızım eşim denemek istiyor ama ben hep ya şöyle olursa diye takılıyorum inan psikologa gittim o da biraz ara ver dedi ama bir yandan da denemek istiyorum offffffffffff çok kararsızım....hep yine aynı şeyleri yaşarsam diye takılıyorummmmm...tabii ben düşünürken vakitte geçiyor çıkmazdayım aslında bu ay tamam deneyeceğim diyorum sonra vakit geliyor korkular ön plana çıkınca yine bir ay sonra denerim diyorum...

yağmurgül nickin hayırlı olsunnnnnnnnn....

teşekkürler dilaycım kaydirigubbakcemile5

evet ablacım bu havalar insanı gezmeye zorluyor.
zaman olsada gezsek
kuzeniyinde bahtı açıkolsun.görüşürüz canım opuyorumnanaktan

tşklr canım .gerçi çokşükür ayıbımız yok ama yinede insanın özeline
saygı duymayı bilmeli insanlar.kaydirigubbakcemile5

kızlar hepinize çok teşekkür ederim
allah devamını getirir inşallah
hepimizin yüzünü gildürsün rabbim

nazlıcım iğneler tabikiide bi nevi çözüm ama
bebiş sağıklı değilse iğnelerde bişi yapamaz
sağlıklı olsun die dua ettim hep
sizde dualarınızı öle edin kızlar
sadece hamile kalmakla bitmio biliosunuz

dilay baana sorarsan hiç bekleme
bende aynı senin gibi kararsız kaldım
karar verdiğim ay
stresten bebiş olmayınca
çok uğraştırcak sandım keşke daha önce başlasaydım demeye başladım canım
sonuçta eğer yaşıyacağımız varsa er yada geç başımıza gelcek
kaçma bitanem sen git üstüne
bak benim 4. ama devam ettim napim doktoralrda yapcak bişi yok dio

allah korusun bu bebişe bişi olursa artık tüp bebek+pgt
inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…