ABLACIM YA İNŞ BENDE BURDA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN İİ HABERLERLE BURAYA YAZMALARINI ÇOK İSTİYORUM ŞİMDİ 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM ŞUBATTA ADET OLDUM AMA NASIL ANLATAMAM GÜNDE BİRKAÇ DAMLA HEMNE GİTTİM DOKTORA YAPIŞIKLIKTAN KORKTUM KÜRTAJ SONRASI OLMASI MÜHTEMEL BİR DURUM ÇÜNKİ BENİM ADETLERİM NORMALDE ÇOK DÜZENLİDİR GÜNÜ ŞAŞMAZ VE 6 GÜN SÜRER 8 GÜN DAMLA DAMLA SÜRDÜ 8. GÜNDE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM HEM ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ ÇIKTI AMA ÇOK GEÇMİDİ 2 GÜN SONRA 1 HAFTA BOYUNCA SULAR SELLER GİBİ OLDUM HAYATIM HİÇ BÖLE ADET OLMAMIŞTIM BİLDİĞİN BERRAK KAN AMA ÇOK SIVIYDI ODA BİTTİ BU SEFER YİNE DAMLA DAMLA DÖNDÜ YİNE GİTTİM DOKTORA HEM FİLMİ İNCELEDİ HEMDE ULTRASONLA BENİ YİNE TEMİZDİ AMA SANIRIM İLTİHAP OLMUŞ VAJİNİT GİBİ BİŞİ 3 ÇEŞİT HAP VERDİBİRİ ANTİBİYOTİK DİĞERİ KANAMA KESİCİ DİĞERİDE ADETİ DÜZENLEYİCİ ONLARDA BİTTİ DOKTOR DEMİŞTİ ON GÜN SONRA KANAMAN OLABİLİR KORKMA NORMAL DEDİ 15 GÜN SONRA 2 GÜN LEKE TARZINDA GELDİ ODA BİTTİ ŞİMDİ BU NEYİN NESİ ADET OLDUM OLUCAMMI BİLMİYORUM YANİ ÇOK KARMAŞIĞIM KORKUYORUM KÖTÜ BİŞİ OLMAZSINDAN AKIŞINA BIRAKTIM BENDE BİRAZ UZUN OLDU AMA :kedi:
CNM ÇOK SEVİNDİM ADINA VE HEPİMİZİN ADINA SANA DEMİŞTİM DEVAMIDA GELECEK EMİN OL ZATEN ÖBÜRLERİNDE DEVAMININ GELMEMESİNİN SEBEBİ BEBEĞE KAN GİTMEMESİYDİ AMA ARTIK ONUN ÇÖZÜMÜDE OLDU İĞNELERLE TEK YAPILACAK ŞEY CNM DUA ETMEK VE 8. HAFTADA DURDU DİYE SAKIN STRES YAPMA OLURMU BEN İNANIYORUM DURMAYACAK BU SEFER SIKI SIKI SARILACAK ANNESİNE ZATEN BELİRTİLER DEVAM EDİYORSA KUSMA HALSİZLİK UYKU VS. BİLKİ CNM HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞ.UNUTMA SEN BİZİM UMUT IŞIĞIMIZSIN :ecrin_bebek::teytey::CüvCüv::icecream:herkese merhaba aslında size dün haber vermem gerekirdi
özür diliyorum hepinizden.
nazlıcım hislerin doğru kalp atışlarını dün gördük
ama inşallah o hislerin devamının geleceğinide sölüodur.
kızlar bizim için önemli aşama yeni başlıo
çünkü 8. haftadan sora hep durdu kalbi.
umarım bu sefer herşey iyi olur sizede umut ışığı olurum
iyi şeyler duymanın ne kadar iyi olduğunnu bilirim
hepinize çok teşekkür ederim.allah hepimizin gönlüne göre versin canlarım
dilay sen başladın çalışmaya canım
herkese merhaba aslında size dün haber vermem gerekirdi
ASNİL NERDESİN YAW kaydirigubbakcemile2KIZ ÇİÇEK TOMURCUMUZ NASIL VERDİNMİ CANLANDIMI İNŞ FİDANDA OLUCAK AĞAÇTA OLUCAK MEYVEDE VERİCEK CNMCIIIIM BEN ADIM GİBİ EMİNİM ALDIN KALP ATIŞLARINI VE HERŞEY YOLUNDA HİSLERİM ÇOK KUVVETLİDİR AYNEN YAZDIĞIM GİBİ HİSSEDİYORUM
melehat abla demek nicini değiştirdin hayırlı ugurlu olsun ,herşeyde vardır bir hayır , destegin içinde bizlere sagol ablacım, bilgisayarınıda temizle kurtlardan:)
temizledim ablacım merak etme yerimseniben.
kafana takmayınca belki daha iyimi olacak asnilcim
takmadığın için rahat olacaksın ya oyüzden belki
herşey daha güzel olacak.hayırlısı bakalım.kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba aslında size dün haber vermem gerekirdi
yağmurgül nickin hayırlı olsunnnnnnnnn....
Dedigin gibi belki böyle daha iyi olur ablacım, zaten yaz geldi insanın canı sıkılmak değil gidip dolaşmak istiyor bir mayıstada kuzenimin nişanı var onu düşünüyorum boş vakitlerimizde ona yardım ediyoruz bizde:) işlerim desen ful yogun fazla nete girmeyede vakit bulamıyorum. yarın görüşürüz ablacım iyi akşamlar opuyorumnanaktan
temizledim ablacım merak etme yerimseniben.
kafana takmayınca belki daha iyimi olacak asnilcim
takmadığın için rahat olacaksın ya oyüzden belki
herşey daha güzel olacak.hayırlısı bakalım.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?