Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Asnİl burdan baŞka hangİ topİĞe gİrİyorsunuz

çiçegin girdigi bir topik var sana yazarım linkini birazdan orayada girersin arada canım bende arada giriyorum oraya ama pek takip edemiyorum çünkü ordakiler genelde çok sık konuşuyorlar hergün heran gibi:) sayfalar çok cabuk değişiyor takipte zorlanıyorum ama onlarda iyi insanlar sende gir tanış canım çiçegi referans gösterirsin:)a.s.

GÜNAYDINALR BUGÜN ÇOK YOĞUNUM GıREMıYORUM KISSSLAR ASNıLıM BEBıŞıM ÇOK SAOL AZ ÖNCE BAKTRIM AMA BEN ANNE DEĞıLıM YA O YÜZDEN GıRMESEM DAHA ıı SONUÇTA UZUN SÜREDE DÜŞÜNMÜYORUM HANı ORTAK KONUŞACAĞIMIZ PEK Bı KONU YOK SONRA HEMEN YAPASIM GELıYO AMA CESARETıM YOK lmaz:

merhaba canım valla bende pek giremiyorum oraya şimdi ordakiler bayagı samimi olmuşlar bende girdigimde pek adapte olamıyorum daha doğrusu takipte edemiyorum sayflar çok cabuk değişiyor birtek çiçek var onuda herzaman orda göremiyorum :)

nazlıcım sadece anne olanlar yok orda
ama koyu sohbetler var
bisim kıslar çıkmazlar hiç topikten. ama gidersende sıkılmazsın tatlım

asnil ben sana not bırakmıştım ama geçmişe bamadın die
göremedin galiba canım
duramıorum çok fazla

akıntım bitti kızlar.umarım tekrar başlamaz ama bulantılarım başladı
dün gece ilk defa çıkarıdm.
hep yatıyorum.uyuyorum.
iştahım okadar iyiydiy ki 2 gündür bişe yiyemiorum
portakal suyu ve muzla ayaktayım
annem zorla yedirmeye çalışıo ama yiyemiorum
kolumu bile kaldıramıorum.
sizinde içinizi kararttım ama bende durum böle
ara ara haber veririm canlarım.beni merak etmeyin

anladım canım bende 1 aydır coraspirin içiyorum bende pıhtılaşma yok ama 0.4 lük iğne dediler senin dozundan daha fazla anlamadım ben bu işi...deneyip göreceğiz tabii..

herkese merhaba kızlar hepinizi özledim walla.... birkaç gündür giremiyordum ama okudum yazdıklarınızı benim durumumu sorarsanız çok şükür şimdilik bir sağlık sorunum yok ama bu sefer de eşim hasta grip oldu bir ay sonra denemeye karar verdik... bakalım.
asnil, nazlı, çiçek siz neler yapıyorsunuz?
çiçek bu arada ne zaman kalp atışlarını duymak için doktora gideceksin bak şimdi senden çok heyecanlandım.. çok dikkatli ol dinlen bolca sakın kötü düşünceler gelmesin aklına

Kıyamam ben sana canım yat uzan dinlen ama aç kalma çıkarsanda birşeyler yemeye çalış canım alternatifler bul kendine canının istiyecegi yada en azından zorlanarakta yiyebilecegin birşeyler vardır canım benimde gecen hamileligimde çok bulantılarım olmuştu canım patates haşlamasına tuz dökerek yiyebilrsin yagsız ve şekersiz şeyler mide bulantını azaltır canım , birde canım bak bulantıların artarsa hiçbirşey yiyemeyecek duruma gelirsen eger kusmaların artarsa hemen doktora git olurmu canım .Allah sabır versin gülüm sana aklına hep güzel şeyler getir bebegini kucagın aldıgını onu emzirdigini düşün canım hep olumlu şeyler düşün sen , çogu hamileliklerde ilk dönemde oluyor buşantı sen sadece uzun süre aç kalmamaya dikkat et ne olursa olsun kussanda yinede hafif hafif birşeyler ye canım sonrada yat uzan dinlen kitap okuyabilrsin mesela , romantik komedi şeyler izleyebilrsin :)

öptüm seni canım.

opuyorumnanaktan
gçmiş olsun canım eşine , tez zamanda iyileşsin ona ihtiyacın var:))) bende hamilegi beklerken işte martın 29 unda adet oldum:) yani önümüzdeki aya artık bakcaz bizde nazlı desen bu sene düşünmüyor biraz dinlenecek , çiçek hamiş hamiş geliyor gidiyor :) bulantıları var bu aralar ondan pek giremiyor canım, yeseminde biraz uzaklaşmak istedi hamiş kalınca gelir oda:) ara ara senin gibi ugruyor oda , ajans haberlerine benzedim bende:) çiçek pazartesi günü doktora gidecek bu arada

kendine iyi davran canım öptüm seni

KIZLAR GÜNAYDIIN VALLA ASNıLıM ANCA ıŞLERDEN VAKıT BULUPTA GıREBıLDıM YASEMıN BUGÜN BÜYÜK GÜN HADı CNM DUALARIMIZ SENıNLE HAYIRLISIYLA GıT GÜZEL HABERLERLE ıNŞ BU ARADA MıDE BULANTISININ OLMASI VE ARTMASI ıYıYE ıŞARETTıR DEMEKKı HERŞEY YOLUNDAKı BEBEŞıMıZ BELıRTıLER VERMEYE BAŞLADI BEN ıNANIYORUM BUGÜN KALP ATIŞINI DUYACAKSIN bayanssulusmile

opuyorumnanaktan günaydın kızlar,
herkese sağlık dolu bir hafta diliyorum.
çiçeğim hadi bize güzel haberler vermeni bekliyorum.
aslında tümünüz güzel haberler verseniz dahabi iyi olur ama
eminim yavaş yavaş buda olacak.kaydirigubbakcemile5

ABLAM ÇOK HAKLISIN SAĞLIKLI OLMAK OLMASI İÇİNDE İNSANIN KENDİ DOKTORU OLMASI GEREK SAĞLIKTAN ÖTEYE YOL YOK

ABLAM ÇOK HAKLISIN SAĞLIKLI OLMAK OLMASI İÇİNDE İNSANIN KENDİ DOKTORU OLMASI GEREK SAĞLIKTAN ÖTEYE YOL YOK

nazlıcım canım ,aslında sen
çoook akıllı bi kızsın .hani insan görmeden biri
hakkında karar verebilirmi deseler eskiden hayır derdim.
ama yazdıklarını okudum ve bu kız süper ,hem güzel kalpli
hem çok mantıklı dedim.sana benden abla nasihati; önce güzel bi
bedenini ve kafanı dinlendir sonra iyi bir dr kontrolünde emin adımlarla
tekrar dene hatta denemeden öteee sonuca git hayırlısıyla.
insanın başına ne geleceği bilinmiyor allah korusun.oyüzden
fazla uzatmadan bebek sahibi olmak çok doğru olur diye düşünüyorum canım.
haa birde çiçeğin sağsağlim anne olması sanırım hepinize
harika moral olur ,senin onlara verdiğin desteğe ayrıca hayranım.
sende aynı dertle uğraşırken onlara destek olmana bayıldım.opuyorumnanaktan

CNM ABLACIM BENİM HAKKIMDA BU KADAR GÜZEL DÜŞÜNMEN BENİ ÇOK GURURLANDIRDI AYRICA GÜZEL İİ DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ASLINDA İÇTEN İÇE O KADAR İSTİYORUM HAMİLE OLMAYI KALP ATIŞLARINI DUYMAYI BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI AMA MALESEF KORKUM YENİYOR BU DÜŞÜNCELERİMİ SON KÜRTAJIMDAN BERİ HALA KENDİME GELEMEDİM ADETLERİM BİLE ÇOK DÜZENSİZ OLUYORMUYUM OLMUYORMUYUM ANLAYAMIYORUM VÜCUDUMUN DENGESİ BOZULDU EN AZINDAN 1 YILDAN ÖNCE ÇOK ZOR GELİYOR BANA ÇOK İİ SİN ABLACIM YA ÇOK SEVİNDİM BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMENE a.s.:asigim:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım tabii arada toparlanma sürecin olsun.kendini hazırla
ama düşünmüyorum gibi olumsuzlukları sil kafandan.
dr nedenini söylemedimi düzensiz adedin?
kendine iyi bak canım inan burda duyacağım güzel bir haber
beni çok mutlu edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…