• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ŞEKERıM BENDE ÇALIŞIYORUM YA MUHASEBECıYıM SABAH 8 AKŞAM 6 FULL TIME BURDAYIZ MESAıLERDE CABASI AMA OLSUN EKMEK PARASI KAZANIYORUS SONUÇTA KOCıSLERE YARDIM EDıYOSSSopuyorumnanaktan

Burda havalar berbat tam bahar yÜzÜnÜ gÖsterdİ dedİk sabah kalktım yok bÖle bİr yaĞmur gÜneŞİ Özledİk valla ahhh ahhh Şİmdİ evde olsam uyusam 12 de kalksam

istanbulda kalmıştım bir kış ve bahar soguk biryer orası helede izmir gibi ılıman bir iklimden gitmişsen insan daha bir üşüyor , burda yaz havası var akşam biraz yagmur gaydı ama kısa kollularla duruyorduk bahcede:)

sende çalışıyorsun galiba canımbenim gibi:hulya:

ŞEKERİM BENDE ÇALIŞIYORUM YA MUHASEBECİYİM SABAH 8 AKŞAM 6 FULL TIME BURDAYIZ MESAİLERDE CABASI AMA OLSUN EKMEK PARASI KAZANIYORUS SONUÇTA KOCİSLERE YARDIM EDİYOSSSopuyorumnanaktan

dogru diyon canım bende sabah dokuz akşam altı çalışıyorum , uykum geliyor bahardan galiba herkez uykulu dolaşıyor burda :) benim mesaim başladı canım sana kolay gelsin görüşürüz sonra iyi çalışmalar tatlımhihoyyyt

merhaba ablacım nasılsın , havalarda güzel karşıyakayada doyum olmaz şimdi çıkarsın sahile gezersin bol bol , ben işteyim benim yerimede gez olurmu:)

CANIM nasılsın.
ama ben çalışıyorum :delphin:
gezemem kaçırdım güzel havaları.neyse arada
işi eker gezerim ikimizin yerine kaydirigubbakcemile4

benimde sana verecegim güzel haber 2 gündür kaşıntılarım durdu ablacım ödüm kopuyor tekrardan çıkacaklar diye ara ara tek tük çıkıyor ama ona razıyım yani :)

ablacım sevindim,hadi geçmişolsun .sanırım artık polenler
azaldıkça senin için sorun kalkacak.artık daha güzel haberlerde
görüşürüz inşallah.opuyorumnanaktan

HEPİNİZE GÜNAYDIIIIN KUZULARRRRRRR:teytey:

günaydın sanada canım.sağlıklı güzelbir gün olsun inşallah. kaydirigubbakcemile5

ablacım sevindim,hadi geçmişolsun .sanırım artık polenler
azaldıkça senin için sorun kalkacak.artık daha güzel haberlerde
görüşürüz inşallah.opuyorumnanaktan

aynen dedigin gibi oldu ablacım biraz polenler azaldı galiba birde dün akşam yagmur yagdıya dahada iyi oldu agaçlardaki tozlarıda doktü iyi oldum biraz daha inşallahta bir daha olmam ablacım bende seni öpüyorum ablacım , iş yerinde kös kös oturuyorum şimdi öglen yemegine çıkcam birazdan ( çıkcam derken mutfaka kadar ) :)))

öglen molasındayım şimdi bir saatligine bir bakayım dedim sana:) birazdan yemege çıkıcam ama hiç iştam yok hani yemesem aramam bugun yemek... :umursamaz:
OLMAS OLMAS ÖLE YEMEN LAZIM VİTAMİN LAZIM SEN SAĞLIKLI OLKİ EGECEK BEBİŞLERDE SAĞLIKLI OLSUN KUZZZZbayanssulusmile

OLMAS OLMAS ÖLE YEMEN LAZIM VİTAMİN LAZIM SEN SAĞLIKLI OLKİ EGECEK BEBİŞLERDE SAĞLIKLI OLSUN KUZZZZbayanssulusmile

valla kız midemimi üşüttüm ne sabahtan beri miden ara ara bulanıyor :) hani adetim daha yeni bitmese ve normalden uzun ve yogun gelmese yani daha az gelmiş falan olsa hamilemiyim acaba diye şüphelencem:) ama yok öyle bir ihtimal daha dün bitti adetim canım ve çok gelmişti zaten:kedi:

yinede yiyorum canım sen merak etme zorlaya zorlaya yiyorum galiba bahardan böyle oluyor

Ya kızlar sormayın ya bende kÜrtajdan sonra martın 2 sınde sanırım adet oldum ama damla damla gelıyordu korktum acaba yapıŞıklıkmı oldu dıye hemen 8 gÜnÜnde fılm Çekıldım normalde 5 gÜn sÜrerdı Çok ŞÜkÜr temız Çıktı ama bu seferde 2 gÜn geÇmeden kanamaların bır arttı Öle bÖle deĞıl dedım ne oluyo bana doktora gıtmedım ama yaklaŞık bır hafta sÜrdÜ sonra pıhtılaŞma sonucumu almaya gıttıĞımde kontrol oldum doktor vajınıt olmuŞsun deıd yanı vajına ıltıhabı sonra antıbıotık kanama kesıcı ve adet dÜzenleyıcı bır ılaÇ verdı ıÇtım 10 gÜn sonra kanaman olabılır korkma dedı bÜgÜn 15 gÜn 2 gÜndÜ r az az kanamam var Şımdı bu adetmı ne anlamadım pek adete benzemıyor mıktarı Çok az ama ılkıde bÖle olmuŞtu kafam karıŞtı ııce yaa

valla kız midemimi üşüttüm ne sabahtan beri miden ara ara bulanıyor :) hani adetim daha yeni bitmese ve normalden uzun ve yogun gelmese yani daha az gelmiş falan olsa hamilemiyim acaba diye şüphelencem:) ama yok öyle bir ihtimal daha dün bitti adetim canım ve çok gelmişti zaten:kedi:

yinede yiyorum canım sen merak etme zorlaya zorlaya yiyorum galiba bahardan böyle oluyor
SEN HİÇ MERAK ETME CNM ONUN ŞÜRELENECEĞİMİZ GÜNLERDE GELİR İNŞ
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar güne güzel başlayıp güzel devam edin inşallahhhhh...

ciçegim nerelerdesin senden bayagıdır haber alamıyorum diger tarafıda çok sık kotrol edemiyorum yada birkaç kes gün içinde bakıyorum sen yok oluyorsun geçmişide okumaya zamanım olmuyor canım ara ara burdan nasılsın yegenimiz nasıl bilgi ver bize

Bugun ıŞlerım Çok arkadaŞlar bayındırlıktan geldıler evrak denetlemeye :)

ASNİLİM İŞİN ZOR VALLA YARDIMA GELEMMİkaydirigubbakcemile5

hele şükür gittiler kız , arşivi bitirdiler de bende rahatladım gerisi diger mühendislerin işi beni ilgilendirmez:)))) gel yardıma sen yinede canım birlikte bir şeyler içelim rahatlarız :içelim:

Asnıl cnm ya ÇıÇek nerde ya hıÇ konuŞtunmu Çok merak ettım kaÇ gÜndÜr sesı Çıkmıyor gerÇı kÖtÜ bıŞı olsa duyardık demekkı herŞey yolunda

Asnİl cnm ya ÇİÇek nerde ya hİÇ konuŞtunmu Çok merak ettİm kaÇ gÜndÜr sesİ Çıkmıyor gerÇİ kÖtÜ bİŞİ olsa duyardık demekkİ herŞey yolunda

iyimiş canım midesi bulanıyormuş bugunlerde ondan uzanıp dinleniyormuş canım, durumu iyi canım şükür .:nazar:

Back