Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kızlar hepinizi merak ediyorum
tektek isim yazmıycam ama burdaki herkes benim için çok önemli.
duygularınızı anlıyorum ,birebir yaşadım.
hepinizden gelecek güzel haberler inanın beni çok
mutlu edecek.gönlüm sizinle allah hepinizin
sesini biran evvel duysun inşallah.opuyorumnanaktan

SAOL ABLACIM EKSİK OLMA SEN EMİ HEO YANIMIZDA OL AMA BNEİM İÇİN 2 YIL BEKLEMEN GEREKECEK BEN HEMEN YAPMICAM TABİ OLURSAboshayallersmile

Dılaycııım bu Şekılde kafana takarsan olacaĞı varsada olmaz dÜŞÜncelerını tamamen deĞıŞtırmen lazım sen kalana kadar aspırın ve folıc asıt al kalıncada gıdersın doktoruna duruma gÖre ya hemen yada kalp atıŞını alınca baŞlatacaktır zaten rahat olmaya ÇalıŞ bak bahar geldı gıt bıraz gez dolaŞ hafta sonu eŞınle bırlıkte gıdın pıknık yapın orman ıı gelıcektır ruhu dınlendırır sonrada tmm hazırım dedıĞnde baŞla ve lÜtfen bu Şekılde stres yapma hep ŞÖle dÜŞÜn rabbım ben elımden gelenı yaptım ben senın kulunum sen yaradansın verende sensın alanda elımden gelen dua etmek baŞka hıÇbıŞı yapmam yaratmakda sana mahsusu ÖldÜrmekte sn ol dersen eĞer herŞey olur rabbım sana sıĞınıyorum de hep bÖle dÜŞÜn sonuÇta ÜzÜlsek gerı gelıcekmı hyr pekı sevınsek hyr ama dua her kapıyı aÇar o ne dese o olucak o vermezse eĞer bızım elımızden ne gelırkı o yÜzden strese gerek yok hıÇ bence

SAOL ABLACIM EKSİK OLMA SEN EMİ HEO YANIMIZDA OL AMA BNEİM İÇİN 2 YIL BEKLEMEN GEREKECEK BEN HEMEN YAPMICAM TABİ OLURSAboshayallersmile

nazlıcım aslında iyi olur bekleyip dinlenmen
ama iki yıl çok ablacım.gerçi kendin değiştirirsin bir süre sonra fikrini.
bende önce seningibi düşünüyordum
sonuçta dayanamadım .
hadi hakkında en hayırlısı neyse o olsun ablacım.

Kızlar ya nerdesİnİz hafİ dÖnÜn artıl asnİl dİlay yasemİn bÖle tadı Çıkmıyo valla

merhaba nazlı nasılsın canım iyimisin nasıl gidiyor , döndüm canım daha fazla dayanamadım zaten:) ama bu seferde işlerim yogun ondan fazla giremiyorum . dogan cücenoglu ile ilgili yaptıgın alıntıyı okudum çok güzeldi ...

valla benim adetim bitti kızlar ama halen akıntıyla karışık kan geliyor bugun 29 onda olmuştum hep 3 gün sürerdi bu sefer bira abarttı galiba

ama en güzeli 2 gündür kaşınmıyorum canlar:) valla bıkkınlık getirmişiti bana havada burda yaz havası bir haftadır insanın canı dolaşmak istiyor :)kaydirigubbakcemile2

merhaba ablacım nasılsın , havalarda güzel karşıyakayada doyum olmaz şimdi çıkarsın sahile gezersin bol bol , ben işteyim benim yerimede gez olurmu:)

benimde sana verecegim güzel haber 2 gündür kaşıntılarım durdu ablacım ödüm kopuyor tekrardan çıkacaklar diye ara ara tek tük çıkıyor ama ona razıyım yani :)

haklısın canım zaten havalar çok güzel gezme havası öyle yapcam bende:) sende korkma canım boşver beniim gibi olmazsa olmaz demi ama ne yapalım sıktıkca dahada olmuyor canım

dilaycım,
benim pıhtılaşmam heterozigot olduğu için düşük dozda verdi iğneyi
ben hamile kalmadan 3 ay önceden günde bir coraspin içiodum ve folik asit
iğneye başladıktan sonrada coraspine devam ediorum doktor tavsiyesi diil ama alıorum canım
nasıl olsa iğne dozu düşük
bi süre kullancam sora sadece iğneye devam

ŞÜKÜRLER OLSUN KAVUŞTURTANA YANİ GÜZELM SEN NERELERDESİN YAW AAAA BU KADAR HASRETLİK YETER AMA :içelim:hihoyyyt

ÇİÇEĞİM GÜNAYDIN HERGÜNÜN DİĞERİNDEN DAHA AYDIN OLSUN İNŞ TEYZESİNİN GÜLÜ NASIL İİ BAK YİĞENİME :ecrin_bebek::hulya:bayanssulusmile:Saruboceq::CüvCüv:

günaydın nazlı bakıyorum güne çok enerjik başlamışsın canım hep böyle neşeli ol emi canım

kızlar burda haalar öyle bir güzlki sormayın insanın canım hiç çalışmak istemiyor ama elde değil çalışacaksın , işcisin sen işci kal :) öyle bir şarkı vardı aklıma geldi şimdi:)

bahardanmı ne üstümde bir agırlık var canlar ayakta uycam Allahım hamile olanlara yardım etsin valla , çiçegime yardım etsin en başta:)

AMACIM SİZLERİ NEŞELENDİRMEK BANA NASILSA DAHA ÇOK VAR AMA SİZİN NEŞELİ OLMANIZ LAZIM SENDE BÖLE OL GÜLÜM hihoyyyt

sagolasın canım teşekkür ederiz , ne güzel hep böyle kal sen ne yapıyorsun canım çalışıyormusun evdemisin

Burda havalar berbat tam bahar yÜzÜnÜ gÖsterdı dedık sabah kalktım yok bÖle bır yaĞmur gÜneŞı Özledık valla ahhh ahhh Şımdı evde olsam uyusam 12 de kalksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…