SAOL ABLACIM EKSİK OLMA SEN EMİ HEO YANIMIZDA OL AMA BNEİM İÇİN 2 YIL BEKLEMEN GEREKECEK BEN HEMEN YAPMICAM TABİ OLURSAboshayallersmilekızlar hepinizi merak ediyorum
tektek isim yazmıycam ama burdaki herkes benim için çok önemli.
duygularınızı anlıyorum ,birebir yaşadım.
hepinizden gelecek güzel haberler inanın beni çok
mutlu edecek.gönlüm sizinle allah hepinizin
sesini biran evvel duysun inşallah.opuyorumnanaktan
SAOL ABLACIM EKSİK OLMA SEN EMİ HEO YANIMIZDA OL AMA BNEİM İÇİN 2 YIL BEKLEMEN GEREKECEK BEN HEMEN YAPMICAM TABİ OLURSAboshayallersmile
Kızlar ya nerdesİnİz hafİ dÖnÜn artıl asnİl dİlay yasemİn bÖle tadı Çıkmıyo valla
kızlar hepinizi merak ediyorum
tektek isim yazmıycam ama burdaki herkes benim için çok önemli.
duygularınızı anlıyorum ,birebir yaşadım.
hepinizden gelecek güzel haberler inanın beni çok
mutlu edecek.gönlüm sizinle allah hepinizin
sesini biran evvel duysun inşallah.opuyorumnanaktan
canım bence moralini hiç bozma evet gebeliği düşünüyorsun ama şöyle düşün vücudun kendini hazır hissettiğinde hamile kalabiliyorsun bak benim adetim 5 gün gecikti ama gelene kadar düşünmediğim şey kalmadı kist mi oldu falan diye çok şükür geldi de bu ay denemeyi düşünüyorum bak hem bu ay beraber güzel haberlerimizi alırız inşallah hiç takma kafana ....durmak yok yola devam:)))
SAOLASIN CNM olumunekankayizsmileherkese geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
ŞÜKÜRLER OLSUN KAVUŞTURTANA YANİ GÜZELM SEN NERELERDESİN YAW AAAA BU KADAR HASRETLİK YETER AMA :içelim:hihoyyytmerhaba nazlı nasılsın canım iyimisin nasıl gidiyor , döndüm canım daha fazla dayanamadım zaten:) ama bu seferde işlerim yogun ondan fazla giremiyorum . dogan cücenoglu ile ilgili yaptıgın alıntıyı okudum çok güzeldi ...
valla benim adetim bitti kızlar ama halen akıntıyla karışık kan geliyor bugun 29 onda olmuştum hep 3 gün sürerdi bu sefer bira abarttı galiba
ama en güzeli 2 gündür kaşınmıyorum canlar:) valla bıkkınlık getirmişiti bana havada burda yaz havası bir haftadır insanın canı dolaşmak istiyor :)kaydirigubbakcemile2
ÇİÇEĞİM GÜNAYDIN HERGÜNÜN DİĞERİNDEN DAHA AYDIN OLSUN İNŞ TEYZESİNİN GÜLÜ NASIL İİ BAK YİĞENİME :ecrin_bebek:dilaycım,
benim pıhtılaşmam heterozigot olduğu için düşük dozda verdi iğneyi
ben hamile kalmadan 3 ay önceden günde bir coraspin içiodum ve folik asit
iğneye başladıktan sonrada coraspine devam ediorum doktor tavsiyesi diil ama alıorum canım
nasıl olsa iğne dozu düşük
bi süre kullancam sora sadece iğneye devam
AMACIM SİZLERİ NEŞELENDİRMEK BANA NASILSA DAHA ÇOK VAR AMA SİZİN NEŞELİ OLMANIZ LAZIM SENDE BÖLE OL GÜLÜM hihoyyytgünaydın nazlı bakıyorum güne çok enerjik başlamışsın canım hep böyle neşeli ol emi canım
HEPİNİZE GÜNAYDIIIIN KUZULARRRRRRR:teytey:
AMACIM SİZLERİ NEŞELENDİRMEK BANA NASILSA DAHA ÇOK VAR AMA SİZİN NEŞELİ OLMANIZ LAZIM SENDE BÖLE OL GÜLÜM hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?