Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

slm arkadaşlar..
bende 2.5 ay önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım... 12. haftasında ense kalınlığı ölçümüne gitmiştik kalp atışı duyulmadı... ölçüme göre 2 hafta önce ölmüştü... ilk adetimden sonra dr 'um trombofili istedi ama özelde yaptıralım dedi, ben burda fakültede yaptırmak istedim.. karşıma çok iyi bi dr çıktı ve ilk düşük olmasına rağmen hem kromozom analizimizi hemde trombofili tahlilimi yaptırdı... çok şükür hepsi temiz çıktı hemde 1 ayda:) özelde yaptırsak 1000tl para verecektik... cumartesi dr'uma götürücem ne derse artık ona göre davranıcaz.. dua ile...:dance::dance:[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.Tahlillerininde temiz çıktığına sevindim sanırım dr. dan memnunsun hangi dr. gidiyorsun?

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.Tahlillerininde temiz çıktığına sevindim sanırım dr. dan memnunsun hangi dr. gidiyorsun?[/QUOTE]

canım jinekoloğum Nezih ERDÖL ben çok memnunum. tavsiye üzerine gitmiştim bende.. ama doğuş polikliniğinde sgk ile anlaşması yok haberin olsun. tıp fakültesinde tıbbi genetik bölümüne randevu alıp direk gittik..ordaki dr larda çok iyi... Allaha Emanet...

kıslar bende akıntım için doktora gittm
progestan verdi dinlencen dedi
bide kalp atımından önce iğnelere başlıoruz kızlar haberiniz olsun

CNM AKINTIN TEKRARMI BAŞLADI NASIL BİR AKINTI SÜTLÜ KAHVE GİBİMİ BENİM DOKTORUMDA ÖLE DEMİŞTİ KALP HAMİLE KALIR KALMAZ GEL İĞNELERE BAŞLICAZ DEMİŞKKİ BEBİŞE KAN GİTMİYOR TELAŞ ETME CNM YAP İĞNENİ YAT ZATEN AZ KALDI HAFTAYA DUYARSIN KALP ATŞINI :Saruboceq:

cicek ne dedi doktor sana eyvahedigeldismile bende randevumu bugune aldım gittim doktora . bana kesem 4 günde 2 mm büyümüş yavaş gelişiyo dedi bilmiyorumkismile akıntılar normal sadece fazlalaışırsa ve kanaman olursa diye progestan yazdı ama zorda kalmadıkca kullanma dedi senin kesenin boyutları ne kadar acaba bilmiyorumkismile bide benim geç yumurtlama olabilirmiş

evet canım aynen öle sütlü kahve gibi
bazen koyu oluo ama genelde açık
dinlenmemi söledi hiç kalkmıorum annem geldi bakıo bana
inşallah duyarız canım
senin bu akıntıyla ilgili tecrüben mi var canım

canım 0,3 lük kan sulandırıcı iğneye başladık
progestan kullanıorum günde 2 tane
akıntım fazla değil ama alıştım galiba.kana önüşmesinde canım allah korusun
kesmin bıyutunu hiç bilmiorum canım yaaa
seninde mi akıntın var

evet canım aynen öle sütlü kahve gibi
bazen koyu oluo ama genelde açık
dinlenmemi söledi hiç kalkmıorum annem geldi bakıo bana
inşallah duyarız canım
senin bu akıntıyla ilgili tecrüben mi var canım
CNM BENİM BÜTÜN HAMİLELİKLERİMDE GENELDE 5. HAFTALARDA BU AKINTI OLUYORDU HEMEN HEMEN HEPSİNDE OLDU HEMEN APAR TOPAR DOKTORA GİDİYORDUK ODA 10 GÜN YAT DİYORDU GEREKİRSE BİR LAVABOYA KALK DİYORDU PROGESTAN VE FOLIC PLUS ALIYORDUM ÇOK ŞÜKÜR KESİLİYORDU BİR DAHA DA GELMİYORDU AKINTI AMA İŞTE DEVAMI GELMEDİ HİÇ KESE DÜŞMEDİ AMA ALINDI SENİN AVANTAJIN OLAN ŞEY İŞTE İĞNELER BENİM DÜŞMÜYORDU PROGESTAN DURDURUYORDU AMA KESE BOŞ OLUYORDU KAN GİTMEDİĞİ İÇİN EN AZINDAN SEN KALP ATIŞINI DUYUCAKSIN CNM PROGESTANI ALTTAN AL OLURMU ÖYLE DAHA FAYDALI FİTİL GİBİ DÜŞÜN BEN ÖLE YAPIYORDUM SONRA BİR KISMI LAVABOYA ÇIKTIĞINDA BEYAZ OLARAK GELİR KORKMA İLACIN KALINTILARIDIR... LÜTFEN MORAL,Nİ YÜKSEK TUT OLURMU AKINTI HİÇ BİŞİ DEĞİL BENİM HEP AKINTI OLDU AMA DÜŞMEDİ ALDILAR 6+5 DE FELAN DUYARSIN AKLP ATIŞLARINI CNM :CüvCüv:

asnil yaaaaaaaaaaa nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Merhaba canım sen nasılsın sen ondan bahset beni boşver :)

aslında adet odluktan sonra moralim bozulmuştu ondan elimvarmadı pek girmedim arada okudum yazdıklarınızı ama bu arkadaşlık duygusu öyle sarıyorki insanı sizlerden kopamadım merak ettim hep ve dayanamadım yine geldim canlarım

hepinize kocaman selamlarrrrrrrrropuyorumnanaktan

CNM TAHMİN ETMİŞTİM ZATEN AMA İNAN BU ÇÖZÜM DEĞİL BEN BUNUDA DENEDİM DAHA BETER OLUYO İNSAN ÜZÜNTÜ PAYLAŞTIKÇA AZALIR BİZİM AMACIMIZ BİRBİRİMİZİ TESELLİ ETMEK DİMİ BUNU İÇİN BURDAYIZ kaydirigubbakcemile5HER ZAMAN DİYORUM TAKMA KAFANA GEÇ OLSUN TEMİZ OLSUN

canım bence moralini hiç bozma evet gebeliği düşünüyorsun ama şöyle düşün vücudun kendini hazır hissettiğinde hamile kalabiliyorsun bak benim adetim 5 gün gecikti ama gelene kadar düşünmediğim şey kalmadı kist mi oldu falan diye çok şükür geldi de bu ay denemeyi düşünüyorum bak hem bu ay beraber güzel haberlerimizi alırız inşallah hiç takma kafana ....durmak yok yola devam:)))

çiçeğim kafana hiç birşeyi takma rahat olmalısın bu sefer hepimizin gebeliği devam edecek öyle hissediyorum... bu arada aspirini bıraktın ve iğneye mi başladın nasıl acıyor mu? benimkide 0.4 lük olacak.

Doğan Cüceloğlu: Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var mı?
Kat
ılımcılardan Biri: Allah'a şükür, hocam, bildiğimiz kadarıyla yok.
DC: Ne güzel! Peki, bana, istisnas
ız tüm insanların, yani altı milyarinsanın da başına geleceği garanti bir şey söyler misiniz?
Cevap neredeyse otomatik olarak çıkar:
KB: Ölüm.

DC: Gerçekten de ölüm tüm insanlar
ın başına geleceği kaçınılmaz olan tekşeydir.
Do
ğum da tüm insanların başına kesinlikle gelmiştir, ama bundan sonra gelmesi kesin olan tek şey ölümdür.
Di
ğer hiç biri insanların tümünün başına gelmeyecektir.
Peki, madem ölece
ğimiz garanti, bu benim ölümcül şeydir. Hastalığım olduğunu göstermez mi?

Kat
ılımcılar burada sessizce,başlarıyla onaylamaya başlar.

Ölece
ğim belli ise benim ölümcül bir hastalığım olduğu da açıktır.
Şu şekilde devam ederim: -Peki, ne zaman öleceğimizi biliyor muyuz?
KB:Hay
ır

DC:
Şu saniye içinde olma olasılığı var mı?
KB:Var.

DC:Yar
ın?
KB:Evet.

DC: 30 y
ıl sonra?
KB: Olabilir.

DC: Peki bunlardan hangisinin sizin ba
şınıza geleceğini biliyormusunuz? Mesela bu akşam eve sağ salim varacağınızı nereden biliyorsunuz?

S
ınıf sessizce dinlemeye devam eder. Çünkü genellikle yaşama böyle hiç bakmamışlardır.
Sözümü sürdürürüm..

Peki bir de tersini düşünelim, bu ak
şam eve döndüğünüzde,Bu sabah evdençıkarken sağsalim bıraktıklarınızı sağ bulma garantiniz nedir? Var mıdır böyle bir garanti?
KB: Yoktur hocam.

DC: Peki nereden biliyoruz, az sonra telefonumuzun çalmayaca
ğını ve evdekilerden birinin az önce öldüğünün bize söylenmeyeceğini?
Kat
ılımcılar burada rahatsız olmaya başlarlar.
KB: Hocam konuyu de
ğiştirsek?

DC: Ama en yal
ın ve açık gerçek üzerine konuşuyoruz, biraz daha devam edelimbence. Peki, acaba bunu dün gece bilseydiniz,yani evde akşam birlikte olduğunuz kişilerden birinin yarın ölüm günü olduğunu bilseydiniz, o zamanıaynı dün gece olduğu biçimde mi geçirirdiniz?
Yoksa farkl
ı şeyler mi yapardınız?

KB: Kesinlikle çok farkl
ı geçerdi hocam.

DC:
Şimdi sizden rica ediyorum, lütfen bir an arkanıza yaslanın, gözlerinizi kapatın ve bu sabah evden çıkarken evde bıraktıklarınızdan birinin gerçekten öleceğini düşünün, dün akşamınızı nasıl geçirirdiniz?

Ayn
ı iletişim mi olurdu?
Onunla ayn
ı konuları mı konuşurdunuz?
Ayn
ı konular, tartışma ya da gerginlik konusu yaratır mıydı?

Yoksa önemsiz hale mi gelirdi?
Bu sabah evden çıkarken, bu son görüşünüzde ona ne derdiniz?
Onun boynuna sar
ılmakta tereddüt eder miydiniz?
Çok s
ıkı sarılmaya mı, aynaya mı vakit ayırırdınız?
Ona yüre
ğinizin taa derininden gelen bir "seni gerçekten çok seviyorum"demeye ne gerek var diye düşünür müydünüz?
Onun ölecek olmas
ı sizin ona duyduğunuz sevgiyi yoğunlaştırmaz mıydı?

Burada baz
ı katılımcıların ağladığı olur.
Belli ki dün ak
şam yaptıklarından bir kısmının ne kadar anlamsız olduğunu şimdi fark etmişlerdir.

DC:
Şimdi gözlerinizi açabilirsiniz, acaba kaç tartışmamızı bu kadar gereksiz biçimlerde yapıyoruz, kaçı gerçekten yaşamda karşımızdakininvarlığından daha önemli, hangilerinde "şimdi kalbini kırdım, ama zamaniçinde ben ondan özür dilemesini bilirim?" diye kendi Kabuğumuza çekilip tartışmaları donduruyoruz.Yarattığımız kırgınlıkları tamir etme olanağımız gerçekten var mı?

Buna zaman
ımız gerçekten kaldı mı?

Dünü devirdik, geri getiremeyiz,...
Yar
ını görmedik daha, belki göremeyiz,..
Bugün var elimizde canlar, onu sevmeliyiz..
Doğan CÜCELOĞLU'dan ..Alıntı

nazlıcııııım
inşallah duyulur yaaa.
aslında bugüne kadar kalp atımıyla ilgili bi problemimiz olmadı ama ilk defa akıntıalrım olduğu için kalbide atmaz die de korktuom valaa.
sonradan kalbi durmasın die düşünürken şimdide kalbi atcek mi diorum bakalım hayırlısı
ama azaldı yine akıntılaırm.dün 1 kere geldi ve açık renkte
bende pek bi değişiklik yok yatıom
pzt si kont. var kalp atışlarına gitcez 7 haftalık olces o gün

inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh dilayım
aspirini bırak dedi ama ben devam etcem galiba canım yine günde 1 tane bişi olmas
canım ya benim canım tatlı valaa.eşim öğrendi hemşireden o vuruo.
göbekten vurmuştu hemşire daha çok acıdı orası.hasssas ya
eşim kollundan vuruo.acıo ascık ama sora hemn geçioo
yeterki sağlıkla doğsun canım vurulurum sonuna kadar

nasılsınız kızlar hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan

çiçekcim nasılsın .sakın aklına negatif düşünce sokma
iyi şeyler düşün.

valla bekliyorum güzel haberleri artık hepinizden sırayla.

şimdi sen hem aspirin hem de iğne öyle mi? doktorun mu dedi bir de senin pıhtılaşma sorunun var dı değil mi çiçeğimmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…